Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Karácsony közeledtével egyre jobban érzékelhető az átvételi pontok és csomagautomaták telítettsége és a kézbesítésben több napos, esetenként 1 hetes csúszás is előfordulhat. Amennyiben lehetőségük van, javasoljuk a futárszolgálattal házhoz történő megrendelést. Megértésüket köszönjük.
Adaptil Junior nyakörv kutyáknak
Akcióakár
-20%

Adaptil Junior nyakörv kutyáknak

Az Adaptil Junior nyakörv hatékony megoldás a frissen örökbefogadott kiskutya megnyugtatására és nevelésének megkönnyítésére.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 9 990 Ft 7 989 Ft
-20 %Adaptil Junior nyakörv kutyáknak 1 db

Adaptil Junior nyakörv kutyáknak 1 db

1 db
Ár: 9 990 Ft Akciós ár: 7 989 Ft
82 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Az Adaptil Junior nyakörv hatékony megoldás a frissen örökbefogadott kiskutya megnyugtatására és nevelésének megkönnyítésére.

Jellemzők:

- Megnyugtatja a kölyköket az örökbefogadás kihívásai közepette: éjszakai sírás, egyedül otthon, ijesztő zajok. Elősegíti a jobb szocializációt és tanulást.

- Az ADAPTIL Junior Nyakörv “nyugtató üzenetet” küld a kiskutyának, hogy ugyanolyan jól és biztonságban érezze magát emberi családjában, mint annak idején a kutyamamával, továbbá, hogy felnőve kiegyensúlyozott és jól nevelt kutyává válhasson. Az ADAPTIL Junior használatával a kölyök családtagnak érzi magát.

Hogyan hat az ADAPTIL Junior?

A kölykeivel való kommunikáció során az anyakutya természetes illatanyagokat, ún. “nyugtató üzeneteket” (tudományos néven kutya appezin feromonokat) juttat folyamatosan a levegőbe. Ez a szagtalan üzenet kizárólag a kutyák számára érzékelhető; nem érzi sem az ember, sem a macska. A kölyök számára ezek az illatanyagok a biztonság és a meghittség erős üzenetét hordozzák. Az ADAPTIL Junior „nyugtató üzenete” segít kiskutyájának, hogy jó érzéssel induljon a világ felfedezésére, jókedvűen sajátíthassa el új élete szabályait és olyan jól érezze magát új családjában, mint az anyukájával. Az ADAPTIL Junior hatására kiskutyája magabiztosabb lesz az új otthonába való költözéskor, továbbá támogatja a kiskutya tanulását/kiképzését.

Hogyan használjam?

- Az ADAPTIL Junior használata 6 hónapos korig javasolt. Az ADAPTIL Junior nyakörvet a kiskutyának folyamatosan viselnie kell. Havonta új nyakörv használata javasolt, szükség szerint. 

- Az ADAPTIL egy klinikailag bizonyítottan hatékony feromon megoldás. Az ADAPTIL nem nyugtató vagy bódító hatású termék. 

Összetétel:

- Kutya appezin feromon analóg: 5%

- Vivőanyag q.s. 1 nyakörv: 100 g

Legfeljebb 37,5 cm-es nyak körméretre. Nyakörv hossza: 46,5 cm. Legfeljebb 15 kg vagy ennél kisebb testtömeg esetén javasolt.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK