Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Karácsony közeledtével egyre jobban érzékelhető az átvételi pontok és csomagautomaták telítettsége és a kézbesítésben több napos, esetenként 1 hetes csúszás is előfordulhat. Amennyiben lehetőségük van, javasoljuk a futárszolgálattal házhoz történő megrendelést. Megértésüket köszönjük.
Adaptil párologtató készülék és utántöltőAdaptil párologtató készülék és utántöltőAkcióakár
-20%

Adaptil párologtató készülék és utántöltő

Az Adaptil párologtató készülék és utántöltő bizonyítottan segít kontrollálni mind az enyhe, mind a súlyos fokú stresszt, bármilyen korú kutya esetében.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 8 999 Ft 7 199 Ft
Értékelés: 3.8 / 14 Összes értékelés olvasása (4)
-20 %Adaptil párologtató készülék és utántöltő 48 ml

Adaptil párologtató készülék és utántöltő 48 ml

48 ml
Ár: 8 999 Ft (187 Ft / ml) Akciós ár: 7 199 Ft (150 Ft / ml)
74 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Az Adaptil párologtató készülék és utántöltő bizonyítottan segít kontrollálni mind az enyhe, mind a súlyos fokú stresszt, bármilyen korú kutya esetében.

Jellemzők:

Az ADAPTIL Párologtató használata benti kutyák esetében javasolt. Új kutya érkezésekor, többkutyás otthonokban, hangos zajok (pl. tűzijáték, villámlás) és szeparációs szorongás esetén hatékony megoldás.

- A párologtató hatásterülete 50-70 m2. A folyadék kb. 4 hétre elegendő. A párologtatót abban a helységben érdemes csatlakoztatni, ahol a kutya a legtöbb időt tölti.

- Az ADAPTIL segít a kutyáknak megbirkózni az új élményekből és a félelmet keltő helyzetekből adódó stresszel. Ilyen pl. a szocializációs időszak egy kutyakölyök számára, a mennydörgés és egyéb hangos zajok (pl. tűzijáték), az örökbefogadás, a költözés, az utazás vagy egy új családtag érkezése.

- Az anyakutya ellést követően ún. kutya appeasing feromont bocsát ki a kölykei számára, amelyet az ember nem képes érzékelni. Ez a feromon a biztonság és a megnyugvás üzenetét hordozza a kölyök számára az olyan helyzetben, amikor épp felfedezni indul az őt körülvevő, kihívásokkal teli világot. Az ADAPTIL ennek a feromonnak a szintetikus másolata. Az ADAPTIL kölyök- és felnőtt kutyákban klinikailag bizonyítottan csökkenti a stresszt, amely egyébként nemkívánatos viselkedésformákhoz vezethet, továbbá segít összpontosítani a tanulás során.

- A termék 15 éve van már a piacon, több mint 5 millió kutyán segített, és hatékonyságát 28 tudományos közlemény támasztja alá.

- Az ADAPTIL nem nyugtató vagy bódító hatású szer. Fajspecifikus, vagyis kizárólag kutyák számára érzékelhető. 

Összetétel:

- Kutya appeasing feromon analóg: 2%

- Izoparaffinos szénhidrogén q.s: 100g

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Iker
Értékelés:
2021.08.21. 10:11
5. napja üzemel a készülék, és a kutyát kicserélték. Hogy az Adaptil miatt, vagy amúgy is lenyugodott volna, ezt nem tudom megmondani, de hogy érzékelhető a változás, az biztos.
Feladó: Réka
Értékelés:
2020.05.22. 09:27
5
Feladó: Julianna
Értékelés:
2018.12.05. 17:23
Orvosi ajánlásra vásároltuk. Tesztelés alatt van, de LOLA nyugodtabbnak tűnik a használata óta
Feladó: JANOS
Értékelés:
2017.07.20. 08:27
Egyelőre a termék működése nem biztos, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a nyugtató párologtató ugyanis viharban nem nyugtatta meg a kutyánkat, cserébe jó drága.