Complivit pasztaComplivit paszta

Complivit paszta

A Complivit paszta egy aminosav és vitamin kiegészítő kutyák és macskák részére, a megfelelő energiaszükséglet kielégítésére.

részletes termékleírás
Aktív és munkakutyáknak
Műtét utáni lábadozásra
Bruttó ár: 9 399 Ft
Complivit paszta 150 g

Complivit paszta 150 g

150 g
Ár: 9 399 Ft (62 660 Ft / kg)
97 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Complivit paszta egy aminosav és vitamin kiegészítő kutyák és macskák részére, a megfelelő energiaszükséglet kielégítésére.

Jellemzők:

Gyakran küzdünk olyan esetekkel, amikor magas energiaszükséglet mellett nincs, vagy nem elegendő a tápanyagfelvétel. Ezzel a meggyengült állapottal találkozunk rekonvalens időszakban, idős pácienseknél, intenzív tréning alatt, étvágycsökkent kedvenceknél, gyógyszerek mellékhatásainak következményeként vagy betegség miatti táplálékelutasítás esetén. A COMPLIVIT összetételét tekintve egyedülálló kombináció, mely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, beleértve a macskák extra taurinszükségletét is. Emellett multivitamin komplex, (A, D, E, B, Biotin) tartalmaz mikro és makroelemeket (Ca, Zn, Fe, Mg, Mn, K), prebiotikumokat (MOS), és immunstimuláns Béta-glükánokat, melyek a makrofágok aktivitását fokozzák (CR3 receptor aktiválás) és ismertek kíváló daganatellenes hatásukról.

Alkalmazása:

- Fokozott teljesítmény: a bemutatókra készülő kutyáknak és macskáknak a versenyek előtt kifejezetten hasznos a plusz energia és tápanyag.

- Tevékeny kutyák és fokozott testmozgás: az aktív kutyáknak nagyobb az energia iránti szükségletük. A fokozott testmozgás ugyancsak növelheti az energiaszükségletet.

- Bántalmazott állatok: azokban a háztartásokban, ahol több állat is van, a hierarchia alapú magatartás az állatok között egymás bántalmazásához, egyes egyedeknél pedig csökkent tápanyagfelvételhez vezethet.

- Műtéti beavatkozásokat követően: a műtéti beavatkozásokat követően, valamint a betegségek u tán, a lábadozási időszakban az étvágy gyakorta csökkent mértékű, pedig ilyenkor az optimális tápanyagbevitel alapvető fontosságú.

- A válogatósok: az étkeikben válogatós kutyák és macskák nem ritkán elégtelen mennyiségben fogyasztanak a jó egészséghez elengedhetetlen tápanyagokból.

- Öregedő macskák: a kutyákkal ellentétben a macskák energiaszükséglete a korral nő. 

Adagolás:

Beadható önmagában, táplálékba keverve, hígítva, gyomorszondán keresztül is alkalmazható.

- Kutya adag: (15g)/nap/10kg

- Macska adag: (5g)/nap/4,5kg 

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Viktoria
Értékelés:
2024.04.19. 08:29
10 éves beteg, betegség miatt napok óta nem evő kutyusunknak életmentő. Nem olyan ragacsos, mint a CaloPet, könnyebben adagolható akár fecskendőben is. A pumpás kialakítás nagyon praktikus. Megéri az árát, ha igazán szükség van rá.
Feladó: Erzsébet
Értékelés:
2022.10.20. 15:02
Jó étvágya lesz a cicának tőle és szep a szőre.