Luposan Biotin130 dbLuposan Biotin

Luposan Biotin

A gyógynövényeket és mikróalgákat is tartalmazó Luposan Biotin természetes módon erősíti a bőrt, a szőrzetet és a karmokat. Biotin: Vízben oldódó vitamin, legalább ennyire elterjed elnevezése a H-vitamin is.

részletes termékleírás
Bőr- és szőrproblémákra
Bruttó ár: 4 299 Ft
Értékelés: 4.7 / 24 Összes értékelés olvasása (5)
Luposan Biotin 130 db

Luposan Biotin 130 db

130 db
Ár: 4 299 Ft (33 Ft / db)
45 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A gyógynövényeket és mikróalgákat is tartalmazó Luposan Biotin természetes módon erősíti a bőrt, a szőrzetet és a karmokat. Biotin: Vízben oldódó vitamin, legalább ennyire elterjed elnevezése a H-vitamin is.

A gyógynövényeket és mikróalgákat is tartalmazó Luposan Biotin természetes módon erősíti a bőrt, a szőrzetet és a karmokat. Biotin: Vízben oldódó vitamin, legalább ennyire elterjed elnevezése a H-vitamin is.Érdekessége, hogy molekulája ként tartalmaz. A szervezetben leginkább az anyagcserében részt vevő különböző enzimek alkotórészeként szerepel..

Mihez szükséges:

- Fehérje-anyagcsere - Stabilizálja a vércukorszintet - Belülről erősíti a hajat és a körmöket - Segíti a zsírégetést, enyhíti a bőrkiütéseket, és az izomfájdalmakat.

A Biotin hiány jelei:

- lehangoltság, kimerültség, izomfájdalom, étvágytalanság, - vérszegénység és a koleszterinszint emelkedése. - fakó és fénytelen szőrzet - szőrhullás, szőrtöredezés - bőrgyulladás (ekcéma, viszketegség, korpásódás) - a bőr megvastagodása és varasodása - pigment problémák, őszülés - szarusodási problémák, zavarok a karmok növekedésében.

Túladagolás:.

Vízoldható vitamin lévén nem lehet túladagolni!

Összetétele:

gyógynövénykeverék, algák, Biotin - vitamin előkeverék.

Tartalom:

Biotin (H-vitamin)500000 mikrogramm, B1 100 mg, B2 50 mg, B12 100 mikrogramm, Vitamin C 185 mg.

 

Vásárlónk által készített kép megtekintéséért kattints ide. A változás szemmel látható.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Gábor
Értékelés:
2015.12.22. 13:54
Nem lehet valami jo ize, mert meg a nedves tapbol, aprora torve is kivalogatjak a cicaim.
Feladó: Józsefné
 
2015.06.10. 17:58
Még várunk és reménykedünk.Nem szereti de becsapom,és azért valahogy lecsúszik.
Feladó: Judit
Értékelés:
2015.04.09. 20:43
Biztos jó, meg hasznos a termék, de sajnos nem tudom, mert a macska nem eszi meg. De igazából az én macskám nagyon válogatós.
Feladó: Márta
Értékelés:
2010.08.10. 20:18
Angol és Amerikai cocker spánieljeim vannak, több kiállítási kutya is van közöttük. Magát a biotint már ismertem, eddig is kapták a kutyáim csak nem ezt a fajtát. Elégedett vagyok a termékkel, fõleg az ára nagyon "baráti"
Feladó: Szilvia
Értékelés:
2009.10.06. 08:56
Még csak 2 hete szedi a kutya (berni pásztor), de már láthatóan fényesebb és dúsabb a szõrzete. Kíváncsi vagyok, hogy egy hónap eltelte után milyen lesz a bundája! :-)