FONTOS információ: Átvevőpontunk a rendeletnek megfelelően kizárólag 15 óráig tarthat nyitva! Megértéseteket köszönjük!
bezár
Kedves Vásárlóink! FONTOS információ, hogy átvevőpontunk a rendeletnek megfelelően kizárólag 15 óráig tarthat nyitva! Átvevőpontunkon higiéniai okok miatt jelenleg csak bankkártyás fizetési mód lehetséges! Felhívjuk arra is a figyelmet, hogy a csomagpontok a megnövekedett forgalom miatt sokszor ideiglenesen bezárnak, nem tudnak csomagot fogadni, ezért a kiszállítás bizonytalanná válhat. Kérjük, aki tudja, válassza a futárszolgálattal való házhozszállítást! Megértéseteket köszönjük!
Biokat's Micro Fresh alomBiokat's Micro Fresh alom

Biokat's Micro Fresh alom

A Biokat's Micro Fresh természetes anyagú alom, különlegesen finom és apró de pormentes szemcsékből. Hosszan tartó szag megkötés, különlegesen erős csomóképződés jellemzi, praktikus csomagolásban!

részletes termékleírás
Bruttó ár: 3 799 Ft
Értékelés: 4.3 / 7 Összes értékelés olvasása (3)
Biokat's Micro Fresh alom 7 kg

Biokat's Micro Fresh alom 7 kg

7 kg
Ár: 3 799 Ft (543 Ft / kg)
39 hűségpont
Szállítás: 6 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Termékleírás

A Biokat's Micro Fresh természetes anyagú alom, különlegesen finom és apró de pormentes szemcsékből. Hosszan tartó szag megkötés, különlegesen erős csomóképződés jellemzi, praktikus csomagolásban!

A Biokat's micro fresh természetes anyagú alom, különlegesen finom és apró de pormentes szemcsékből. Hosszan tartó szag megkötés, különlegesen erős csomóképződés jellemzi, praktikus csomagolásban! A Biokat's természetes agyag alom gazdaságosabb és tovább tart, mint más macskaalom, mely nem csomósodik.

Töltse fel a tiszta alomtálcát (macska WC-t) kb. 5 cm vastagon. A felhasznált, összecsomósodott almot és a szilárd ürüléket naponta távolítsa el. Csak a kivett mennyiség pótlandó, ezáltal rendkívül gazdaságos. Az eltávolított mennyiséget nylon zacskóba csomagolva dobja el a szeméttárolóba. A humán Wc-be történő eltávolítás nem ajánlott! A tökéletesebb szagmegkötés érdekében használja a Biokat's alomszagtalanító púdert, mely minden macska toaletthez tökéletes.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Katalin
Értékelés:
2019.10.14. 09:13
Nagy csalódás ez az alom. Jól csomósodik, azzal nincs is baj, de olyan apro, a cicák már az egész lakást beterítették az alommal. Napi szinten porszívózni kell, mindenhol alom darabok vannak. Elviselhetetlen. Ki kellett öntenem és másik alomra váltani.
Feladó: T.Judit
Értékelés:
2016.08.05. 08:51
Anno sajnos nem innen vettem Biokat's Micro Classic és Micro Fresh almot -itt jobb az ára a Fresh változatnak, csalódás azonban, hogy nincs Classic-, azonban elmondhatom, hogy csodálatos finom szemcsés, pormentes alom, remekül bírja a kiképzést, s a tartóssága is egészen kiváló, megéri az árát! 3-4x tartósabb, az olcsóbb változatoknál...azért álltunk át másikra, mert nagyon szeretnek kapirgálni a ciculik, s ezt jobban szeretem, ha friss alommal teszik, így hetente-10 naponta cseréljük, ehhez ez drága lenne, de tény, hogy fantasztikus!
Feladó: Beatrix
Értékelés:
2012.08.29. 08:29
Jó a szagmegkötése, kisebb szemű, mégsem hordják szét a cicák, de a csomók könnyen szétesnek. A cicák szeretik. A kiadósságáról és porképzéséről még nem tudok beszámolni. A csomagolása nagyon jó, mert a dobozból könnyen adagolható.