BiogenicPETBiogenicPETSmall - 60 dbBiogenicPET
BiogenicPET
BiogenicPET

BiogenicPET

A BiogenicPET a szervezetet megújító természetes erő. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a kutya szervezetét a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 10 039 Ft-tól
Értékelés: 4.7 / 75 Összes értékelés olvasása (17)
BiogenicPET Large - 60 db

BiogenicPET Large - 60 db

Large - 60 db
Ár: 13 389 Ft (223 Ft / db)
138 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
BiogenicPET Small - 60 db

BiogenicPET Small - 60 db

Small - 60 db
Ár: 10 039 Ft (167 Ft / db)
103 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

A BiogenicPET a szervezetet megújító természetes erő. Aktív hatóanyagai révén regenerálja a sérült vagy gyulladt szöveteket, vitalizálja az öregedő sejteket, megvédi a kutya szervezetét a gyulladáscsökkentők káros mellékhatásaitól.

MI A BIOGENICPET?

GYORS REGENERÁCIÓ

A sérült vagy öregedő hámszövet regenerációja időigényes folyamat, egészséges állat esetén is 7-10 nap.

A BiogenicPET bármilyen korú állaton használható bőrsérülés, bőrgyulladás, szőrhullás, szőrnövekedési zavar esetén önmagában vagy a gyógykezelés kiegészítésére, a bőrregeneráció segítésére.

AKTÍV MOZGÁS IDŐS KORBAN IS

Krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedések a kutyák egyötödében fordulnak elő.

A BiogenicPET alkalmas idős, illetve krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedésekben szenvedő kutyák kezelésének kiegészítésére, vagy önmagában való alkalmazásra az ízületi porcok, kötőszövetek regenerálására, és ezzel a fájdalom csökkentésére.

A FÁJDALOM NEM TART ÖRÖKKÉ

A kedvenceink fájdalomcsillapítására használt szájon át adható készítmények gyakorta okoznak fokozott gyomorsavtermelést, hasmenést vagy az arra érzékeny kutyákban gyomorfekélyt.

BiogenicPET adásával a kutyák gyógykezelése során alkalmazott szteroid vagy nem szteroid típusú gyulladáscsökkentők mellékhatásait csökkenthetjük vagy megelőzhetjük.

MIÉRT JOBB, MINT MÁS HASONLÓ TERMÉK?

A BiogenicPET hatóanyagával (állati eredetű természetes növekedési faktorokkal) végzett széleskörű vizsgálatok először emberekben igazolták a készítmény nagyfokú hatékonyságát. A több éves humán tapasztalatok fényében vált célszerűvé a termék állatpiacon való alkalmazása. Már az első próbák sikerrel igazolták a formula kiváló hatékonyságát kutyákon és macskákon. Ez vezetett a termék kifejlesztéséhez. Sok éves kutatás-fejlesztés valamint a humán terápiás tapasztalatok eredményeként a BiogenicPET formula most elérhető a kutyák számára is!

KÖRNYEZETI HATÁSOK

Nem is olyan régen, kutyák és macskák szabadon éltek és biztosították napi élelmüket. Ezúton, az elejtett állatból a természet adta meg a számukra élettanilag szükséges Természetes Növekedési Faktorokat. Ez a természetes folyamat biztosította számukra a szaporodásukhoz, fejlődésükhöz és fennmaradásukhoz szükséges és nélkülözhetetlen biológiai egyensúlyt.

A mai háziasított kutyák és macskák azonban már nem a vadonban szabadon élnek és táplálkoznak, hanem tölünk embertől és a számukra biztosított életkörülményektől függ a fejlődésük és egészségük minősége.

A modern felgyorsult világ nemcsak ránk emberekre, de kedvencünkre is rossz hatással van. A kedélyállapot romlása, a mozgásszervi és szőr-bőr problémák megjelenése, mind az állat szervezetének felborúl egyensúlyának előjelei, melyek előbb-utóbb betegségekhez vezethetnek.

A BiogenicPET egy olyan tudomanyosan is bizonyított étrendkiegészítő formula, amely természetes alkotóelemei segítségével szabályozza és visszaállítja a szervezet működésének megbomlott egyensúlyát, ezáltal természetes úton bizotsítja kedvence vitalitását és regeneráló képességét.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A BIOGENICPET AZ ÜZLETEKBEN KAPHATÓ TÖBBI KUTYÁK RÉSZÉRE KÉSZÍTETT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐTŐL?

A természetes növekedési faktorok okozzak a különbséget. Számos kutatás bebizonyította, hogy a BiogenicPET tökéletes táplálék-kiegészítő a kutyák számára. E készítmény bevezetése előtt a természetes növekedési faktorok étrendbe való beillesztésének egyetlen módja az volt, ha friss, nyers húst evett az állat (mint pl. a természetben: a húsevő ragadozók).

A BiogenicPET az egyetlen természetes növekedési faktorokat tartalmazó étrendkiegészítő, mivel ezek hiányoznak mind a feldolgozott kutyaeledelekből, mind a táplálék- kiegészítőkböl. Természetes módon emeli a vitalitást, erős és egészséges immunrendszert biztosít, ami elengedhetetlenül szükséges a kutyák egészségéhez.

