Luposan LupodermLuposan Lupoderm

Luposan Lupoderm

Az egészséges bőr és a csillogó szőrzet eléréséhez. Tartalmaz minden létfontosságú telítetlen zsírsavat (pl.: Omega3, Omega6, és Lecithin). A LUPODERM már három-négy hónapos használat után is látható eredményt ér el!

részletes termékleírás
Bőr- és szőrproblémákra
Bruttó ár: 9 567 Ft
Értékelés: 4.6 / 46 Összes értékelés olvasása (26)
Luposan Lupoderm 500 ml

Luposan Lupoderm 500 ml

500 ml
Ár: 9 567 Ft (19 134 Ft / liter)
100 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Az egészséges bőr és a csillogó szőrzet eléréséhez. Tartalmaz minden létfontosságú telítetlen zsírsavat (pl.: Omega3, Omega6, és Lecithin). A LUPODERM már három-négy hónapos használat után is látható eredményt ér el!

Az egészséges bőr és a csillogó szőrzet eléréséhez. Tartalmaz minden létfontosságú telítetlen zsírsavat (pl.: Omega3, Omega6, és Lecithin). A LUPODERM már három-négy hónapos használat után is látható eredményt ér el! .

Mit biztosít a LUPODERM?

- Csillogó szőrzetet, - Egészséges, rugalmas bőrt, - A szőrhullási periódus lerövidülését, - A pigmentek regenerálódását, - A vitalitás növekedését.

Mely esetekben ajánlott a LUPODERM?

- Ha a szőrzet töredezett, hullik, - Ha a szőrzet fénytelen, gyenge, - Ha rossz a lehelet, - Ha rossz a lehelet.

A LUPODERM bőr és szőrzet regeneráló. Folyamatos adagolása egész éven át megőrzi az állat bőrének rugalmasságát, szőrzetének egészséges csillogását, optimális állapotát.

TARTALMAZ:

Olajsav, Lecithin, Lenolajsav, Palmitinsav, Sztearinsav, Linolénsav, Arachidonsav, Glicerin. 100 ml vitamin tartalmaz: A = 20.000 NE, D3= 2.000 NE, E = 100 NE.

ADAGOLÁS:

