Luposan Krauterkraft 30 tablettaLuposan Krauterkraft 30 tabletta

Luposan Krauterkraft 30 tabletta

A vitalitást fokozó természetes hatóanyag-komplex, a táplálékfüggő hiánytünetek megelőzésére! A LUPOSAN KräuterKraft olyan, a kutyák számára készített táplálék-kiegészítő készítmény, amely valamennyi táp emészthetőségét és hasznosulását javítja.

részletes termékleírás
Emésztőrendszeri problémákra
Bőr- és szőrproblémákra
Ízületi problémákra
Bruttó ár: 7 917 Ft
Értékelés: 4.6 / 11 Összes értékelés olvasása (7)
Luposan Krauterkraft 30 tabletta 400 g

Luposan Krauterkraft 30 tabletta 400 g

400 g
Ár: 7 917 Ft (20 Ft / g)
83 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A vitalitást fokozó természetes hatóanyag-komplex, a táplálékfüggő hiánytünetek megelőzésére! A LUPOSAN KräuterKraft olyan, a kutyák számára készített táplálék-kiegészítő készítmény, amely valamennyi táp emészthetőségét és hasznosulását javítja.

A vitalitást fokozó természetes hatóanyag-komplex, a táplálékfüggő hiánytünetek megelőzésére! A LUPOSAN KräuterKraft olyan, a kutyák számára készített táplálék-kiegészítő készítmény, amely valamennyi táp emészthetőségét és hasznosulását javítja, még a legkiválóbbakét is!

Napi rendszerességgel az alaptakarmányba keverve, gondoskodik a : ■ Tápanyagok jobb felszívódásáról, ■ Emésztési csatornák kitisztításáról, a bélflóra egyensúlyban tartásáról, ■ Egészséges csontfejlődésről és az erős porcokról, ■ Káros anyagoknak az emésztési csatornából történő elszállításáról, ■ Csillogó,egészségesen fénylő szőrzetről, ■ A bűzmirigy természetes kiürüléséről, ■ Egészséges bőrről, ■ Az egyéni ellenálló képesség erősítéséről, ■ Optimális anyagcseréről.

Táplálékfüggő hiánytünet pl.:

Korpás, beteg bőr, fénytelen, töredezett szőrzet, viszketés, szőrhullás, csontfejlődési rendellenességek, laza szalagok és inak, növekedési zavarok, emésztési zavarok, stb.
A LUPOSAN KräuterKraft adagolásával megvalósítható az optimális anyagcsere! A LUPOSAN KräuterKraft egyedülálló hatóanyagai, harminc különféle gyógynövényre épülnek, továbbá mikroalgákból és más kiváló természetes összetevőkből állnak:

Ásványi anyagok:

Kalcium, foszfor, magnézium, nátrium, kovasav stb.

Aminosavak:

pl.: Methionin, Lysin, Cystin stb.

Nyomelemek:

Jód, vas, réz, cink, szelén, mangán, króm, kálium stb.

Vitaminok:

A, D, E, K, C, B1, B2, Biotin stb.

Telítetlen zsírsavak:

pl.: Omega 3 és Omega 6

Ajánlott mennyiség:

Kölyköknek: Három hetes kortól napi 1g/testsúly kg, amíg elértük a maximumot, a 10g-ot naponta. Felnőtt kutyáknak: 1g/testsúly kg, de nem többet, mint 15g-ot naponta. Nagytestű fajtáknak: Maximum 25g naponta. Minden dobozban egy 5g-os mérőkanál található.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Tímea
Értékelés:
2017.08.16. 15:52
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, bár kutyusom nem szívesen eszi (Havanese), de vízben feloldva sikerül vele megetetnem.
Amióta használjuk a kutyusom állapota sokat javult, csökkent a szőrhullása és a korpásodása is. Reménykedem benne, hogy teljesen megszűnik, ha folyamatosan szedi.
Sokkal fényesebb a szőre és a gyomra sem görcsöl már olyan sokat. (Táplálék allergiás és nagyon érzékeny gyomrú)
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Feladó: Barbara
Értékelés:
2017.03.18. 09:52
10 éves német juhászomnak vettem a terméket. Kb. 4 hete szedi. Azóta mintha fürgébb lenne. A szőre is szebb. Fogyott is pár kilót, de pont ez volt a cél, mert egy kicsit lomha volt a súlyfelesleg miatt.
Feladó: Tímea
Értékelés:
2016.06.28. 00:59
Vastagbéldaganatos argentindog keverék kutyusomnak adom most mar kb. 3 honapja, sokat javult az állapota!
Csak ajanlani tudom! ;)
Feladó: Nagy
Értékelés:
2012.04.20. 13:05
Szívesen fogyasztják a kutyák, bár mérete miatt kistestûeknek egyben nem lehet adni és morzsolódik, így inkább összetörve a táphoz teszem (akár száraz, akár fõtt). Eddig (két hete esszük) jónak tûnik.
Feladó: Tünde
Értékelés:
2009.12.30. 15:13

Az elõzõ vélemény óta is használjuk folyamatosan. A kutya étvágya jó lett, nincs hasmenése.
Sokkal kevesebb a probléma vele.
Feladó: Tünde
Értékelés:
2009.07.25. 23:19
Nekünk a termék sokat segített.Németjuhász kutyánk sokat volt hasmenéses.A terméket jelenleg is használjuk.Egy üvegben rengeteg tabletta van.Gazdaságos.A kutya szereti.
Feladó: róbert
Értékelés:
2009.06.24. 08:37
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel!
A kiskutyáim is nagyon szeretik, a termék leírás megfelel a valóságnak, minden szempontból .