TUDOMÁNYOS ALAPOK

A BiogenicPET kiváló hatását a benne lévő aktív alkotórészeknek köszönheti. Elsősorban a Humanofortnak, mely embrionális eredetű un. multipotens sejtek alkotórészeiből áll. A multipotens sejtek, az embrionális növekedés kezdeti stádiumában előforduló olyan típusú sejtek, melyek még intenzív osztódásra, valamint differenciálódásra képesek és belőlük különböző szövettípusok alakulhatnak ki. Az egyes szövettípusok kialakításáért a multipotens sejtekben található növekedési faktorok felelősek. Ezeket a faktorokat használjuk ki a Humanofort gyógyászati célú felhasználásakor.

TERMÉK JELLEMZŐK

Ellenjavallatok: Nem ismeretesek

Mellékhatások: Nem ismeretesek

Különleges figyelmeztetések: Nincsenek

Összetétel:

Small (kistestű kutyáknak): Humanfort: 25 mg, szelén: 6,0 μg, Vitamin E: 4,5 mg, vivőanyag: ad 1000 mg

Large (nagytestű kutyáknak): Humanfort: 50 mg, szelén: 11 μg, Vitamin E: 9 mg, vivőanyag: ad 1300 mg

ADAGOLÁS

A Humanofort hatóanyagai a szervezetben más rövid láncú fehérjékhez hasonlóan a vékonybélből szívódnak fel, majd a célszövetekbe elérve kifejtik hatásukat. Kísérletek igazolták, hogy a napi kétszeri adagolás megfelelő a kívánt terápiás hatás fenntartásához.

Kistestű kutyáknak (0-25 kg): naponta 2 x 1 tabletta

Nagytestű kutyáknak (25 kg felett): naponta 2 x 1 tabletta

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Emese
 
2021.10.27. 08:24
Még csak pár napja kapja, remélem ez is olyan hatásos mint a mobility tabletta.
Feladó: Noémi
 
2021.09.17. 10:24
küllemre tetszetős. Mivel hatása nem azonnali, azt még nem tudom felmérni, értékelni.
Feladó: Dorottya
Értékelés:
2020.06.16. 11:30
Westimet kiskorában bántalmazták, eltört a csipője, és magától forrt össze, mert a régi "gazda" nem vitte orvoshoz, emellett még rengeteg más problémája lett emiatt sajnos. Mióta szedi ezt a vitamint, energikus, jókedvű, bohóckodik, és szalad! Persze csak keveset engedem már rohangálni, úgy 11-12 éves lehet, mert 10 éve él velem már. Mellette van egy mopszocskánk is, neki Perthes kórja és térdficama volt, több műtétje volt. Ő is rohangál és energikus mióta szedi a vitamint, már az izom is kezd visszatérni a combjába. Ajánlom nagyon!!!!!
Feladó: Bettina
Értékelés:
2020.01.17. 08:13
Szuper termék
Feladó: Ildikó
Értékelés:
2019.01.18. 10:31
5
Feladó: Mónika
Értékelés:
2018.11.16. 14:03
Szőrhullási problémákra ajánlották a Biogenic-et, pár hónap alatt teljesen rendbe hozta a kutyus (francia bulldog) szőrét - most gyönyörű dús, fényes a szőre.
Egy "mellékhatása" van: a bevétel után szereti "megudvarolni" a lábunkat :)
Feladó: Zsanett
 
2018.07.14. 08:39
5
Feladó: Istvánné
Értékelés:
2018.05.25. 06:43
Az idős 11évet betöltött cavalier szukámnak veszem. Szemmel láthatóan javult a mozgása .
Jó a hangulata nagyon jó az étvágy még mindig életvidám mozgékony
Ezt ennek a terméknek köszönhetem. Az ár itt a legkedvezőbb mert nem kell szállítási költséget fizetni.
Feladó: Adrienn
Értékelés:
2018.05.17. 21:19
Kúra szerűen kapja, nagyon meg vagyunk vele elégedve.
Feladó: Adrienn
Értékelés:
2016.09.26. 09:21
Szép selymes lett a szőre és a hullás is csökkent. Angol bulldog kutyánknak dr Zsargal (Kutyavári állatorvosi rendelő, Érd) ajánlotta.
Feladó: Mària
 
2016.09.05. 17:08
A kutyusnàl nem làttam töle positiv vàltozàst. Nekünk a Flex Celadrin és Cynoquin EFA vàlt be.
Feladó: Endre Istvànné
 
2016.07.27. 11:14
Ezt még nem adtam a kutyusnak, majd a Flex Celadrin befejezése utàn akarom adni.
Feladó: Melinda
Értékelés:
2016.07.15. 07:51
Jó, csak drága.
Feladó: Melinda
Értékelés:
2016.05.19. 13:24
3-3,5 éve szedi a kutyám, nélküle nem tud mozogni. Az egyetlen hátránya az ár, lehetne bőven olcsóbb.
Feladó: Kati
Értékelés:
2016.04.14. 07:56
Még nem tudom.
Feladó: Vera
 
2015.04.25. 07:51
majd pár hónap múlva.....
Feladó: Heléna
 
2015.03.16. 09:17
5