FONTOS információ: Átvevőpontunk a rendeletnek megfelelően kizárólag 15 óráig tarthat nyitva! Megértéseteket köszönjük!
bezár
Kedves Vásárlóink! FONTOS információ, hogy átvevőpontunk a rendeletnek megfelelően kizárólag 15 óráig tarthat nyitva! Átvevőpontunkon higiéniai okok miatt jelenleg csak bankkártyás fizetési mód lehetséges! Felhívjuk arra is a figyelmet, hogy a csomagpontok a megnövekedett forgalom miatt sokszor ideiglenesen bezárnak, nem tudnak csomagot fogadni, ezért a kiszállítás bizonytalanná válhat. Kérjük, aki tudja, válassza a futárszolgálattal való házhozszállítást! Megértéseteket köszönjük!
Biokat's Bianco Fresh Extra aktív szénnelBiokat's Bianco Fresh Extra aktív szénnel

Biokat's Bianco Fresh Extra aktív szénnel

A Biokat's Bianco Extra Fresh alom egy természetes, jól csomósodó alom, mely 100% -ban aktív természetes szenet tartalmaz.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 3 499 Ft
Értékelés: 4.6 / 20 Összes értékelés olvasása (4)
Biokat's Bianco Fresh Extra aktív szénnel 8 kg

Biokat's Bianco Fresh Extra aktív szénnel 8 kg

8 kg
Ár: 3 499 Ft (437 Ft / kg)
36 hűségpont
Szállítás: 4 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Biokat's Bianco Extra Fresh alom egy természetes, jól csomósodó alom, mely 100% -ban aktív természetes szenet tartalmaz.

Az aktív szén speciálisan keményített kókuszhéjból készül. Egy nagyon porózus anyag, melyet hatalmas belső felület jellemez. Mindössze 2 gramm aktivált szén akkora felülelet jelent, mint a futballpálya fele (2000 nm). Különleges fizikai erők hatására a szagok nagyon hatékonyan és folyamatosan kötődnek az aktív szénhez. Az alom fehér színe lehetővé teszi és megkönnyíti a vizelet színének napi monitorozását. A legtöbb macskát érintő betegségek közé tartozik a vesekő, melyet általában a macska vizeletének megfigyelésével lehet felismerni. A fehér alom lehetővé teszi, hogy azonnal észleljenek minden feltételezett változást és problémát!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Anna
 
2020.02.14. 08:09
Jó minőségű
Feladó: Éva
 
2019.11.14. 08:09
5
Feladó: Enikő
Értékelés:
2019.07.17. 09:07
Minden macskaalomnál nagyon fontos, hogy szaga ne legyen, minél tovább használható legyen, ténylg csak a produktum kiemelése történjen meg, és a legfontosabb a csomósodás. Vizelet esetében sokszor ez nem teljesül, ezért nem tudok 5-öst adni. Ezen fejlesztenie kell a gyártónak.
Feladó: Krisztina Kinga
Értékelés:
2018.05.18. 10:33
5