Kedves Vásárlóink! Sajnos technikai problémák miatt telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető ill. akadozik. Emailben megtalálhatóak vagyunk. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, igyekszünk a lehető leghamarabb megoldani a problémát.
Foran ZosforForan Zosfor

Foran Zosfor

A Foran Zosfor egy természetes eredetű, porított készítmény versenylovaknak. Erős antioxidáns, C és K3 vitaminokat, bioflavonoidokat - heszperidint - tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak sejtkárosodás és kapilláris sérülések megelőzésében.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 43 599 Ft
Foran Zosfor 1 kg

Foran Zosfor 1 kg

1 kg
Ár: 43 599 Ft (43 599 Ft / kg)
449 hűségpont
Szállítás: 35 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Termékleírás

A Foran Zosfor egy természetes eredetű, porított készítmény versenylovaknak. Erős antioxidáns, C és K3 vitaminokat, bioflavonoidokat - heszperidint - tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak sejtkárosodás és kapilláris sérülések megelőzésében.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Erős igénybevételnek kitett, és versenyben lévő lovaknak.

Természetes eredetű antioxidánsok, bioflavonoidok, a vérerek károsodásának és a kapilláris sérülések megelőzésére, a gyógyulási folyamatok gyorsítására. A készítményben levő C-vitamin a sejtek működését elősegítő antioxidáns, valamint az immunrendszer támogatásával a gyógyulás folyamatát meggyorsítja. A K3 vitaminnak a véralvadás szabályozásában van fontos szerepe. A C-, és a K3 vitamin együttes alkalmazása rendkívül hasznos a vérerek károsodásának megelőzésére, illetve a gyógyulás támogatására. A Zosfor alkalmazását megelőzően, a háttérben levő esetleges légzőszervi megbetegedések diagnosztizálása és gyógykezelése céljából a kezelő állatorvos véleményét ki kell kérni. A Zosfor etetés maximális hatékonyságának elérése céljából érdemes a kezdeti időszakban a tréning és a munka intenzitását csökkenteni.

Figyelmeztetés: Alkalmazását a verseny kezdete előtt 3 héttel be kell fejezni!

ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ:

A napi takarmányba keverve

Testtömeg - Igénybevétel - Adagja az első 10 napban: naponta kétszer - Adagja ezután 50 napig naponta kétszer

400-600kg nehéz munka setén 25g 12.5g

Alkalmazását a verseny kezdetét 3 héttel megelőzően be kell fejezni!

TAKARMÁNYOZÁSI ANALÍZIS:

1 kg tartalmaz/25g tartalmaz

C-vitamin 2000mg 50mg
K3 vitamin 100mg 2.5mg
bioflavonoidok (mint heszperidin) 200,000mg 5000mg

EIPH (Exercise Induced Pulmonary Haemorrhage / mozgás okozta tüdővérzés)

Az EIPH a versenylovak gyakori légzőszervi megbetegedése, melynek során a tüdőben a megerőltető munka következtében vérzés jön létre, és a kisvérerekből vér jut az alsóbb légutakba. A vizsgálatok szerint az EIPH a versenylovak akár 80%-ban előfordulhat, bár ennek látható jele - az orrvérzés -, ritkán tapasztalható. Bár a szakemberek úgy vélik, hogy az EIPH legfőbb kiváltó oka a tüdőben levő nyomás, a különböző meglévő tüdő-elváltozások a kórkép jelentkezésének kockázatát jelentősen növelhetik.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK