Black Friday, valós kedvezmények Kedvencednek! Megnézem>
Catch evéslassító tál macskáknakCatch evéslassító tál macskáknakCatch evéslassító tál macskáknakCatch evéslassító tál macskáknak
Catch evéslassító tál macskáknakCatch evéslassító tál macskáknakCatch evéslassító tál macskáknak

Catch evéslassító tál macskáknak

A Catch evéslassító tál cicáknak készült, hogy serkentse a vadász ösztönét és az evés átalakítsa egy szórakoztató vadászattá.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 8 899 Ft
Catch evéslassító tál macskáknak 1 db

Catch evéslassító tál macskáknak 1 db

1 db
Ár: 8 899 Ft
92 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

A Catch evéslassító tál cicáknak készült, hogy serkentse a vadász ösztönét és az evés átalakítsa egy szórakoztató vadászattá.

Nem minden cicának van szabad ki és bejárása a házba, a Catch segít egy kis zsórakozást csempészni az evés idejére és természetesen stimulálja a vadászösztönt, amit a szoba cicák kezdenek elfelejteni.

A Cacth interactiv etetőtál imitálja a természetben fellelhető akadályokat táplálkozás közben, mint pl a fű vagy kavicsos terep. A lila tüskék ergonómikus kialakításuk miatt egy rendkívüli kihívást jelentenek még a legelszántabb cicáknak is.

A Catch -nek hála az evés sebessége lelassul, ezért tökéletes a túlsúlyos macskáknak vagy a habzsolás miatt kialakult emésztési problémákkal küzdőknek is.

Méretek: 27 x 23 x 8 cm

 

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Gáborné
Értékelés:
2020.11.03. 22:42
5
Feladó: Lilla
Értékelés:
2020.04.24. 09:46
A terméket 2 db cicának is megvásároltam. Hamar rájöttek a használatára. Azóta a habzsolás megszűnt és az étkezés játékosan telik. Ajánlom mindenkinek akinek a cicája/kutyája hajlamos habzsolni, de intelligencia fejlesztésre is kiváló termék. :)