Kedves Vásárlóink! Sajnos az Express One Hungary futárszolgálatnál technikai probléma adódott, ami miatt csúszás fordulhat elő. A probléma kijavítása folyamatban van, addig is szíves türelmeteket és megértéseteket kérjük. Köszönjük szépen!
SERUM sampon rövid szőrű macskáknakSERUM sampon rövid szőrű macskáknak

SERUM sampon rövid szőrű macskáknak

SERUM sampon rövid szőrű macskák részére parabén,- szulfát- [Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES)] mentes termék. Kíméletesen tisztít, míg hidratáló hatású shea olaj, jojoba olaj és zabfehérje tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá, a szőrt csillogóvá, a bundát könnyen fésülhetővé teszi. 

részletes termékleírás
Bruttó ár: 1 999 Ft
SERUM sampon rövid szőrű macskáknak 230 ml

SERUM sampon rövid szőrű macskáknak 230 ml

230 ml
Ár: 1 999 Ft
21 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

SERUM sampon rövid szőrű macskák részére parabén,- szulfát- [Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES)] mentes termék. Kíméletesen tisztít, míg hidratáló hatású shea olaj, jojoba olaj és zabfehérje tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá, a szőrt csillogóvá, a bundát könnyen fésülhetővé teszi. 

Összetétel: Aqua, Cocamidopropyl betaine (CAPB), Fragrance, Glicerin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene glycol, Benzyl alcohol, Jojoba olaj, Hydrolized oat protein, Butyrospermum Parkii (Shea) Olaj, Citromsav 

Célállatfaj: macska

Jellemzők

• Kiváló tisztító és hidratáló hatású sampon.
• Shea olaj, jojoba olaj és zabfehérje tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá, a szőrt csillogóvá, a bundát könnyen fésülhetővé teszi. 
• Összetevői csökkentik a szőrhullást, természetes módon egyensúlyozzák a bőr faggyú termelését, ezáltal jótékony hatással bírnak korpás vagy száraz bőr esetén.
• A samponban található micellák felbontják a szennyeződés és a bőr közti kötéseket a molekulákban, majd magukhoz is vonzzák, és apró gömböcskékbe, úgynevezett micellákba zárják a szennyeződéseket. Emiatt a zsíros jellegű szennyeződéseket különösen hatékonyan oldják.
• Nem tartalmaz parabén tartósítószert, mely a bőr öregedését okozhatja.
• Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES) mentes termék. Ezek az összetevők irritálhatják a bőrt és a szemet, valamint lassíthatják a sebgyógyulást.
• A habosító fejnek köszönhetőn azonnal habot adagol, ami miatt hatékonyabb és gazdaságosabb a felhasználása.
• 230 ml-es flakon.

Javallat: A SERUM SAMPON RÖVIDSZŐRŰ MACSKÁK részére parabén,- szulfát- [Sodium Lauryl Sulfat (SLS) és Sodium Laureth Sulfate (SLES)] mentes termék. Kíméletesen tisztít, míg hidratáló hatású shea olaj, jojoba olaj és zabfehérje tartalmának köszönhetően a bőrt rugalmassá, a szőrt csillogóvá, a bundát könnyen fésülhetővé teszi. Összetevői csökkentik a szőrhullást, természetes módon egyensúlyozzák a bőr faggyú termelését, ezáltal jótékony hatással bírnak korpás vagy száraz bőr esetén.

A habosító fejnek köszönhetőn hatékonyabb és gazdaságosabb a felhasználása.

Adagolás és alkalmazás: A szőrzetet testhőmérsékletű csapvízzel alaposan át kell nedvesíteni. A Serum Sampon Rövidszőrű Macskák részére a habosító fejnek köszönhetően azonnal habot adagol. Az állat testét a samponnal gyengéden, egészen a szőr tövéig alaposan át kell dörzsölni, majd öblítés után a szőrzetet meg kell szárítani. Kerülje, hogy a termék szembe vagy fülbe jusson. A sampon szükség szerint, hetente 2-3 alkalommal használható..

Ellenjavallatok, mellékhatások: nem ismertek

Figyelmeztetés: Fürdetés előtt itassuk meg az állatokat, nehogy igyanak a samponos vízből. Kizárólag külsőleg alkalmazható. Különleges összetétele révén nem okoz bőrirritációt. Szembe ne kerüljön.

Lejárati idő: a gyártástól számított 2 év

Tárolás: +15˚C és +25˚C között, az eredeti csomagolásban, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Csomagolás: 230 ml-es haboló flakon

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra!

A fürdővíz élővízbe nem kerülhet. A csomagolóanyagot és a fel nem használt terméket a háztartási szeméttel együtt, de külön csomagolásban kell eltávolítani.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Ágnes
 
2018.08.02. 15:33
Nem ajánlom a terméket. A termék leírásában és a flakonon is az szerepel, hogy habot lehet pumpálni a különleges kialakításnak köszönhetően. Ezzel szemben pár pezsgő (tényleg, szó szerint pezsgett a tenyeremben) buborékot leszámítva víz állagú volt a sampon, a fele kifolyt az ujjaim között, miközben egy minden erejével tiltakozó macskát szerettem volna megmosni vele. Katasztrófa volt. A második macskánál felráztuk a flakont, hátha segít rajta, de ugyanolyan pocsék volt. Mindez 2000 Ft-ért...
A többi termékkel elégedett vagyok, de úgy látom Safariban csak mindhármat egyszerre lehet 'tappancsolni', ezért mind 1 tappancsot kap most.