Macska és kistermetű kutyák (10 kg alatt) 1 ml, Kutya (10-30 kg) 3 - 5 ml, Kutya (30 kg) 5 - 10 ml, Ló 10 - 15 ml.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Brigi
Értékelés:
2015.02.23. 11:57
Francia bulldog kutyámnak vettem. Foltokban hiányos volt a szőre,és hámlott a bőre.
Több állatorvosi kezelés után sem javult a helyzete. Sok jó véleményt olvastam róla, ezért megrendeltem.
A tápjára öntve kapta. Imádta , és alig várta ,hogy megkapja. 2 hét múlva kinőtt tőle a szőre mindenhol, és nagyon puha ,szép fényes lett a bundája. Az állatorvos elvolt képedve tőle. :) Nagyon hatásos, mégha drága is. :) Ajánlom !
Feladó: Szilvia
Értékelés:
2014.10.02. 00:42
szaglászás után otthagyták mindketten,de rácseppentettem a kajájukra ,ugy gond nélkül megették :)
Feladó: Judit
Értékelés:
2012.01.31. 07:03
Két hét mulva kezdett a szõre kicsit puhább lenni,bízom ,hogy a szõrhullás is csökken.Minden termékük amit vásáróltam nagyon bevált!
Feladó: Mónika
Értékelés:
2011.12.22. 23:28
Szõrtüszõatkát állapítottak meg 4 hónapos tacskó kutyusunknál. Akkor kapott cseppet atka ellen, és rá pár napra elkezdtem a lupoderm használatát is. Az orvos azt mondta, hogy pár hónap mire a csepp (amit adott) hatására elkezd visszanõni a szõre, de 2 hét után mondhatom, hogy egyértelmûen a lupoderm hatása miatt halványodni kezdtek a foltjai, és erõsebb is az új szõr, ami nõ neki. És mellesleg imádja. :)
Feladó: dt
Értékelés:
2011.05.26. 21:41
teljesen pozitív a véleményünk. a szõrhullást meg nem állította, de mindenképp csökkentette. úgy látom szebb és fényesebb a kutyám szõre, mikor használjuk az olajat.
Feladó: Dávid
Értékelés:
2011.05.16. 21:27
Én még csak kb 1 hete használtam mert betegeskedik a kutyám(ivartalanították) úgyhogy most nem használjuk de remélem jó lesz a hatása mert benti kutya és a szõrhullással problémák vannak. :( :)
Feladó: Forby
Értékelés:
2011.05.12. 16:05
3-4 nap elteltével látható volt a különbség, a fekete rövid szõrû kutyus elkezdett "fényleni", emellett nagyon finom lehet az íze is, mert a tápot már csak ezzel a tetején hajlandó megenni...kifejezetten puha és fényes lett tõle a szõre.
Feladó: Edit
Értékelés:
2011.01.31. 20:40
Már 3 hét után látható az ujfoundlandi kutyám szõrén a javulás , fényesebb lett .
Könnyen adagolható , mert a száraz tápra öntve szívesen fogyasztja.
Feladó: Adrienne
Értékelés:
2010.05.21. 11:26
13 éves mopszom szívesen fogyasztja, már 3 hét után látszik javulás a szõrzetén, bár még
mindig hulllik kicsit. Bízom benne, hogy a szõrhullás is elmarad majd.
Feladó: Tímea
Értékelés:
2010.05.11. 08:18
Egy hónapja használom a készítményt,de sajnos a shar pei kutyám hiányos szörzete nem nött ki még.Szivesen fogyasztja és a meglevõ szõrzete puhább és fényesebb lett,viszont a betegségére hatástalan a takticos fürdetés mellett.(Állítólag szörtüszõatkás)
Feladó: Anita
Értékelés:
2010.04.14. 17:21
Csak jó tudok róla írni. Kutyusunk egyszerûen imádja. A szõre láthatóan jobb minõségû és úgy látjuk, hogy még jobban is nõ tõle. :)
Feladó: Mónika
Értékelés:
2010.01.13. 16:58
Bár még csak 3 hete használjuk ezt a készítményt,de már látványosan javul kutyáim szõrminõsége.Egy fórumon olvastam elõször errõl a készítményrõl,akik szõrtüszõatkás kutyusuk
kiegészítõ kezeléséhez használták.Sajnos az egyik kutyusom is ilyen problémával küzd,ezért gondoltam kipróbálom. Túl régóta nem használjuk,de bátran merem ajánlani minden szõrproblémás kutyusnak,mert én eddig meg vagyok elégedve ezzel a készítménnyel.
Feladó: Béla
Értékelés:
2009.12.13. 13:57
Kutyusunk szívesen fogyasztja, s hatása gyorsan látható a szõrön (csillogóbb, egészségesebb fényû). Nekünk egy Csau-csau kutyus kapja, baktériumos bõrfertõzés után a bõr és a szõr minõségének helyreállítása miatt - hasznos, bejött és tovább is használni fogjuk.
Feladó: Mieme
Értékelés:
2009.10.11. 17:13
Van egy 6 hónapos német dogom, szõrtüszõ atkája van. Kb 2 hete kapja a Luposant de már majdnem teljesen vissza nõtt a szõre. A bõre sincs már annyira kiszáradva. Ha így halad 2 hét és már a betegségnek nyoma sem lesz.
Feladó: Judit
Értékelés:
2009.09.17. 09:31
Nagyon jó a termék, bátram merem ajánlani minden érdeklõdõnek. Nekem egy kis mopszom van, akinek betegség miatt szõrproblémái voltak. Ezt a terméket egészen pici korától kapja /most is, jelenleg 1 év 3 hónapos/, szõre nagyon szép, fényes és finom tapintású. Az én kutyusom nagyon szereti ezt a táplálék kiegészítõt, esténként alig várja, hogy elnyalogathassa az adagját.
Feladó: Andrea
Értékelés:
2009.08.23. 18:38
