BiogenicPet Mobility tablettaBiogenicPet Mobility tabletta

BiogenicPet Mobility tabletta

Komplex összetétel, sokoldalú támogatás az ízületek és a kötőszövet számára.

részletes termékleírás
Ízületi problémákra
Bruttó ár: 13 389 Ft
Értékelés: 4.9 / 15 Összes értékelés olvasása (8)
BiogenicPet Mobility tabletta 60 db

BiogenicPet Mobility tabletta 60 db

60 db
Ár: 13 389 Ft (223 Ft / db)
138 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Komplex összetétel, sokoldalú támogatás az ízületek és a kötőszövet számára.

Mire való a BiogenicPet Mobility tabletta?

A tablettát kutyák fájdalommal járó ízületi elváltozásai – sérülések, gyulladások, kopások – esetén használjuk a fájdalom és a duzzanat enyhítésére, rehabilitációra, a mozgási funkció javítása, helyreállítása érdekében.

Milyen összetevőket tartalmaz a Biogenic Pet Mobility tabletta? 

A Biogenic Pet Mobility tabletta legfontosabb előnye, hogy a porcépítéshez és regenerációhoz szükséges valamennyi lényeges építőelemet optimális kombinációban tartalmazza. 

Salto 3TM: egy szabadalommal védett, 3 összetevőből álló hatóanyag-kombináció. Ezek a D-glükózamin, kondroitin szulfát, valamint a Salto 3TM „lelke”: tejsavóból tisztított, hidrolizált oligopeptidek (kisméretű fehérjék) keveréke. Ezek az oligopeptidek jelentősen javítják a glükózamin és a kondroitin szulfát értékesülését, fokozzák a hatékonyságát, így a hasonló készítményekben alkalmazottnál alacsonyabb hatóanyag tartalommal is intenzívebb hatás érhető el a BiogenicPet Mobility használatával. 

Halfehérje kivonat (Seafood Extract): Különleges fehérje mátrixban tartalmaz új-zélandi zöldkagyló és cápaporc kivonatot, amely kiemelkedő értékesülést biztosít. Humán ízületvédő készítmények kedvelt összetevője.

Hialuronsav: Rendkívül nagy vízmegkötő képességgel rendelkező óriásmolekula. Az ízületek „kenőanyagaként” ismert. Így nélkülözhetetlen a porc kopásának megakadályozása, a mozgás javítása, a fájdalom csökkentése szempontjából. Amellett a hozzá kapcsolódó proteoglikán láncokkal a porc rostszerkezetének felépítésében is részt vesz.

MSM (metil-szulfonil-metán): Szerves kénvegyület, természetes kénforrás mely szerepet játszik a kollagén szintézisben, a szövetek regenerációjában, emellett mérsékli a fájdalmat is. Az MSM javítja a különféle tápanyagok diffúzióját az ízületi membránokon keresztül.

Kalcium-hidrogén-foszfát: A kalcium a makroelemek közé tartozik, nélkülözhetetlen a csontok felépítéséhez, a normális izomműködéshez és ingerületátvitelhez, emellett a piruvát dekarboxiláz kofaktora. 

Összetétel/tabletta:

Salto-3TM 300 mg (ebből glükózamin-HCl:120 mg, kondroitin-szulfát: 45 mg, savófehérje por: 75 mg), Halfehérje kivonat: 70 mg, Metil-szulfonil-metán (MSM) 100 mg, Hialuronsav 50 mg, Kálcium-hidrogén-foszfát 50 mg, Máj és sonka aroma, segédanyagok ad 900mg.

Adagolás:

Az alkalmazás ideje minimum 4 hét, mivel az ízületek regenerációja lassú folyamat, a hatóanyagok jótékony hatása fokozatosan alakul ki.

- Kistestű (15 kg alatt) kutyák számára napi 1 tabletta.

- Közepes (15-40 kg) kutyák számára napi 2 tabletta.

- Nagytestű (40 kg felett) kutyák számára napi 3 tabletta.

Az ízesítésnek köszönhetően a kutyák a tablettát szívesen elfogyasztják. Beadható közvetlenül vagy eledelhez keverve is. 

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Ágota
Értékelés:
2022.10.20. 09:17
szuper termék
Feladó: Fodorné
Értékelés:
2022.05.07. 14:27
Nagyon jó termék az idős kutyám számára
Feladó: Andrea
 
2022.01.12. 19:22
A tabletta-kúra elején járunk, még nem ítélhető meg a hatékonysága. Előzőleg más táplálék-kiegészítőt szedett a kutya a gerincproblémájára.
Feladó: Andrea
 
2021.12.19. 20:37
5
Feladó: Éva
Értékelés:
2021.12.13. 21:50
Gagarin màr senior kutyus. Amint èszleltük ,hogy nehezebben àll fel, a Biogenic Pet Mobility-t kezdtük adni, ez lassan kèt ève folyamatos szedèssel! Nèlkülözhetetlen! A termèk minösítöje a hasznàlò kutyus!
Feladó: Éva
Értékelés:
2021.10.28. 09:01
Senior kutyusunk szedi folyamatosan egy év óta! Nélkülözhetetlen a kutyusnak, minden nap tud sètàlni, könnyen felàllni ès nincs fàjdalma!
Feladó: Emese
Értékelés:
2021.10.27. 08:24
14 éves uszkárunk sántikálása megszűnt és láthatóan mozgékonyabb lett, biztosan javította az izületeit.
Feladó: Márta
Értékelés:
2021.07.21. 08:09
A kiskutyámmal csodát tett. Már teljesen el voltunk keseredve, mert már akkor is sírt, ha hozzáértünk. 12 éves, és olyan, mint fiatalkorában. CSODASZER!