Nutravet Nutraflora kutyáknak és macskáknak

Nutravet Nutraflora kutyáknak és macskáknak

A Nutravet Nutraflora egy probiotikum a műtét utáni gyógyulás elősegítésére és krónikus hasmenés kezelésére kutyák és macskák részére.

részletes termékleírás
Műtét utáni lábadozásra
Bruttó ár: 4 999 Ft
Nutravet Nutraflora kutyáknak és macskáknak 12 db

Nutravet Nutraflora kutyáknak és macskáknak 12 db

12 db
Ár: 4 999 Ft (417 Ft / db)
51 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Nutravet Nutraflora egy probiotikum a műtét utáni gyógyulás elősegítésére és krónikus hasmenés kezelésére kutyák és macskák részére.

Jellemzők:

- Nagy erősségű probiotikum a gyógyulás elősegítésére 

- Gyorsan növeli a barátságos baktériumok számát

- A bél mikroflóra gyors hatású támogatása

- Segíti a gyomor-bélrendszer hosszú távú egészségét és bélműködését 

- Támogatja az egészséges immunválaszt

- A kórokozók versenyképes kizárása

- Támogatja a B12-vitamin szérumszintjét

- Fokozza az étvágyat és az energiaszintet

- Könnyen beadható szórókapszula

Hozzávalók:

- A Nutraflora természetes probiotikus baktériumokat (Enterococcus faecium) tartalmaz, prebiotikumokkal, természetes antioxidánsokkal és B12-vitaminnal a bélflóra stabilizálása, a gyógyulás elősegítése és a lábadozás támogatása érdekében.

- Probiotikus (Enterococcus faecium)  - a  Nutraflora tartalmazza az egyetlen probiotikus törzset, amely EK engedélyt kapott a bél természetes mikroflórájának újratelepítésére kutyákban és macskákban, ezáltal támogatva a bélflóra természetes egyensúlyát. Kutatások kimutatták, hogy az Enterococcus faecium elősegíti a széklet konzisztenciáját és hasznos a gyógyulás elősegítésében.

- B12-vitamin  - A B12-vitamin szájon át történő pótlása segíthet csökkenteni a fáradtságot, támogatja a vörösvértestek képződését és a normális energiatermelő anyagcserét. Ez különösen hasznos a gyógyulás során. A B12-vitamin pótlása több kutyafajta esetében szükséges, nevezetesen a kínai Shar Peis, az óriássnauzerek, a borderkolliák és a beagles.

- Prebiotikum (FOS)  - A prebiotikumok táplálékként szolgálnak a szervezet saját egészséges baktériumai számára, a Nutraflora képes elősegíteni a jótékony baktériumok, különösen a Bifidobacteriumok és a Lactobacillus fajok szaporodását. A Nutrafloraban található FOS (Fructooligosaccharides) kimutatták, hogy az Enterococcus faeciummal szinergiában működik az egészséges bélflóra és a normális bélegyensúly érdekében.

- Antioxidáns (karotinoidok) - a  Nutraflora erős karotinoid antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segítenek a bélben, hozzájárulnak a szervezet védekezéséhez és elősegítik a gyógyulást. Ez segít fenntartani az egészséges immunrendszert, ami döntő fontosságú a gyógyulás során.

Hogyan kell beadni ezt a terméket?

- Kutyájának vagy macskájának adható az állatorvos ajánlása szerint.

- Minden kapszulát egészben, szájon át kell beadni, vagy a háziállatok szokásos táplálékába szórni.

Adagolás:

Típus Testsúly
(kg)
Kapszula/nap
Macskák 0-9,99 1
S/B - M/B kutya 10-24,99 1
L/B kutya 25-49,99 2
L/B kutya 50+ 3
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK