Kedves Vásárlóink! Jelenleg az adószám megadása a rendelési folyamat alatt technikai probléma miatt nem lehetséges, ezért kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írd meg számunkra! A probléma kijavítása folyamatban van, addig is szíves türelmeteket és megértéseteket kérjük. Köszönjük szépen!
Foran Kentucky Karron OilForan Kentucky Karron Oil

Foran Kentucky Karron Oil

A Foran Kentucky Karron Oil egy kiváló minőségű omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakat tartalmazó emulzió, a lovak emésztőrendszerének egészséges működése érdekében.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 5 890 Ft-tól
Foran Kentucky Karron Oil 5 L

Foran Kentucky Karron Oil 5 L

5 L
Ár: 19 990 Ft (3 998 Ft / liter)
206 hűségpont
Szállítás: 45 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Foran Kentucky Karron Oil 1 L

Foran Kentucky Karron Oil 1 L

1 L
Ár: 5 890 Ft (5 890 Ft / liter)
61 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

A Foran Kentucky Karron Oil egy kiváló minőségű omega-3 és omega-6 esszenciális zsírsavakat tartalmazó emulzió, a lovak emésztőrendszerének egészséges működése érdekében.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Az összes korú, és hasznosítású lónak ajánlott.

A Kentucky Karron Oil omega-3 és 6 esszenciális zsírsavakat megfelelő mennyiségben tartalmazó, igazoltan kiváló minőségű lenmagolaj emulzió.

Az omega-3 zsírsav természetes gyulladáscsökkentő hatású, ezért csökkenti a káros immunreakció (allergia, túlérzékenység) hatását. Az omega-6 zsírsav az immunválasz szabályozásáért felel. Az esszenciális zsírsavakat az állati szervezet nem képes saját maga előállítani.

Az omega-3 zsírsav mennyisége a lovakkal etetett tartósított takarmányokban és koncentrátumokban alacsony lehet, ezért rendszeres pótlásuk - a takarmánnyal együtt alkalmazva - feltétlenül ajánlott. A Kentucky Karron Oil alkalmazásával a lovak rendszeresen hozzájutnak a számukra elengedhetetlenül fontos esszenciális zsírsavakhoz.

A Kentucky Karron Oil emulzió a lovak jó emésztésének megőrzésére szolgáló takarmánykiegészítő, mely alkalmas bizonyos emésztőszervi megbetegedések megelőzésére. Az emésztőszervek védelmével biztosítja a tápanyagok optimális hasznosulását, az egészséges gyomrot és bélcsatornát, a nyálkahártya épségét. Lenmagolaj tartalma nagy mennyiségű, természetes omega-3 és 6 zsírsavakat tartalmaz, mely hozzájárul az egészséges bőr és fényes szőrzet fenntartásához is.

A Kentucky Karron Oil tradicionális takarmánykiegészítő. Napi etetésével a lovak közérzete és emésztőszerveinek működése normalizálódik, és javuló teljesítményt eredményez.

Az optimális hatás elérésének érdekében, alkalmazása napi rendszerességgel ajánlott.

ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ:

A napi takarmányba keverve.

Testtömeg - Adag/nap

450-600kg - 60ml
300-450kg - 45ml
200-350kg - 45ml

A fenti adagok túllépése nem ajánlott.

TAKARMÁNYOZÁSI ANALÍZIS:

1 liter tartalmaz/60 ml tartalmaz

Lenmagolaj emulzió:

Omega-3 zsírsav 275g 17g
Omega-6 zsírsav 69g 4g

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK