Beaphar vesediétás táp - csirkemellelBeaphar vesediétás táp - csirkemellel

Beaphar vesediétás táp - csirkemellel

A Beaphar vesediétás táp egy nedves macskaeledel speciálisan a vese- & húgyúti homok problémájával küzdő macskáknak.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 349 Ft
Beaphar vesediétás táp - csirkemellel 100 g

Beaphar vesediétás táp - csirkemellel 100 g

100 g
Ár: 349 Ft (34 900 Ft / kg)
4 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Beaphar vesediétás táp egy nedves macskaeledel speciálisan a vese- & húgyúti homok problémájával küzdő macskáknak.

A Beaphar Renal vesediéta ízletes fajtáival speciálisan olyan macskáknak készül, melyek vese- & húgyúti homok-problémával küzdenek. Az eledel a legjobb, természetes nyersanyagokból, mesterséges adalékanyagok  nélkül készül. A kiváló minőségű fehérjeforrások optimális tolerálhatóságot és elfogadási arányt eredményeznek. Ilyen problémák esetében a macska számára rendkívül fontos, hogy a vesékre lehetőleg minél kisebb teher nehezedjék. Az alacsony foszfortartalom és a lecsökkentett fehérje-részarány tehermentesítik a veséket. A receptúra lazacolajat is tartalmaz, ami gazdag telítetlen omega zsírsavakban, így hozzájárul a bőr és a szőrzet egészségéhez, de mindenekelőtt segítséget tud nyújtani a krónikus veselégtelenség esetén fellépő szorulás ellen.

A Beaphar Renal vesediéta, csirkemellel finomított, könnyen emészthető nedveseledel, melyet állatorvosok irányítása alatt fejlesztettek ki, speciálisan a vesebeteg macskák igényeihez igazítva. Emellett a táp taurintartalma támogatja a szív, az agy & szemek egészséges működését. A taurint a macska szervezete nem képes elegendő mennyiségben előállítani, ezért ahhoz az állatnak az eledelen keresztül kell hozzájutnia.

Összetevők:
90% hús és állati melléktermékek ( 5% csirkemellhús), gabona, zsírok és olajok (lazac olaj 3,5%), ásványi anyagok. fehérjeforrás: sertés, csirke, rizsliszt

Beltartalom Mennyiség
Nyershamu 1,5%
Nedvesség 79,5%
Magnézium 0,02%
Kálium 0,25%
Foszfor 0,18%
Nátrium 0,02%
Kalcium 0,20%
Nyers olajok és zsírok 6,0%
Nyersrost 0,4%
Nyersfehérje 8,5%
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK