Kedves Vásárlóink! Sajnos technikai problémák miatt telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető ill. akadozik. Emailben megtalálhatóak vagyunk. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, igyekszünk a lehető leghamarabb megoldani a problémát.
Flatazor Prestige LactazorFlatazor Prestige Lactazor

Flatazor Prestige Lactazor

Szoptatást helyettesítő táplálék kölyök kutyáknak és kölyök macskáknak.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 17 499 Ft
Flatazor Prestige Lactazor 2,5 kg

Flatazor Prestige Lactazor 2,5 kg

2,5 kg
Ár: 17 499 Ft (7 000 Ft / kg)
180 hűségpont
Szállítás: 12 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Termékleírás
Beltartalom

Szoptatást helyettesítő táplálék kölyök kutyáknak és kölyök macskáknak.

Kutyakölykök és macskakölykök tejjel való táplálására árvaság vagy nagyszámú alom esetén, ha az anyatej nem elegendő vagy túl sovány, illetve ha a szoptató anyaállat olyan orvosi kezelés alatt áll, amely befolyásolhatja az anyatej összetételét. A Flatazor Lactazor kölyöktejpor összetétele nagyon hasonló az anyatejéhez. Ennek köszönhetően biztosítja az állatok kiegyensúlyozott táplálását és harmonikus fejlődését, hogy egészséges, erős állatokká váljanak.

Flatazor a Lactazor összes összetevőjét a legmagasabb minőségű alapanyagokból válogatta össze: könnyen emészthető és magas tápértékű tejfehérjék (32 %), könnyen oldódó zsírok (30 %), élesztő, ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok koncentrációja.

A Flatazor Lactazor tejpor tartalmazza az összes szükséges nyomelemet és vitamint, így biztosítja a teljesértékű táplálkozást a kölykök számára éppúgy,mint az anyaállatok számára.

Összetétel:

Tejpor és tejszármazékok, olajok és zsírok, élesztő, ásványi anyagok, nyomelemek és vitaminok.

Vitamin- és nyomelem tartalom / kg:

A-vitamin: 37.500 IU, D3-vitamin: 3.000 IU, E-vitamin: 40 IU

Elkészítés:

1/3 rész tejport 2/3 rész langyos (35-40 Celsius fok) vízzel elkeverjük. Összekeverve maximum fél napig tárolható hűtőben, de etetéskor újra fel kell melegíteni

Etetési útmutató:

Első héten 8, második héten 6, harmadik héten 5, utána 3-4 étkezés naponta, egészen az elválasztásig. A szoptatást fokozatosan csökkenthetjük a harmadik héttől kezdve. Elfogyasztott tejmennyiség az első napokban 20-30 gr, majd fokozatosan növeljük az adagot 60-120 gr-ra négy hetes korig. Az elválasztás segítése érdekében az elkészített kölyöktejbe fokozatosan Flatazor kölyöktápot adagoljon.

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 32,0 %
Zsírtartalom 30,0 %
Hamu 7,0 %
Nedvesség 4,0 %
Kalcium 1,2 %
Foszfor 1,0 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK