Sanicat Orange macskaalomSanicat Orange macskaalom

Sanicat Orange macskaalom

Hatékony csomósodó macskaalom narancs illattal.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 1 499 Ft
Értékelés: 3.3 / 3 Összes értékelés olvasása (1)
Sanicat Orange macskaalom 5 L

Sanicat Orange macskaalom 5 L

5 L
Ár: 1 499 Ft (300 Ft / liter)
16 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Hatékony csomósodó macskaalom narancs illattal.

Jellemzők:

- 100% természetes bentonit, kényelmes füles csomagolásban.
- Kellemes narancs illatú a termék, amit még a macskák is kedvelnek, hiszen a számukra kellemetlen aromák nem találhatóak meg a macskaalomban.
- Kiválóan megköti a kellemetlen szagokat, köszönhetően a bentonitnak és a csomósodási képességének.
- Gazdaságos és hosszantartó, hiszen elég csak naponta eltávolítani a csomókat és egyéb ürüléket az alomtálcából, így közel egy hónap elég lehet egy zsák tartalma.

Használati utasítás:

Töltse fel az alomtálcát kb. 5-7 cm vastagságban Sanicat Orange csomósodó alommal.  Az alom folyékony és szilárd ürülék esetén csomósodni kezd. Ezek a csomók alomlapáttal könnyedén eltávolíthatók. Az eltávolított csomókat helyezze a szemetesbe és az eltávolított mennyiségnek megfelelő alommal pótoljuk azt.  Az almot 20-30 nap után kell cserélni. Ilyenkor érdemes alaposan, vízzel kitisztítani az alomtálcát, de vigyázzunk, hogy ne használjunk erős fertőtlenítőszert, mert az irritálhatja a macskánkat.

Tárolása száraz helyen javasolt.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Erika
Értékelés:
2014.05.15. 11:22
A szállitással tökéletesen megvoltam elégedve és hogy a macskaalom nálunk nem vált be, az már nem az Önök hibája. Borzalom volt. A szaga, az állaga és ami a legmeggyőzőbb volt, hogy a macska a harmadik nap után (természetesen takaritottam az almot) elkezdte az almon kivül végezni a dolgát. Átváltottam másik alomra, onnantól kezdve visszaállt a régi rend. Sajnos igy jártunk, de ettől még másnál lehet, hogy beválik.