Kedves Vásárlóink! Sajnos technikai problémák miatt telefonos ügyfélszolgálatunk korlátozottan érhető el ill. előfordulnak hibák. Emailben megtalálhatóak vagyunk. A Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltatónál megnövekedett csomagszámok miatt.
Arthromed kapszulaArthromed kapszula

Arthromed kapszula

Az Arthromed kapszula egy kiegészítő takarmány kutyák részére.

részletes termékleírás
Ízületi problémákra
Bruttó ár: 7 499 Ft
Arthromed kapszula 60 db

Arthromed kapszula 60 db

60 db
Ár: 7 499 Ft (125 Ft / kg)
77 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Az Arthromed kapszula egy kiegészítő takarmány kutyák részére.

Összetétel:

Egy kapszula tartalma:

Fagyasztva szárított Uj-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) 500 mg

Jellemzők:

Az Arthromed összetevői (glükózaminoglikánok) a porcokban és a kötő-szövetekben a meghatározó kollagén építőkövei.

A glükózaminoglikánok a kötőszövetek természetes alkotórészei, polianionok, amelyek az extra-celluláris vizet a makromolekulákon belül tartják. A fizikai tulajdonságoknak köszönhető, hogy a glükózaminoglikánok növelik a kötőszövetek fizikokémiai szilárdságát, rugalmasságát. Anyag-forgalmi betegségek, mozgászavarok, káros mechanikai hatások a kötőszövetek glükózaminoglikán tartalmának csökkenésével járnak. A veszteség az Arthromeddel pótolható, a gyomor-bélcsatornán át jól felszívódó és a kötőszövetekbe beépülő hatóanyagok a megbetegedett szövetekben gátolják a különféle káros lizoszómális enzimek (glükozidázok, katepszin D, stb.) felszabadulását, ezáltal megakadályozzák a további degenerációt. Serkentik a hialuronsav képződését, ezzel is gyorsítva a gyógyulást.

Javallat:

Inak, ízületek sérüléseinek (fibrilláris szakadások, zúzódás, rándulás, ficam stb.) kiegészítő kezelésére. ín- és ízületgyulladások esetén adjuváns terápiára, speciális esetekben (torzító ízületgyulladás, osteochondrosis, porchiányok, stb.) kezelésekor elsődleges jelentőségű. Verseny- és sportlovaknál a kötőszövetekre háruló fokozott igénybevétel miatt javasolt alkalmazása.

Alkalmazás és adagolás:

Napi 2 kapszula reggel vagy este étkezés közben. A kúraszerű, egy hónapig tartó szedés első 10 napjában a megadott adag kétszeresét célszerű beadni a gyorsabb hatóanyag-bevitel érdekében.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Tímea
Értékelés:
2021.12.25. 17:14
Használ
Feladó: László
Értékelés:
2021.08.25. 08:12
Berni pásztor kutyus értékelte
Feladó: Molnár
Értékelés:
2021.04.24. 09:48
Már több alkalommal vettem Arthromed kapszulát.Egy hónapos kúrával láthatóan könnyebb a kutyus mozgása.