Gondolj idén is a karácsonyra! A futárcégek túlterheltsége miatt időben gondoskodj a Kedvencednek szánt meglepetésről. Rendelj december 15-ig, hogy csomagod biztosan megérkezzen még az Ünnepek előtt.
bezár
Kedves Vásárlóink! December 14-én (szombaton) ügyfélszolgálatunk és átvételi pontunk zárva tart. Megértéseteket köszönjük!
Orijen jutalomfalat FD Romney Lamb CatOrijen jutalomfalat FD Romney Lamb CatOrijen jutalomfalat FD Romney Lamb CatOrijen jutalomfalat FD Romney Lamb CatOrijen jutalomfalat FD Romney Lamb Cat
Orijen jutalomfalat FD Romney Lamb CatOrijen jutalomfalat FD Romney Lamb CatOrijen jutalomfalat FD Romney Lamb CatOrijen jutalomfalat FD Romney Lamb Cat

Orijen jutalomfalat FD Romney Lamb Cat

Az Orijen freez dried Romney Lamb Cat ínyenc jutalomfalat ellenőrzött összetételű, tápanyagokban gazdag, Romney bárányból készül.

részletes termékleírás
Termékleírás
Beltartalom

Az Orijen freez dried Romney Lamb Cat ínyenc jutalomfalat ellenőrzött összetételű, tápanyagokban gazdag, Romney bárányból készül.

100 % Romney bárányból. Naponta frissen, nyersen érkezik a konyhánkba, ahol azonnal lefagyasztjuk, majd fagyasztva szárítjuk. A bárányt a WholePreyTM-nek megfelelően dolgozzuk fel, ezért a hús mellett májat, bendőt és porcot is tartalmaz a jutalomfalat, tükrözve a természetes étrend összetételét. Sem magas hőmérsékletű főzést, sem tartósítószert nem alkalmazunk. A fagyasztva szárítás során a táp-és illatanyagokat a természetes helyükre zárjuk, és egy tiszta, ízletes jutalomfalat az eredmény.

Összetétel:

Báránymáj (friss vagy nyers; 55 %)
Bárányhús (friss vagy nyers; 35 %)
Báránybendő (friss vagy nyers; 10 %)

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 40 %
Zsírtartalom 40 %
Nyersrost 1 %
Nedvesség 5 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Aurél
 
2018.08.04. 10:38
5
Feladó: Martina
Értékelés:
2017.12.18. 14:24
T