Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome száraz macskatápHill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome száraz macskatáp

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome száraz macskatáp

A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome egy teljes értékű diétás eledel csirke ízesítéssel, gyomor- és bélrendszeri problémákkal küzdő felnőtt macskáknak.

részletes termékleírás
Emésztőrendszeri problémákra
Bruttó ár: 8 699 Ft
Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome száraz macskatáp 1,5 kg

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome száraz macskatáp 1,5 kg

1,5 kg
Ár: 8 699 Ft (5 799 Ft / kg)
90 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom
Adagolási útmutató

A Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome egy teljes értékű diétás eledel csirke ízesítéssel, gyomor- és bélrendszeri problémákkal küzdő felnőtt macskáknak.

Mielőtt állatgyógyászati diétás száraz- vagy nedves tápot ad kedvencének, mindenképpen keresse fel állatorvosát, kérje ki szakvéleményét. Az ilyen tápok  használatának ideje alatt az állat rendszeres felügyelete, állatorvosi kontrollvizsgálata javasolt. Amennyiben kedvence állapota ezen időszak alatt romlana, mindenképpen jelezze ezt állatorvosának és kérje szakvéleményét.

Jellemzők:

- Elősegíti a rendszeres, egészséges székletet és támogatja az egészséges emésztést.

- ActivBiome + technológiával, az aktív rostok egyedi keverékével. Klinikailag bebizonyosodott, hogy táplálja a bél mikrobiómját, és így támogatja az egészséges emésztést és a jólétet.

- Magas omega-3 zsírsavtartalom (DHA és EPA)

- Oldható és oldhatatlan rostok optimálisan kiegyensúlyozott aránya

Összetétel:

Gabonafélék, hús- és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, növényi származékok, gyümölcsök, ásványi anyagok, magvak. Rendkívül emészthető összetevők: csirke- és pulykaliszt, főző rizs, kukorica, állati zsírok, kukoricaragasztó liszt.

Beltartalom Mennyiség
Fehérje 36,4 %
Nyerszsír 18,3 %
Nyersrost 5,7 %
Szénhidrát 33,6 %
Kalcium 0,82 %
Foszfor 0,66 %
Nátrium 0,30 %
Kálium 0,91 %
Magnézium 0,07 %
Súly Súly Normál aktivitás
2-3 kg 35-50 g
3-4 kg 50-65 g
4-5 kg 65-75 g
5-6 kg 75- g
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Orsolya
 
2023.12.02. 09:13
4 hónapja van hasmenése a cicámnak antibiotikum kúra miatt. Mindenféle orvosi kivizsgálás negatív eredménnyel zárult, sokféle tápot kipróbáltunk, eredménytelenül. Végső próbálkozásként döntöttem e mellett a táp mellett (nem az orvos javasolta!), és már a második naptól szilárd lett a széklete a cicámnak. Még csak 1 hete eszi, de nagyon remélem, hogy így is marad!
Feladó: Petra
 
2021.07.04. 07:21
5
Nagyon elégedett vagyok, még csak pár napja eszi a válogatós cica, de az emésztése sokkal jobb és szívesen eszi. Az apró tápszem nekünk fontos és a gyomra is kímélve van.
Feladó: Zsófia
Értékelés:
2021.04.16. 12:38
Új ragdollomnak több hónapja fennálló hasmenését mulasztotta el, miután több tápot már kipróbáltam!Ízre nem olyan finom, de ha csak ezt kapja, megeszi.
Feladó: Julianna
Értékelés:
2021.03.05. 08:54
4 éve krónikus lágy széklettel rendelkező cicámnak ettől a táptól már másnap megfelelő széklete alakult ki. Még csak 10 napja eszi ezt a tápot, de egyelőre tartjuk ezt a jó irányt. Remélem megtaláltuk a megoldást, a rengeteg, teszt, gyógy és nem gyógytápok kipróbálását követően.