Adaptil utántöltőAdaptil utántöltő
Adaptil utántöltő
Hogyan használjam az Adaptil párologtató? | PetissimoHogyan használjam az Adaptil párologtató? | Petissimo

Adaptil utántöltő

Az Adaptil utántöltő bizonyítottan segít kontrollálni mind az enyhe, mind a súlyos fokú stresszt, bármilyen korú kutya esetében.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 8 499 Ft
Értékelés: 4.9 / 17 Összes értékelés olvasása (5)
Adaptil utántöltő 48 ml

Adaptil utántöltő 48 ml

48 ml
Ár: 8 499 Ft (177 Ft / ml)
88 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Az Adaptil utántöltő bizonyítottan segít kontrollálni mind az enyhe, mind a súlyos fokú stresszt, bármilyen korú kutya esetében.

Jellemzők:

Az ADAPTIL Párologtató használata benti kutyák esetében javasolt. Új kutya érkezésekor, többkutyás otthonokban, hangos zajok (pl. tűzijáték, villámlás) és szeparációs szorongás esetén hatékony megoldás.

- A párologtató hatásterülete 50-70 m2. A folyadék kb. 4 hétre elegendő. A párologtatót abban a helységben érdemes csatlakoztatni, ahol a kutya a legtöbb időt tölti.

- Az ADAPTIL segít a kutyáknak megbirkózni az új élményekből és a félelmet keltő helyzetekből adódó stresszel. Ilyen pl. a szocializációs időszak egy kutyakölyök számára, a mennydörgés és egyéb hangos zajok (pl. tűzijáték), az örökbefogadás, a költözés, az utazás vagy egy új családtag érkezése.

- Az anyakutya ellést követően ún. kutya appeasing feromont bocsát ki a kölykei számára, amelyet az ember nem képes érzékelni. Ez a feromon a biztonság és a megnyugvás üzenetét hordozza a kölyök számára az olyan helyzetben, amikor épp felfedezni indul az őt körülvevő, kihívásokkal teli világot. Az ADAPTIL ennek a feromonnak a szintetikus másolata. Az ADAPTIL kölyök- és felnőtt kutyákban klinikailag bizonyítottan csökkenti a stresszt, amely egyébként nemkívánatos viselkedésformákhoz vezethet, továbbá segít összpontosítani a tanulás során.

- A termék 15 éve van már a piacon, több mint 5 millió kutyán segített, és hatékonyságát 28 tudományos közlemény támasztja alá.

- Az ADAPTIL nem nyugtató vagy bódító hatású szer. Fajspecifikus, vagyis kizárólag kutyák számára érzékelhető. 

Összetétel:

- Kutya appeasing feromon analóg: 2%

- Izoparaffinos szénhidrogén q.s: 100g

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Farkas
Értékelés:
2024.02.20. 13:41
Idős kiskutyámra nagyon jó hatással van.
Sajnos nemrégiben elvesztette a kis cica társát és nagyon szomorú volt, de mióta használjuk az adaptilt láthatóan nyugodtabb, jobb a hangulata.
Feladó: Ildikó
Értékelés:
2024.01.10. 10:34
Örökbefogadott kutyám sajnos elég érzékeny idegrendszerű, félős típus, ehhez jött hozzá egy veszekedős, kötözködős szomszéd, amitől a kutyám otthoni környezetben teljesen bestresszelt. 6 hónapja kezdtem el használni lakásban a párologtatót + 3 hónapig nyakörv is volt rajta ugyanebből a termékcsaládból. Rengeteget javult a helyzet, már 2-3 hónap alatt érezhető volt, igaz más irányból is kezeltem a dolgot. Mostanra, ha közeledik a stresszforrás, akkor a kutya beszalad a lakásba és halál nyugodtan elvan. Költözés folyamatban...
Feladó: Gyula
Értékelés:
2022.04.15. 18:50
5
Feladó: Réka
Értékelés:
2020.05.22. 09:27
5
Feladó: Melinda
Értékelés:
2020.01.31. 08:06
Párszor használtuk már, és egyelőre semmi változást nem tapasztaltunk a kutya viselkedésében