Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzervHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzervHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzervHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzervHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzervHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzervHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzerv
Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzervHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzervHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzervHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzervHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzervHill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzerv

Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzerv

A Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzerv klinikailag bizonyítottan gyógyítja a pajzsmirigy-problémákat 3 hét alatt.

részletes termékleírás
100% ízgarancia
Bruttó ár: 699 Ft
Értékelés: 4.5 / 10 Összes értékelés olvasása (3)
Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzerv 156 g

Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzerv 156 g

156 g
Ár: 699 Ft (4 481 Ft / kg)
7 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás
Beltartalom

A Hill's Prescription Diet y/d Thyroid Care macskatáp - konzerv klinikailag bizonyítottan gyógyítja a pajzsmirigy-problémákat 3 hét alatt.

Mielőtt állatgyógyászati diétás száraz- vagy nedves tápot ad kedvencének, mindenképpen keresse fel állatorvosát, kérje ki szakvéleményét. Az ilyen tápok  használatának ideje alatt az állat rendszeres felügyelete, állatorvosi kontrollvizsgálata javasolt. Amennyiben kedvence állapota ezen időszak alatt romlana, mindenképpen jelezze ezt állatorvosának és kérje szakvéleményét.

Alkalmazási javaslatok:

- Hipertiroidizmusban szenvedő macskák kezelése.

Nem ajánlott:

- Növésben lévő kölyköknek.

- Vemhes vagy szoptatós anyamacskáknak.

További tájékoztatás:

FONTOS - Útmutatásaink csak ajánlások; mindig a klinikai kép alapján készítsen ajánlást az egyes pácienseknek:

- Az étrendi kezelés megkezdése előtt végezzen kiindulási állapotfelmérést. Ha úgy dönt, hogy páciensét étrendi kezelésre állítja át, a szakorvosok azt ajánlják, hogy hagyja abba a gyógyszeres kezelést az y/d™ Feline adásának megkezdése előtt.

- Legtöbb macska 7 nap alatt átáll a tápra, de egyeseknek hosszabb idő (több hét) lehet szükséges. A más betegségben is szenvedő macskákat szigorúan figyelemmel kell kísérni.

- A más eleségből – nassolás, más állateledel stb. – származó jódbevitel negatívan befolyásolhatja a jódmegvonó diétát, ezért döntő fontosságú, hogy a hipertiroidizmusban szenvedő pácienst KIZÁRÓLAG Prescription Diet™ y/d™ Feline táppal etessék.

- Néhány macskánál a T4 átmeneti, a klinikai tünetek kiújulásával ritkán kísért növekedése tapasztalható, ami általában elmúlik, ha a macska már legalább 4–8 hete csak az y/d™ Feline tápot kapja. Ha 12 hét után az értékek még mindig magasak, ellenőrizze, mennyire tarja be az utasításokat a tulajdonos. A más betegségben is szenvedő macskáknál kezdje meg az újraellenőrzést 2 és 4 héttel a teljes átállás után.

- Hosszú távon az újraellenőrzéseket 6 hónaponként kell végezni. A más betegségben is szenvedő macskákat gyakrabban kell újraellenőrizni.

Főbb tulajdonságok

Főbb előnyök

Jód

 

Korlátozott mennyiség

Biztosítja a pajzsmirigy egészséges működését a pajzsmirigyhormonok szintjének normalizálásával.

 

Foszfor és nátrium

Ellenőrzött mennyiség

Az egészséges veseműködést támogatja.

 

Taurin és L-karnitin

Magas

A szív optimális egészségéhez járul hozzá. Megőrzi az izomtömeget.

 

Omega-3 zsírsavak

 

Magas

Az egészséges veseműködést támogatja.

A vizelet elérendő pH-ja

pH 6,4 – 6,6

Elősegíti a húgyutak egészségét.

Összetétel:

Víz, máj, sertéshús, csirkehús, kukorica, rizs, állati zsiradék, cellulóz, emésztési kivonat, ásványi anyagok, halolaj, L-karnitin, vitaminok és nyomelemek.

Átlagos tápanyagtartalom:

- Taurin: 2 490 mg/kg
- L-karnitin: 648 mg/kg
- A-vitamin: 64 675 NE/kg
- D-vitami: 818 NE/kg
- E-vitamin: 741 mg/kg
- C-vitamin: 41 mg/kg
- Béta-karotin: 2,1 mg/kg

Hill's PD

Hill"s száraztáp

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 34,1 %
Szénhidrát 31,4 %
Zsírtartalom 25,9 %
Rost 3,1 %
Kalcium 0,86 %
Kálium 0,86 %
Foszfor 0,59 %
Nátrium 0,24 %
Magnézium 0,07 %
Jód 0,14 mg/kg
Omega-3 0,66 %
Omega-6 4,61 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Brigitta
 
2019.02.18. 17:10
Az én cicámat rosszindulatú pajzsmirigy rákkal diagnosztizálták, műtét óta csak ezt eszi, határozottan jól van.
Feladó: Orsolya
Értékelés:
2016.09.25. 13:26
Kár, hogy nincs több fajta ízben, illetve a macska a darabos, szószos vagy zselés kaját jobban szereti mint ezt a pástétomot. De ezt kell ennie a hatóanyag miatt.
Feladó: Orsolya
Értékelés:
2016.08.31. 05:14
Pástétom. Sajnos az én cicám eddig inkább a darabos nedves tápot szerette, de most nincs más választásunk. Azóta sokkal jobban érzi magát. Kár, hogy csak egyfajta ízben van.