Orijen Original Cat jutalomfalatOrijen Original Cat jutalomfalatOrijen Original Cat jutalomfalatOrijen Original Cat jutalomfalatOrijen Original Cat jutalomfalat
Orijen Original Cat jutalomfalatOrijen Original Cat jutalomfalatOrijen Original Cat jutalomfalatOrijen Original Cat jutalomfalat

Orijen Original Cat jutalomfalat

A jutalomfalat 100 %-ban csirkéből, pulykából és lepényhalból készül.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 1 529 Ft
Értékelés: 5 / 19 Összes értékelés olvasása (1)
Orijen Original Cat jutalomfalat 35 g

Orijen Original Cat jutalomfalat 35 g

35 g
Ár: 1 529 Ft (43 686 Ft / kg)
16 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás
Beltartalom

A jutalomfalat 100 %-ban csirkéből, pulykából és lepényhalból készül.

AZ ORIJEN ORIGINAL CAT JUTALOMFALAT A KÜLÖNFÉLE HÚSOK TÖKÉLETES ÖSSZHANGJA. A HATALMAS PRÉRIFARMOKON SZABADON TARTOTT CSIRKE ÉS PULYKA, TOVÁBBÁ A CSENDES-ÓCEÁNBÓL FOGOTT LEPÉNYHAL NAPONTA FRISSEN ÉRKEZIK

A macska egy igazi ragadozó, tápanyagszükségletét a különféle húsokban gazdag étrend elégíti ki megfelelően.

Ezért készült az ORIJEN ORIGINAL CAT jutalomfalat 100 %-ban húsból és májból. Egy ragadozó az egész prédát elfogyasztja, ezért a belsőségek kihagyhatatlanok egy korszerű táplálékból.

A húsalapanyagokat nem főzzük vagy szárítjuk magas hőmérsékleten. A kifinomult freeze dry technológiának köszönhetően az értékes tápanyagok kevésbé sérülnek, a húsok és a belsőségek megőrzik ízletességüket. Garantáljuk, a macska imádni fogja ezt a jutalomfalatot!

Összetevők:

Csontozott csirke (24 %)*, csontozott pulyka (24 %)*, csirkemáj (24 %)*, pulykamáj (24 %)*, csontozott lepényhal (4 %)*.

* Frissen és tartósítószer-mentesen érkezik.

Energiatartalom-és megoszlás:

Az ORIJEN ORIGINAL CAT jutalomfalat kevesebb mint 3 kilokalóriát tartalmaz jutalomfalatonként. Az energia 45 százaléka fehérjékből, 55 százaléka zsírokból származik. A termékben elhanyagolható mennyiségben található emészthető szénhidrát, ezért a glikémiás terhelése közel nulla.

Etetési javaslat:

Az ORIJEN jutalomfalat bármikor adható, ha szükséges, törje kisebb darabokra mielőtt kedveskedne a macskának. Folyamatosan biztosítson friss ivóvizet az állat számára.

Az ORIJEN ORIGINAL CAT jutalomfalat kiegészítő táplálékként használható a teljes értékű szárazeledel mellett.

Az ideális testsúly fenntartása érdekében a macska által elfogyasztott jutalomfalatok energiatartalma a napi kalória-bevitel 10 százalékát ne haladja meg!

Kiszerelés:

35 g (kb. 100 db jutalomfalat)

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 45,0 %
Zsírtartalom 35,0 %
Hamu 7,0 %
Nedvesség 2,0 %
Rost 1,0 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Zoltanné
Értékelés:
2015.02.01. 17:32
Nagyon szereti a cicus!