FitActive Fit-A-FertilityFitActive Fit-A-Fertility

FitActive Fit-A-Fertility
Csomagolásváltás alatt.

FitActive Fit-A-Fertility 1000mg egy speciális prémium étrend kiegészítő multi vitamin, mely javasolt vemhes, vemhesülés előtt álló, kölyköket nevelő nőstény kutyák, valamint tenyésztésben tartott fedező kan kutyák számára.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 2 549 Ft
Értékelés: 4.6 / 12 Összes értékelés olvasása (6)
FitActive Fit-A-Fertility 60 db (306322)

FitActive Fit-A-Fertility 60 db (306322)

60 db (306322)
Ár: 2 549 Ft (42 Ft / db)
26 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

FitActive Fit-A-Fertility 1000mg egy speciális prémium étrend kiegészítő multi vitamin, mely javasolt vemhes, vemhesülés előtt álló, kölyköket nevelő nőstény kutyák, valamint tenyésztésben tartott fedező kan kutyák számára.

Az alapvető vitaminokon, valamint ásványi anyagokon túl emelt mennyiségben tartalmaz olyan vitaminokat, ásványi anyagokat, melyek megfelelő kúraszerű adagolásával támogathatja egyrészt a fedezésre szánt kanok szaporítóanyagának minőségi, mennyiségi javulását, másrészt a tenyésztésre szánt nőstény kutyák szervezetét felkészítheti a vemhességre, növelheti a születendő alom létszámát, támogathatja a magzatok egészséges fejlődését.

A párosítani tervezett nőstény, és/vagy fedező kan etetését FIT-a-FERTILITY multi vitaminnal a fedeztetés előtt 6-8 héttel célszerű kezdeni.

Folsav: Kiemelt jelentőségű, a nőstények esetében már a tüzelés előtt 4-6 héttel célszerű naponta adagolni. A vemhesség korai szakaszában, a folátok fontos szerepet játszanak a magzatok agy és a gerincvelő- rendellenességek kockázatának csökkentésében. Fedező kanok esetében a folsav (együttesen az emelt mennyiségű E és C-vitaminnal) bevitelével javítható az egészséges spermiumok száma, így a kanok reprodukciós képessége jelentős mértékben javítható.

A folsav segíti az egészséges magzatok beágyazódását, segít megakadályozni a magzatok felszívódását, csökkenti a vetélés, magzati elhalás kockázatát.

Jód: A normális pajzsmirigyműködéshez szükséges, támogatja a magzati növekedést és fejlődést. Antioxidánsok: A,C,D,E vitaminok a (női és hím ivari egyaránt) sejtek védelme, a nőstények termékenységének növelése érdekében. Fedező kanok esetében szelén a spermaszám növelése érdekében.

Ásványi anyagok: Kanok esetében a cink a spermiumképződéshez, mozgékonysághoz és a megfelelő tesztoszteron szinthez.

Cink, szelén, réz, kalcium, valamint magnézium a nőstények termékenységének növeléséhez. Vas: Támogatja a peteérést.

Esszenciális zsírsavak: Omega-3, Omega-6 hosszúláncú zsírsavak fontos szerepet játszanak a magzatok fejlődésében. Körte: erős antioxidáns, így fontos szerepet játszik a sejtek védelmében.

Felhasználási javaslat: naponta 1 tabletta / 10 testsúly kg-ra. EU által engedélyezett adalékanyagokat

 

tartalmaz. Tárolása : száraz, 20º C.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Kornélia
Értékelés:
2022.10.13. 14:18
Imádjuk ezt a vitamint. A kiskutyáink pedig egészségesek, nincs születéskori elhullás sem,amióta szedjük.
Feladó: Krisztina
 
2022.01.20. 06:51
Újra rendeltem, mert működik.
Feladó: Kornélia
Értékelés:
2021.02.25. 08:21
Szuper termék. Én tenyésztőként azt veszem észre, hogy egészségesebbek, nagyobbak a kiskutyák. Az Anya kutyát nem viselte meg az ellés/szoptatás. Mikor nem kapta ledobta az összes szőrét. Abszolút 100 pontos termék. Még az íze is finom.Julatomfalatként kapják :D
Feladó: Kornélia
Értékelés:
2020.10.30. 11:02
Egyenlőre jónak tűnik.A kutyák szívesen fogyasztják. De még nem tudom,hogy mennyire hatásos.
Feladó: Krisztián
 
2019.12.12. 15:29
5
Feladó: Takács
Értékelés:
2018.12.28. 08:59
Ezt a termeket most vásaroltam először 12éves kutyám számára.Remélem,beválik.Kezemből elfogyasztja a tablettákat.Nem kell bekevernem az ételbe.