Nem értem, hogy miért kell egyes kutyákba beleerõltetni? Fõleg fecskendõvel? Az enyémek imádják! Ez gyakorlatilag egy szagtalan olajkeverék, az étolajnak az illatához hasonló. Én egy kis tálkába öntök 5 ml-t és kinyalják belõle.
A magyar vizslánknak rendeltem, mert szõrtüszõ atkája van. Igaz nem súlyos, de nyáron jobban kijön, és a tac ticos fürdetõt nem szeretjük. Másik német vizslánknak semmi baja, de ugyanúgy sorban áll az olajért, így hát õ is kap. A magyar vizslánkon kb egy hét múlva láttunk jeleket: ahol szõrhiányos volt, elkezdett nõni a szõre, úgymond borostás lett. Két hétre rá még szebb lett, majdnem eltûntek a szõrhiányok. Puha és fényes a szõrük.
Lehet hogy õrültnek hangziik, de én is fogom fogyasztani. Hajra, bõrre. ( okoskodók kedvéért mondom: az emberi szõrnövekedést hormonok okozzák, ígyhát ettõl nem tartok)
Feladó: Csilla
Értékelés:
2009.08.14. 08:55
Kb. 10 napja kapja a kutyus, szõrtüszõatkájára rendeltem, még semmi eredmény. Sõt: sokkal rosszabbul néz ki. Remélem, nem allergiás valamelyik összetevõjére. De nem adom fel. Az enyém is utálja. Ha meglátja a piros fecskendõt, elszalad. Azt hiszem, veszek neki fehér fecskendõt...
Feladó: Kornélné
Értékelés:
2009.07.11. 12:42
A termék jó, csak kemény harcok árán tudom a kutyába belediktálni. Próbáltam kajába is, de nem nagyon ízlik neki vagy meg sem eszi. Nehéz átvágni!!! A szõrének biztos használ, mert kezd elmúlani a kiütés. Persze még túl keveset evett belõle, így reális véleményt nem tudok adni.Azért kitartóan szekálom vele, hátha megszokja az ízét és illatát.
Feladó: Balázs
Értékelés:
2009.07.10. 11:11
A termék nagyon jó, hatása már egy-két hét után látható. A szõrzet csillogóbb. Ajánlom minden érdeklõdõnek.
Feladó: Timi
Értékelés:
2009.07.08. 09:57
Nagyon tudom ajánlani mindenkinek. Nekem egy angol bulldog kutyim van és le lett nyírva a szõre. Mindennek már egy éve és nem akar neki megnõni. Bulldog pikniken ajánlották h próbáljam ki mert nekik bevált. És boldogan mondom h nekünk is. Látványos növekedésnek indult a szõre kb 1-másfél hét után. És azt még hozzá kell tegyem h alig várja a kutyim h reggelente megkapja a kis kupaknyi nyalánkságát... nyálcsorgatva szokta várni :)
Feladó: Judit
Értékelés:
2009.03.14. 11:11
Az interneten találtam rá erre a termékre és mivel már számtalan orvosi kezelésen voltunk túl ezért rendeltem és NAGYON bevált!Basset hound kutyusomnak szõrtüszõatkája volt az állatorvosi kezelés nem igazán hozott eredményt kicsit javult de aztán mindig visszaesett amióta a luposant használjuk gyönyörû a szõre.Mindenkinek csak ajánlani tudom és az ára is korrekt! Köszönöm!!!
Feladó: Monika
Értékelés:
2008.12.27. 16:22
Kutyusunk szortuszo atka miatt foltokban kikaparta a szoret. A Tac-Tic-os furdetes, es a LUPOSAN LUPODERM + LECITHIN hatasara mar sokkal jobban van. A LUPOSAN LUPODERM meggyorsitotta a kutya szorenek visszanoveset, es mar 1 het mulva lathato volt a hatasa. Nagyon orulok, hogy egy internetes forumon ratalaltam erre az etrendkiegeszitore, es biztosan ajanlani fogom masoknak is, akik hasonlo problemakkal kuzdenek.
Koszonettel: Handler Monika
Feladó: Zoltánné
Értékelés:
2008.11.28. 10:08
Egy hölgy írt az oldalukon errõl a termékrõl, minek hatására rendeltem. Kutyusunk ugyanabban a bõratkásságban szenvedett. E szer hatására hihetetlen, de 3 nap után láthatóan javulásnak indult a bõr állapota és a szõrnövekedés. Köszönettel tartozom a hölgynek, aki véleményt írt e termékrõl, s felhívta figyelmemet, és Önöknek, akiknek íly rendkívüli hatással bíró terméke van, s kutyusunk azóta is nagyon jól érzi magát. Mindenkinek teljes szívvel ajánlom, akik házikedvencüket a lehetõ legrövidebb és legegészségesebb úton kívánják gyógyítani.
Feladó: Gábor
Értékelés:
2008.10.29. 10:16
Sok ismerõsöm javasolta nekem ezt a terméket és tényleg bevált!! Már 3 nap után látható volt az eredmény! Amióta adom a kutyámnak ,azóta kevésbé hullik a szõre ,és sokkal selymesebb ,egészségesebb lett!! Sõt még a jellegzetes "kutyaszag" is mintha eltûnt volna!!! Minden állatbarátnak bátran ajánlom ezt a terméket!!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm!!
Feladó: Jucus
Értékelés:
2008.08.25. 12:06
Angol bulldogunknak szõrtüszõ atkája volt. Elég makacs betegség és nehezen gyógyítható. Az állat szõre foltokban kihullik... Ez a termék tényleg nagyon sokat segített! 1-2 hét után nyoma sem volt a foltoknak! A kutyánk szõre szebb, mint valaha!
Feladó:
Értékelés:
2008.07.28. 19:39
Bõrbeteg tibeti terrieremnek már 1,5 hét után láthatóan megindult a szõrnövekedése és jó az étvágya is, ami ez elõtt nem volt róla elmondható. Kevés kell belõle, szerintem a termék ára arányban van a minõséggel!