SERUM sampon rövid szőrű macskáknakSERUM sampon rövid szőrű macskáknak

SERUM sampon rövid szőrű macskáknak

SERUM sampon rövid szőrű macskák részére parabén,- szulfát- [Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES)] mentes termék. Kíméletesen tisztít, míg hidratáló hatású shea olaj, jojoba olaj és zabfehérje tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá, a szőrt csillogóvá, a bundát könnyen fésülhetővé teszi. 

részletes termékleírás
Bruttó ár: 1 999 Ft
SERUM sampon rövid szőrű macskáknak 230 ml

SERUM sampon rövid szőrű macskáknak 230 ml

230 ml
Ár: 1 999 Ft
21 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

SERUM sampon rövid szőrű macskák részére parabén,- szulfát- [Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES)] mentes termék. Kíméletesen tisztít, míg hidratáló hatású shea olaj, jojoba olaj és zabfehérje tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá, a szőrt csillogóvá, a bundát könnyen fésülhetővé teszi. 

Összetétel: Aqua, Cocamidopropyl betaine (CAPB), Fragrance, Glicerin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene glycol, Benzyl alcohol, Jojoba olaj, Hydrolized oat protein, Butyrospermum Parkii (Shea) Olaj, Citromsav 

Célállatfaj: macska

Jellemzők

• Kiváló tisztító és hidratáló hatású sampon.
• Shea olaj, jojoba olaj és zabfehérje tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá, a szőrt csillogóvá, a bundát könnyen fésülhetővé teszi. 
• Összetevői csökkentik a szőrhullást, természetes módon egyensúlyozzák a bőr faggyú termelését, ezáltal jótékony hatással bírnak korpás vagy száraz bőr esetén.
• A samponban található micellák felbontják a szennyeződés és a bőr közti kötéseket a molekulákban, majd magukhoz is vonzzák, és apró gömböcskékbe, úgynevezett micellákba zárják a szennyeződéseket. Emiatt a zsíros jellegű szennyeződéseket különösen hatékonyan oldják.
• Nem tartalmaz parabén tartósítószert, mely a bőr öregedését okozhatja.
• Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES) mentes termék. Ezek az összetevők irritálhatják a bőrt és a szemet, valamint lassíthatják a sebgyógyulást.
• A habosító fejnek köszönhetőn azonnal habot adagol, ami miatt hatékonyabb és gazdaságosabb a felhasználása.
• 230 ml-es flakon.

Javallat: A SERUM SAMPON RÖVIDSZŐRŰ MACSKÁK részére parabén,- szulfát- [Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES)] mentes termék. Kíméletesen tisztít, míg hidratáló hatású shea olaj, jojoba olaj és zabfehérje tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá, a szőrt csillogóvá, a bundát könnyen fésülhetővé teszi. Összetevői csökkentik a szőrhullást, természetes módon egyensúlyozzák a bőr faggyú termelését, ezáltal jótékony hatással bírnak korpás vagy száraz bőr esetén.

A habosító fejnek köszönhetőn hatékonyabb és gazdaságosabb a felhasználása.

Adagolás és alkalmazás: A szőrzetet testhőmérsékletű csapvízzel alaposan át kell nedvesíteni. A Serum Sampon Rövidszőrű Macskák részére a habosító fejnek köszönhetően azonnal habot adagol. Az állat testét a samponnal gyengéden, egészen a szőr tövéig alaposan át kell dörzsölni, majd öblítés után a szőrzetet meg kell szárítani. Kerülje, hogy a termék szembe vagy fülbe jusson. A sampon szükség szerint, hetente 2-3 alkalommal használható..

Ellenjavallatok, mellékhatások: nem ismertek

Figyelmeztetés: Fürdetés előtt itassuk meg az állatokat, nehogy igyanak a samponos vízből. Kizárólag külsőleg alkalmazható. Különleges összetétele révén nem okoz bőrirritációt. Szembe ne kerüljön.

Lejárati idő: a gyártástól számított 2 év

Tárolás: +15˚C és +25˚C között, az eredeti csomagolásban, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Csomagolás: 230 ml-es haboló flakon

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

A fürdővíz élővízbe nem kerülhet. A csomagolóanyagot és a fel nem használt terméket a háztartási szeméttel együtt, de külön csomagolásban kell eltávolítani.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Ágnes
 
2018.08.02. 15:33
Nem ajánlom a terméket. A termék leírásában és a flakonon is az szerepel, hogy habot lehet pumpálni a különleges kialakításnak köszönhetően. Ezzel szemben pár pezsgő (tényleg, szó szerint pezsgett a tenyeremben) buborékot leszámítva víz állagú volt a sampon, a fele kifolyt az ujjaim között, miközben egy minden erejével tiltakozó macskát szerettem volna megmosni vele. Katasztrófa volt. A második macskánál felráztuk a flakont, hátha segít rajta, de ugyanolyan pocsék volt. Mindez 2000 Ft-ért...
A többi termékkel elégedett vagyok, de úgy látom Safariban csak mindhármat egyszerre lehet 'tappancsolni', ezért mind 1 tappancsot kap most.