Candioli Florentero TablettaCandioli Florentero Tabletta

Candioli Florentero Tabletta

Candioli Florentero Tabletta 30 db - Táplálék kiegészítő kutyák és macskák számára, az egészséges bélflóra megőrzésére, illetve helyreállítására az alábbi esetekben: hasmenés, és egyéb bélműködési rendellenességek.

részletes termékleírás
Emésztőrendszeri problémákra
Aktív és munkakutyáknak
Műtét utáni lábadozásra
Bruttó ár: 3 524 Ft
Értékelés: 4.8 / 57 Összes értékelés olvasása (7)
Candioli Florentero Tabletta 30 db

Candioli Florentero Tabletta 30 db

30 db
Ár: 3 524 Ft (117 Ft / db)
37 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

Candioli Florentero Tabletta 30 db - Táplálék kiegészítő kutyák és macskák számára, az egészséges bélflóra megőrzésére, illetve helyreállítására az alábbi esetekben: hasmenés, és egyéb bélműködési rendellenességek.

Candioli Florentero Tabletta 30 db - Táplálék kiegészítő kutyák és macskák számára, az egészséges bélflóra megőrzésére, illetve helyreállítására az alábbi esetekben: hasmenés, és egyéb bélműködési rendellenességek, táplálkozási anomáliák, időjárás-változás, fokozott igénybevétel, versenyre való felkészítés okozta stresszhatások, gyógyszeres kezelés, ételmérgezés, vagy az emésztőrendszer parazitás és egyéb fertőző eredetű megbetegedése.

Florentero tabletta:

4-féle bélbaktériumot, valamint prebiotikumokat tartalmazó tabletta kutyák és macskák részére

Kizárólag állatok kezelésére használható!

Összetétel:

PP-vitamin, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Bacillus clausii, Lactobacillus sporogenes, B1, B6, és B2 vitamin. Frukto oligoszacharidok, tejsavas élesztő, maltodextrin, mikrokristályos cellulóz, mannánoligoszacharidok, laktóz, kukoricakeményítő, szójalecitin, magnézium sztearát.

Kémiai analízis:

nedvesség 6, 0%, nyersfehérje 4, 5%, nyerszsír 5, 5%, nyersrost 10, 2%, nyershamu 2, 9%

Javallatok:

Táplálék kiegészítő kutyák és macskák számára, az egészséges bélflóra megőrzésére, illetve helyreállítására az alábbi esetekben: hasmenés, és egyéb bélműködési rendellenességek, táplálkozási anomáliák, időjárás-változás, fokozott igénybevétel, versenyre való felkészítés okozta stresszhatások, gyógyszeres kezelés, ételmérgezés, vagy az emésztőrendszer parazitás és egyéb fertőző eredetű megbetegedése.

Adagolás:

A napi adagot két részletre elosztva, reggel és este célszerű adni. Az adagolást 7-10 napig ajánlott folytatni, mely idő az állatorvos javaslata alapján meghosszabbítható.

Kutyáknak:

0- 7 kg: 1 tabl/nap
7-14 kg: 2 tabl/nap
14-21 kg: 3 tabl/nap
21-35 kg: 4 tabl/nap
35 kg felett: 5-6 tabl/nap

Macskáknak:

napi 1 tabletta.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Éva
 
2018.01.07. 15:56
Nagyon jó termék, a céljának tökéletesen megfelel.
Feladó: Julianna
Értékelés:
2017.09.06. 08:49
Egyik cicám krónikus hasmenését szüntette meg 1 nap alatt. Korábban többféle célzott antibiotikum kúra ellenére is mindig visszatért. Ami jó benne, hogy bár nagyon nagy tabletta széttörve gond nélkül megeszi a cica, nem kell trükközni.
Feladó: Judit
 
2016.07.08. 18:07
Beteg macskámnak rendeltem, a tabletták nagyon nagyok a macskák, félbe vágva kisebb küzdelemmel tudtam beadni neki. Sajnos javulást nem tapasztaltam a macskámon.
Feladó: Ferenc
Értékelés:
2016.04.26. 08:58
A beteg macskám (Triaditis) valamiért nem szereti a pasztát és megpróbálkoztam a tablettával. A tabletta óriási, egészben beadni teljesen reménytelen macskáknak és ha nem magától eszi meg, akkor a darabokat sem ajánlatos erőltetni, mert a törési felületek élesek. Szerencsére a tablettának élesztőre emlékeztető szaga van, amit az összes macskám imád, így porrá törve és nedves táplálékra szórva a beteg cicám is elfogyasztja, míg a többiek a környéken tülekednek és ők is kérnek egy-egy negyed darabot, melyet jóízűen elrágnak.
Feladó: Melinda
Értékelés:
2016.02.12. 09:21
Nagyon jó ez a tabletta.A kutyusom étvágya is jobb lett és az immunrendszere is erősödhetett,mert elmúltak a hasmenéses panaszok.
Feladó: Mónika
Értékelés:
2015.08.28. 08:10
Antibiotikum kúra kiegészítőjeként használtuk.
Nagyon jó termék.
Feladó: Erika
Értékelés:
2013.12.14. 08:59
Haváimnak mindig beválik tápváltásnál a hasmenés megelőzésére, ill. szinte bármilyen hasmenés megállitására.