Hyaloral kiegészítő állateledel nagy és óriás termetű kutyák részéreHyaloral kiegészítő állateledel nagy és óriás termetű kutyák részére

Hyaloral kiegészítő állateledel nagy és óriás termetű kutyák részére

Táplálék-kiegészítő ízületi degeneráció, ízületi problémák esetén, ízületi műtétet követően, valamint az inak és szalagok erősítésére. 

részletes termékleírás
Ízületi problémákra
Bruttó ár: 27 490 Ft
Értékelés: 4.9 / 9 Összes értékelés olvasása (2)
Hyaloral kiegészítő állateledel nagy és óriás termetű kutyák részére 120 db

Hyaloral kiegészítő állateledel nagy és óriás termetű kutyák részére 120 db

120 db
Ár: 27 490 Ft (229 Ft / db)
283 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

Táplálék-kiegészítő ízületi degeneráció, ízületi problémák esetén, ízületi műtétet követően, valamint az inak és szalagok erősítésére. 

Jellemzők:

- Biotechnológiai eljárással előállított hialuronsavat, nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagént, kristályos glukózamint, chondroitin-szulfátot és gamma-oryzanolt tartalmazó táplálék-kiegészítő a hialinporc és a synoviális folyadék fiziológiás állapotának teljes helyreállítása érdekében fájdalommal és/vagy gyulladással járó súlyos krónikus degeneratív folyamatokban.

- A hialuronsav a synoviális folyadék fő alkotórésze, a viszkoelaszticitás és a lubrikáns hatás fenntartásában játszik szerepet, védi továbbá a hialinporcot a kopással szemben, csökkenti a gyulladást és elősegíti a porc táplálását. A nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagén biztosítja a kollagén - az ízületek hialinporcának fő alkotórésze és szerkezeti alapja, a degenerációs folyamatok által leginkább érintett szövet - "de novo" bioszintéziséhez szükséges peptideket.

- A gamma-oryzanol hatásos antioxidáns és az immunválaszt moduláló gyulladásgátló. A kristályos glukózamin a porcok rugalmasságát és terhelhetőségét, valamint a mozgó ízületekben lévő synoviális folyadék viszkoelaszticitását meghatározó glükózaminoglükánok - pl. a chondroitin-szulfát és a hialuronsav - bioszintézisében szubsztrátként és stimulátorként szerepet játszó aminocukor.

- A Hyaloral elősegíti a hialinporc regenerálódását, az ízületek lubrikációját, csökkenti a gyulladásos folyamatot és a fájdalmat, ezáltal javítja az állat mobilitását.

Kezelés:

- Fiatal állatoknak: legalább 6 hónap ajánlott.

- Felnőtt állatoknak ízületi degeneráció esetén: legalább 3-4 hónap.

Az állatorvos rendelése szerint, szükség esetén évi 2-3 kúra végezhető.

Mivel a készítmény táplálék-kiegészítő, megszakítás nélkül alkalmazható mellékhatások nélkül.

Napi adag:

- 1 tabletta 20 ttkg-onként.

- 2 tabletta 40 kg felett.

Összetétel 1 tablettában:

Hialuronsav: 20 mg, nagy tisztaságú, enzimatikusan hidrolizált kollagén: 2.200 mg, glükózamin 312,5 mg, kondroitin-szulfát 200 mg, Gamma-oryzanol 100 mg, trikalciumfoszfát, hidrolizált baromfi fehérje, kukorica keményítő, magnéziumsztearát.

Adalékanyagok:

Cellulóz (0,002%)

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 46 %
Nyerszsír 1,5 %
Nyersrost 18 %
Nyershamu 16 %
Nedvesség 5,5 %
Szénhidrát 13 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Ágnes
Értékelés:
2023.04.19. 09:13
Már 3 hét után láthatóan többet és szívesebben mozog az idős kutyám. Ötéves múlt amikor egy baleset miatt műteni kellett a térdét, és két év múlva már jelentkeztek nála problémák, egyre többször bicegett. Most kezdene felugrálni ha hagynám, bicegésnek nyoma sincs. Eddig minden várakozásomat felülmúlta a termék, a 9 éves kutya éveket fiatalodott mentálisan is.
Feladó: Mària
Értékelés:
2022.12.02. 11:20
Megelőzésnek használom egy 9 évét betöltött leonbergi kutyus részére. Igy nem tudom, hogy használ-e vagy sem, mert a kutyusnak egyelőre nincs semmi baja az izületeivel.Viszont, ha később lenne, akkor váltanánk a K9 Fullflex-re, mely nálunk mindig bevált már mozgásszervi beteg kutyusok részére..