Adaptil  Transport spray
Adaptil  Transport spray
Adaptil  Transport spray
Hogyan használjam az Adaptil Spray-t? | PetissimoHogyan használjam az Adaptil Spray-t? | Petissimo

Adaptil Transport spray

Az Adaptil spray bizonyítottan segít kontrollálni mind az enyhe, mind a súlyos fokú stresszt, bármilyen korú kutya esetében.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 10 990 Ft
Értékelés: 3.9 / 16 Összes értékelés olvasása (10)
Adaptil  Transport spray 60 ml

Adaptil Transport spray 60 ml

60 ml
Ár: 10 990 Ft (183 Ft / ml)
113 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Az Adaptil spray bizonyítottan segít kontrollálni mind az enyhe, mind a súlyos fokú stresszt, bármilyen korú kutya esetében.

Jellemzők:

- Az ADAPTIL Spray segít, hogy az utazás és az állatorvosnál vagy a kozmetikusnál tett látogatás minél kevesebb stresszel járjon. Ez a megfelelő kiszerelés, ha útközben vagy rövid időre kell a segítség.

- Az ADAPTIL Spray-t fújhatja közvetlenül a kutya fekhelyére, a szállítóboxba, a kennelbe vagy a járműbe. Sose fújja közvetlenül a kutyára!

- Az ADAPTIL segít a kutyáknak megbirkózni az új élményekből és a félelmet keltő helyzetekből adódó stresszel. Ilyen pl. a szocializációs időszak egy kutyakölyök számára, a mennydörgés és egyéb hangos zajok (pl. tűzijáték), az örökbefogadás, a költözés, az utazás vagy egy új családtag érkezése.

- Az anyakutya ellést követően ún. kutya appeasing feromont bocsát ki a kölykei számára, amelyet az ember nem képes érzékelni. Ez a feromon a biztonság és a megnyugvás üzenetét hordozza a kölyök számára az olyan helyzetben, amikor épp felfedezni indul az őt körülvevő, kihívásokkal teli világot. Az ADAPTIL ennek a feromonnak a szintetikus másolata. Az ADAPTIL kölyök- és felnőtt kutyákban klinikailag bizonyítottan csökkenti a stresszt, amely egyébként nemkívánatos viselkedésformákhoz vezethet, továbbá segít összpontosítani a tanulás során.

- A termék 15 éve van már a piacon, több mint 5 millió kutyán segített, és hatékonyságát 28 tudományos közlemény támasztja alá.

- Az ADAPTIL nem nyugtató vagy bódító hatású szer. Fajspecifikus, vagyis kizárólag kutyák számára érzékelhető. 

- Az ADAPTIL Spray hatása akár 4-5 órán keresztül fennáll. Egy 60 ml-es tartály kb. 400 spriccelésre elég (kb. 50 használat).

Összetétel:

- Kutya appeasing feromon analóg: 2%

- Izopropanol q.s.: 60 ml

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: KV
Értékelés:
2024.06.02. 19:19
Nagyon hasznos termék, kutyusunk nagyon fél, ha orvoshoz kell menni, a rendelőben már remeg és menekülne. Sajnos most sokszor kell oda mennünk és ez így lesz élete végéig... Indulás előtt egy órávl befújok a kocsiba 4-5 fújást és van egy vászon táskám (amibe az orvosi papírokat viszem), azt is befújom kívülről, hogy velem legyen a nyugtató feromon. Láthatóan nagyon jól reagál rá, azóta két alkalommal voltunk ezzel a felállással az orvosnál, nem remegett, nem félt és kíváncsian ment be a rendelőbe. Nálunk nagyon bevált ilyen esetekre. A lakásba vettem párologtatót is, ha az állapota rosszabbodik, akkor bjzom benne, hogy a nyugtató feromonok segítenek átlendülni a mélyponton. Jókor és jól használva nagy segítség.
Feladó: Dorottya
Értékelés:
2023.12.13. 09:21
Forintot nem ér, nem, hogy tízezret! Szerintem kb csapvíz van az üvegben…
Feladó: Kerstin
Értékelés:
2023.03.26. 19:37
Még nincs tapasztalatom, először vettem meg. Bízom benne, hogy hasznos.
Feladó: Regina
Értékelés:
2023.01.05. 12:55
Szilveszteri tüzijáték idején próbáltuk ki a terméket. Német vizslánk fekhelyére, illetve egy kendőre fújtunk a sprayből, melyet a nyakába kötöttünk.4 óránként újra fújtuk. Jól viselte az éjszakát éjfélig aludt, de a nagy durrogások alatt sem pánikolt, mint máskor. Állatorvosi vizsgálat alkalmával is ki fogjuk próbálni. Akciósan vettük és a spray 3 évig eláll , így gazdaságos is.
Feladó: Dóra
 
2021.05.09. 18:33
4
Feladó: Edit
 
2019.09.01. 12:44
Nagyon hasznos boxba és kocsba szoktatáshoz
Feladó: Ágnes
 
2017.12.19. 15:28
Több órás utazásra kellett vinnünk a kutyát, emiatt vásároltam, remekül bevált!
Feladó: Anikó
Értékelés:
2017.10.25. 13:58
A 3 nem tudom, hogy sikerült, csak 1 "tappancsot" akartam adni. :)
Feladó: Anikó
Értékelés:
2017.10.25. 13:57
Nekünk nem használ, továbbra is hány az autóban. Nem hosszú utakat, 10-12 km-t nem bír ki.
Feladó: Eszter
Értékelés:
2016.09.15. 08:43
Sajnos teljesen hatástalan az autóban. Többszöri próbálkozás sem hozott semmi eredményt. Ehhez képest viszont rendkívül drága. A használati utasítás nem ad megfelelő eligazítást a használathoz. A honlapjukon kellett utánaolvasni. Nem tüntetik fel pl. hogy fel kell rázni, csak a honlapon. Végül is teljesen mindegy, se így, se úgy nem hatott.