Kedves Vásárlóink! Sajnos technikai problémák miatt telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető ill. akadozik. Emailben megtalálhatóak vagyunk. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, igyekszünk a lehető leghamarabb megoldani a problémát.
Tractive GPS Tracker - macskáknak
Akcióakár
-30%
Tractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknakTractive GPS Tracker - macskáknak

Tractive GPS Tracker - macskáknak
A termék SIM kártyás, Havi előfizetési díjazású!

Tractive GPS macska nyomkövető nyakörv és aktivitásmérő

részletes termékleírás
Bruttó ár: 16 899 Ft 11 829 Ft
Értékelés: 3.6 / 5 Összes értékelés olvasása (2)
-30 %Tractive GPS Tracker - macskáknak 1 db

Tractive GPS Tracker - macskáknak 1 db

1 db
Ár: 16 899 Ft Akciós ár: 11 829 Ft
122 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás

Tractive GPS macska nyomkövető nyakörv és aktivitásmérő

Ezzel a macska GPS nyomkövetővel valós időben követheti macskáját, valamint fitten tarthatja őt az aktivitásmérővel. Az alacsony előfizetés - egyéb költség nélkül - korlátlan nyomkövetést biztosít. Valamint a Tractive applikációval ez a 100% vízálló és strapabíró GPS macska nyakörv segít Önnek biztonságban tartania a macskáját a Virtuális kerítéssel és egyéb funkciókkal. Röviden, ez sokkal több mint egy macskakereső. Ez egy mindenre kiterjedő macskakövető.

Ez a termék nem egy GPS macska nyakörv vagy macska nyomkövető nyakörv, hanem egy nyomkövető, amit felcsatolhat bármely macska nyakörvre.

Teljes nyugalom már havi 1208 forintért

A Tractive GPS Locator egy integrált SIM-kártyával van felszerelve, amely biztosítja az állatok helyzetének adatátvitelét a mobiltelefonodra. Az alapdíj esetén a havi adatátviteli díj 1375 Forint. Több GSM szolgáltató támogatásának köszönhetően a nyomkövető a világ több mint 150 országában működik, így a nyaralásánál is nyugodt lehetsz, hiszen mindig tudod, hol van a macskád.

Az árakat tartalmazó táblázatért kattints ide >>

LIVE Mód

Kapjon 2-3 másodpercenként frissítést macskája helyzetéről amikor az a legfontosabb - amikor elhagyja a lakást vagy elveszik.

Helyzetelőzmények 

Nézze meg mit csinál macskája napközben amíg Ön nincs a közelben, és merre szeretnek járni.

Virtuális Kerítés

Állítson be biztonságos területeket - mint a kertje vagy utcája - a Tractive GPS applikációban. Kapjon értesítést amikor kedvencei kilépnek vagy visszatérnek.

Aktivitásmérés

Tartsa macskáját boldogan és jó állapotban. Nézze meg kis kedvence mennyit alszik és mennyire aktív. Kövesse a kalóriákat, állítson be célokat és érjen el kiemelkedő eredményeket.

Több mint 150 országban működik

Mindig szem előtt tarthatja kis barátját a Tractive GPS macska nyomkövetőnyakörvvel, bárhova is menjen.

Helyzetmegosztás

Kövesse nyomon macskáját a barátaival és családjával együtt. Ha pedig mások segítségét szeretné kérni macskája előkerítésében, egy nyilvános linkkel megteheti.

100% vízálló, ütésálló és macskabiztos

Ugrás, futás, mászás, lopakodás - bármit is csináljon macskája, ez a nyomkövető bírja. És az akár 5 napig is kitartó elemmel mindig ott lesz macskájának.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Lídia
Értékelés:
2022.04.09. 15:04
Pozitívumok:
- Bár a macska nyakához képest nagynak tűnik, nem zavarja, mikor kint mászkál.
- Noha időnként akár 20-30 méterrel is téved a macska pozícióját illetően, úgy tűnik, hogy ha rendszeresen lekéri az ember a helyadatokat, egyre pontosabb információt ad. Ilyenkor akár 5-6 méteres pontossággal is azonosítja a macska helyzetét

Negatívumok:
- A termékleírásból nem világos, hogy a SIM kártya előfizetési díját nem lehet havonta fizetni, hanem egy összegben, legalább egy évre előre kell megfizetni. Így az eszköz megvásárlása után szembesültem vele, hogy minimum 27.000 Ft-ot kell még fizetni (1 éves időtartam), ha használni is szeretném a trackert. Ez eléggé félrevezető, jobb lenne világosan feltüntetni.

Alapvetően ad egy biztonságot, mivel ha nagyon nem tudom, hol van a macska, segít belőni az irányvonalat. Emiatt ajánlom más aggódó gazdiknak, de nem olcsó eszköz az előfizetéssel együtt.
Feladó: Éva
Értékelés:
2021.10.18. 21:01
Több probléma is volt a késülékkel. Rendelni kellett hozzá a telefonra letölthető APP-ot, aminek az ára 22 900 ft volt egy évre. Nem volt lehetőség kisebb időszakra rendelni, sem kipróbálni.
A készüléket beüzemeltük. A macska aktivitását nem lehet mérni, mert 0-át ír mindenhová pedig látjuk, hogy a macska aktív. Az aktivitásnál nem sikerül szinkronizálni a készüléknek mert azt írja ki , hogy a nyomkövető nincs a közelben pedig ott van mellettünk. Nem pontos a nyomkövetés, össze vissza teszi a macskát a térképen úgy hogy még mindig a házban van és nem is mozog. Mikor kikapcsoljuk, majd később újból bekapcsoljuk a készüléket, nem érzékeli az applikáció, hogy be lenne kapcsolva, azt írja, hogy, ki van kapcsolva, pedig az eszköz is jelzi, hogy be van kapcsolva, mert zölden világít. Téves riasztásokat ad: az írja az applikáció, hogy a macska elhagyta a virtuális kerítés területét (ami 50 méter) közben meg mellettünk van a macska. Összegezve használhatatlan az eszköz.