Kedves Vásárlóink! Sajnos technikai problémák miatt telefonos ügyfélszolgálatunk nem elérhető ill. akadozik. Emailben megtalálhatóak vagyunk. Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, igyekszünk a lehető leghamarabb megoldani a problémát.
Animonda Cat Integra Protect Harnsteine alutálkás, kacsaAnimonda Cat Integra Protect Harnsteine alutálkás, kacsa

Animonda Cat Integra Protect Harnsteine alutálkás, kacsa

Az Animonda Integra Protect Harnsteine egy nedves gyógytáp, struvit- és kálcium-oxalát kövek kialakulásának megakadályozására macskák számára.

részletes termékleírás
Gabona- és/vagy gluténmentes
Emésztőrendszeri problémákra
Húgyúti problémákra
Bruttó ár: 489 Ft
Animonda Cat Integra Protect Harnsteine alutálkás, kacsa 100 g (86627)

Animonda Cat Integra Protect Harnsteine alutálkás, kacsa 100 g (86627)

100 g (86627)
Ár: 489 Ft (4 890 Ft / kg)
5 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás
Beltartalom
Adagolási útmutató

Az Animonda Integra Protect Harnsteine egy nedves gyógytáp, struvit- és kálcium-oxalát kövek kialakulásának megakadályozására macskák számára.

Mielőtt állatgyógyászati diétás száraz- vagy nedves tápot ad kedvencének, mindenképpen keresse fel állatorvosát, kérje ki szakvéleményét. Az ilyen tápok  használatának ideje alatt az állat rendszeres felügyelete, állatorvosi kontrollvizsgálata javasolt. Amennyiben kedvence állapota ezen időszak alatt romlana, mindenképpen jelezze ezt állatorvosának és kérje szakvéleményét.

Jellemzők:

- Az INTEGRA PROTECT Harnstein-t kifejezetten struvit- és kálcium-oxalát kövektől szenvedő macskák számára fejlesztették ki, segít a kialakulás megelőzésében.

- A kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalom, valamint a szükségletalapú magnézium- és foszforellátás biztosítja a macska vizeletének 6,6-6,7-es pH-értékét.  Ezen a pH-n sem struvit, sem kalcium-oxalát kövek nem képesek kialakulni.

- Nem tartalmaz gabonát, ezért alkalmas táplálék intoleranciával rendelkező macskák számára.

Összetétel:

Hús és állati melléktermékek (sertés, csirke, 6% kacsa), zöldségek (burgonya), olajok és zsírok (repceolaj), ásványi anyagok, növényi melléktermékek, DL-metionin.

Beltartalom Mennyiség
Fehérje 9,5 %
Zsírtartalom 6,8 %
Nyersrost 0,7 %
Nyershamu 1,4 %
Nedvesség 80 %
Kalcium 0,23 %
Foszfor 0,18 %
Nátrium 0,17 %
Magnézium 0,014 %
Kálium 0,19 %
Klorid 0,16 %
Kén 0,15 %
Hidroxiprolin 0,18 %
Súly Súly Normál aktivitás
3-4 kg 200-250 g
4-5 kg 250-300 g
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: M. Katalin
 
2021.11.02. 16:59
Miért hiányzik rendszeresen az Integra termék macskáknak? Ha továbbra sem lehet biztonsággal kapni, akkor a többi terméket is sajnos máshol leszek kénytelen megrendelmi. Üdv.