Belcando Vital tablettaBelcando Vital tabletta

Belcando Vital tabletta

A természetes ellenálló képesség növelésére.

részletes termékleírás
Aktív és munkakutyáknak
Műtét utáni lábadozásra
Bruttó ár: 6 549 Ft
Értékelés: 4.6 / 5 Összes értékelés olvasása (1)
Belcando Vital tabletta 60 db

Belcando Vital tabletta 60 db

60 db
Ár: 6 549 Ft (109 Ft / db)
67 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

A természetes ellenálló képesség növelésére.

A természetes ellenálló képesség növelésére.

Alkalmazási terület:
CaniImmun® olyan természetes hatóanyagokkal egészíti ki a kutya táplálékát, melyek a szervezet saját ellenálló rendszerét stimulálják:
Az élesztõ sejtekbõl nyert ß-1,3/1,6 Glucane, a fehérvérsejtek receptoraival reakcióba lépve , közvetlenül aktiválja az immunrendszert.
A C vitamin, a ß-1,3/1,6-Glucannal szinergikusan hat. Mivel a nagyobb terhelés hatására a kutya nem képes eleget elõállítani, a mûködõképes leukociták megóvása és a szervezet stressz terhelésének a bekorlátozása érdekében rendkívül fontos szerepe van.
A sörélesztõ egy sor különbözõ életfontosságú anyag komplexe (enzimek, glutatin) melyek pozitív hatással vannak az Immunstátuszra.
A tojás, a hal, a máj, a tejsavó és a baromfi különösen gazdagok esszenciális aminosavakban.
A CaniImmun® etetését javasoljuk:

§ Érzékeny kutyáknak. Különösen nagy stressz terheléskor. Kölyköknek és növendék kutyáknak
§ Lábadozó kutyáknak és idõsebb kutyáknak
§ A kölyköknél és a növendék kutyák esetében az anyaállattól történõ leválasztáskor keletkezõ immunhiányos idõszakot, a CaniImmun® tápanyagai kiegyenlítik azáltal, hogy elõsegítik a szervezet saját immunrendszerének kialakulását.
§ A kifejlett és idõsebb kutyák esetében a CaniImmun® tápanyagai a szervezet saját védekezõ képességét serkentik és így a kutyák ellenállóbbak és életerõsebbek lesznek.

Beltartalmi anyagok:
§ Nyersfehérje 26,0 %;
§ Nyerszsír 6,5 %;
§ Nyersrost 6.5 %;
§ Nyershamu 15,0 %
Természetes antioxidánsal: természetes eredetû, erõsen tokoferol tartalmú kivonat (=természetes E vitamin )
Adalékanyagok kg-onként: C-vitamin 10.000 mg

Összetétel:

Sörélesztõ, szárított baromfihús, tejsavó por, kálciumkarbonát, cellulóz, élesztõ kivonat ß-1,3/1,6 Glucane, maláta, szárított teljes tojás, szárított máj, kovasav, szárított hal, magnézium sztearát.
Ez a kiegészítõ táplálék a teljes értékû táplálékokhoz viszonyított lényegesen magasabb nyomelem tartalmának köszönhetõen, a kutyák napi adagjának max. 5 %-ig etethetõ.

Etetési javaslat: 1,5 tabletta /10 kg testtömeg naponta

CaniImmun® mindezek által az oltások hatását támogatja
A CaniImmun® tablettát a kutyák nagyon szívesen fogyasztják , így akár jutalomfalatként is adható néha. Ahhoz, hogy a CaniImmun a védekezési rendszert hatásosan tudja késztetni, legalább 4-6 hét etetése javasolt. Fiatal állatoknak a 4.-5. héttõl egészen a kifejlett korig javasolt az adása.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Kata
Értékelés:
2008.11.21. 08:00
Köszönöm, hogy ajánlották ezt a terméket! Nagyon meg vagyok elégedve vele!Kutyáim /7:)/ és a macskám nagyon szereti, jutalom falatként is nagyon bevált. Ajánlom azoknak a kutyatartóknak, akik a kiállítások alkalmával folyamatos stressznek teszik ki a kutyákat. Nekem nagyon bevált. A kutyáknak sokkal jobb lett az étvágya, a szõr és bõrminõsége pedig pozitiv irányba változott. Az atka és a gombás bõrprobléma immár a múltté:) Bullangel