Beaphar vesediétás táp - kacsahússalBeaphar vesediétás táp - kacsahússal

Beaphar vesediétás táp - kacsahússal

A Beaphar vesediétás tá egy nedves macskaeledel speciálisan a vese- & húgyúti homok problémájával küzdő macskáknak.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 449 Ft
Beaphar vesediétás táp - kacsahússal 100 g

Beaphar vesediétás táp - kacsahússal 100 g

100 g
Ár: 449 Ft (44 900 Ft / kg)
5 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Beaphar vesediétás tá egy nedves macskaeledel speciálisan a vese- & húgyúti homok problémájával küzdő macskáknak.

A Beaphar Renal vesediéta ízletes fajtáival speciálisan olyan macskáknak készül, melyek vese- & húgyúti homok-problémával küzdenek. Az eledel a legjobb, természetes nyersanyagokból, mesterséges adalékanyagok  nélkül készül. A kiváló minőségű fehérjeforrások optimális tolerálhatóságot és elfogadási arányt eredményeznek. Ilyen problémák esetében a macska számára rendkívül fontos, hogy a vesékre lehetőleg minél kisebb teher nehezedjék. Az alacsony foszfortartalom és a lecsökkentett fehérje-részarány tehermentesítik a veséket. A receptúra lazacolajat is tartalmaz, ami gazdag telítetlen omega zsírsavakban, így hozzájárul a bőr és a szőrzet egészségéhez, de mindenekelőtt segítséget tud nyújtani a krónikus veselégtelenség esetén fellépő szorulás ellen.

A Beaphar Renal vesediéta, kacsahússal finomított, könnyen emészthető nedveseledel, melyet állatorvosok irányítása alatt fejlesztettek ki, speciálisan a vesebeteg macskák igényeihez igazítva. Emellett a táp taurintartalma támogatja a szív, az agy & szemek egészséges működését. A taurint a macska szervezete nem képes elegendő mennyiségben előállítani, ezért ahhoz az állatnak az eledelen keresztül kell hozzájutnia.

Összetevők: 90 % hús ( 5,5 % csirke, 5 % kacsa), gabona, zsírok és olajok ( lazacolaj 3,5%), ásványi anyagok, fehéjreforrás: sertés, csirke, kacsa, riszliszt.

Beltartalom Mennyiség
Kálium 0,24%
Foszfor 0,08%
Nátrium 0,08%
Kalcium 0,13%
Nyershamu 1,2%
Nyers olajok és zsírok 8,0%
Nyersfehérje 7,2%
Nyersrost 0,6%
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK