Kedves Vásárlóink! Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Foxpost csomagok kézbesítésében csúszás várható a szolgáltató technikai problémája miatt. Megértésüket köszönjük.
Foran Hoof AidForan Hoof Aid

Foran Hoof Aid

A Foran Hoof Aid egy biotinban gazdag pataerősítő por napi alkalmazás céljára. 

részletes termékleírás
Bruttó ár: 21 799 Ft
Foran Hoof Aid 1 kg

Foran Hoof Aid 1 kg

1 kg
Ár: 21 799 Ft (21 799 Ft / kg)
225 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Foran Hoof Aid egy biotinban gazdag pataerősítő por napi alkalmazás céljára. 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Az összes korú, és hasznosítású ló részére, különösen pata problémák esetén ajánlott.

A Hoof aid a pata állapotának javítására és egészséges működésének támogatására tudományos alapon kifejlesztett nagy mennyiségű biotint és metionint tartalmazó por. A biotin kiegészítés bizonyítottan javítja a pataszaru minőségét, az esszenciális aminosavak közül a metionin pedig más anyagokkal együtt erősíti a pata szerkezetét.  A formula tartalmaz még olyan a pataszaru képződése szempontjából kulcsfontosságú mikro és makroelemeket is, mint a cink, a kalcium és a foszfor.

Csikók: A fiatal, növekedésben levő csikók pataszaru növekedése az idősebb lovakkal összehasonlítva viszonylagosan gyorsabb, ezért a tápanyagok iránti igényük is fokozott. A Hoof aid kiegészítés az optimális patafejlődés szempontjából kipróbált lehetőséget biztosít.

Problémás és hibás alakulású patával rendelkező lovaknak: Azokban az esetekben, amikor a lovakban a pata minősége gyenge: repedezett, törékeny, lassan növő, a szaru esetleg fehér és morzsalékony, a Hoof aid tartós (4-6 hónapos) folyamatos alkalmazása sokat segíthet. Az ilyenkor képződő új és erős szaru fokozatosan kiváltja a régi “problémás” szarut.

Az összes ló: esetében A lovak életében a szaru növekedése és a pata kopása folyamatos, ezért a Hoof aid pata-kondicionálás és ápolás céljára kifejlesztett takarmánykiegészítő napi, rutinszerű alkalmazására is szükség van.

TAKARMÁNYOZÁSI ANALÍZIS:

1 kg tartalmaz/20 g tartalmaz

Vitaminok:

biotin 1600mg 32mg

Aminosavak:

DL-metionin 100,000mg 2000mg

Mikroelemek:

cink (cink oxid) 16,000mg 320mg

ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ:

A napi takarmányba keverve, vagy szájon át beadva.

Testtömeg - Adag/nap

450-600kg - 20g
300-450kg - 12.5g
200-350kg - 12.5g

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK