Orijen Regional Red Cat jutalomfalatOrijen Regional Red Cat jutalomfalatOrijen Regional Red Cat jutalomfalatOrijen Regional Red Cat jutalomfalatOrijen Regional Red Cat jutalomfalat
Orijen Regional Red Cat jutalomfalatOrijen Regional Red Cat jutalomfalatOrijen Regional Red Cat jutalomfalatOrijen Regional Red Cat jutalomfalat

Orijen Regional Red Cat jutalomfalat

A jutalomfalat 100 %-ban marhából, bárányból és vaddisznóból készül.

részletes termékleírás
Csirkehúsmentes
Bruttó ár: 1 529 Ft
Értékelés: 5 / 27 Összes értékelés olvasása (3)
Orijen Regional Red Cat jutalomfalat 35 g

Orijen Regional Red Cat jutalomfalat 35 g

35 g
Ár: 1 529 Ft (43 686 Ft / kg)
16 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás
Beltartalom

A jutalomfalat 100 %-ban marhából, bárányból és vaddisznóból készül.

FINOM SZÖVÉSŰ ÉS CSÁBÍTÓAN VÖRÖS SZÍNŰ HÚSOKBÓL ÉS KÜLÖNFÉLE MÁJAKBÓL KÉSZÜLT A JUTALOMFALAT. AZ ÍZLETES HÚSOKAT ÉS BELSŐSÉGEKET NAPONTA FRISSEN SZÁLLÍTJUK A GYÁRBA A KÖRNYÉK TENYÉSZTŐITŐL.

A macska egy igazi ragadozó, ezért sokféle és nagy mennyiségű húsra van szüksége. Ezt a tápanyagszükségletet az ORIJEN RED CAT jutalomfalat tökéletesen kielégíti, mivel 100 %-ban vörös húsokból készült. A bárányhús, a marhahús a vaddisznóhús és a különféle májak naponta FRISSEN érkeznek.

A biológiai szükségleteknek megfelelő ORIJEN freeze dry eljárással készült. A technológiának köszönhetően az értékes tápanyagokat és az ellenállhatatlan ízanyagokat bezárjuk a húsokba és a belsőségekbe, a macska imádni fogja!

Összetevők:

Csontozott vaddisznó (17 %)*, csontozott Angus marha (17 %)*, csontozott bárány (17 %)*, vaddisznómáj (17 %)*, báránymáj (16 %)*, Angus marhamáj (16 %)*.

* Frissen és tartósítószer-mentesen érkezik.

Energiatartalom-és megoszlás:

Az ORIJEN RED CAT jutalomfalat kevesebb mint 6 kilokalóriát tartalmaz jutalomfalatonként. Az energia 45 százaléka fehérjékből, 55 százaléka zsírokból származik. A termékben elhanyagolható mennyiségben található emészthető szénhidrát, ezért a glikémiás terhelése közel nulla.

Etetési javaslat:

Az ORIJEN RED CAT jutalomfalat kevesebb mint 3 kilokalóriát tartalmaz jutalomfalatonként. Az energia 45 százaléka fehérjékből, 55 százaléka zsírokból származik. A termékben elhanyagolható mennyiségben található emészthető szénhidrát, ezért a glikémiás terhelése közel nulla.

Az ORIJEN RED CAT jutalomfalat kiegészítő táplálékként használható a teljes értékű szárazeledel mellett.

Az ideális testsúly fenntartása érdekében a macska által elfogyasztott jutalomfalatok energiatartalma a napi kalória-bevitel 10 százalékát ne haladja meg!

Kiszerelés:

35 g (kb. 100 db jutalomfalat)

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 40,0 %
Zsírtartalom 40,0 %
Hamu 7,5 %
Nedvesség 2,0 %
Rost 1,0 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Szilvia
Értékelés:
2019.05.06. 08:20
5
Feladó: ZDENKA
Értékelés:
2016.02.06. 08:35
nem igazan valt be ..talan idovel hozzaszoknak ha osszekeverem mas szaraz eledellel
Feladó: Gergő
Értékelés:
2014.07.25. 00:10
Nagyon jó! Rendesen megbolondul amikor adom neki!