Kedves Vásárlóink! Sajnos technikai problémák miatt telefonos ügyfélszolgálatunk korlátozottan érhető el ill. előfordulnak hibák. Emailben megtalálhatóak vagyunk. A Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltatónál megnövekedett csomagszámok miatt.
K9 InuFactorK9 InuFactor

K9 InuFactor

K9 InuFactor® – Colostrum tartalmú táplálékkiegészítő készítmény kutyáknak a kiegyensúlyozott immunrendszerért, a megfelelő immunválaszért.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 9 899 Ft
K9 InuFactor 45 g

K9 InuFactor 45 g

45 g
Ár: 9 899 Ft (219 978 Ft / kg)
102 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

K9 InuFactor® – Colostrum tartalmú táplálékkiegészítő készítmény kutyáknak a kiegyensúlyozott immunrendszerért, a megfelelő immunválaszért.

Jellemzők:

- Allergiára, autoimmun betegségre, szivárgó bél szindrómára

- Segíti a K9 Inu®, és K9 Immunity biológiai hasznosulását

- Hozzájárul az immunrendszer szabályozott működéséhez

- Az immunrendszert megfelelő válaszra készteti

A K9 InuFactor®, a K9 Transfer Factor alternatívájaként, Magyarországon gyártott, colostrum tartalmú táplálékkiegészítő készítmény hozzáadott gyógygombával daganatos, immunrendszer rendellenességből eredő megbetegedésben szenvedő kutyáknak.

A kiegyensúlyozott immunrendszerért és megfelelő immunválaszért

A transzfer faktor a Colostrumban található kicsiny “hírvivő” molekulák csoportja. Létezésüket 1949-ben Dr.H. Sherwood Lawrence fedezte fel TBC kutatás közben. A kolosztrum, vagyis az előtej csak közvetlenül a szülés utáni pár napban termelődik az emlősöknél, így az embereknél is. Az újszülött immunrendszere az előtejjel kapja meg az első immuninformációt, ez készteti az első védekező reakcióra.

A K9 InuFactor®-ban lévő „hírvivő” molekulák feladatai többek közt:

- sejtről sejtre továbbítani a patogének (kórokozók) felismerésének képességét anélkül, hogy az adott sejt találkozott volna már a kórokozóval,

- aktivizálja és válaszra készteti az immunrendszert az idegen (rosszindulatú) sejtekkel szemben,

- „intelligenciájuknak” köszönhetően, immunszupresszív és immunmoduláló tulajdonsággal is rendelkeznek, vagyis ha szükséges csökkentik, illetve fokozzák az immunrendszer működését. (immunrendszer alulműködés pl.: különböző daganatok, AIDS; immunrendszer túlműködés pl.: allergia, autoimmun,)

- emlékeznek a mikroorganizmusokra, így egy esetleges következő támadás esetén gyorsabb, hatékonyabb az immunválasz.

A K9 InuFactor egy kifejezetten a kutyák számára fejlesztett, hozzáadott rák ellenes (IP6 – inozitol-hexafoszfát, SOD – szuperoxid-dizmutáz) összetevőket is tartalmazó készítmény.

Összetevők:

Fölözött kolosztrum por, Immune Assist™ Micron, Agaricus blazei kivonat, Cordyceps sinensis kivonat, Trametes versicolor kivonat, Ganoderma lucidum kivonat, Grifola frondosa kivonat, Lentinula edodes kivonat

Adagolás:

Adagolás: 500 mg termék/10 ttkg, ami megfelel az adagoló kanál 1. jelzésének, naponta egyszer.

Az adagoló kanál jelzéseinek megfelelő mennyiségek:
1-es jelzés 500 mg
2-es jelzés 1000 mg
3-as jelzés 1500 mg
4-es jelzés 2000 mg
5-ös jelzés 2500 mg

A termék folyamatosan alkalmazható.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Izolda
Értékelés:
2022.06.15. 08:09
A 13 éves kutyámnak vettem, akinek túl alacsony a fehérvérsejt szintje. Miután elfogyott ez a táplálékkiegészítő, újra elvittem laborba és javult az eredménye. Nem tudom, hogy ennek a pornak köszönhető-e vagy sem, de újra rendelni fogok, hátha a K9 InuFactor segített rajta.