Beaphar vesediétás táp - lazacosBeaphar vesediétás táp - lazacos

Beaphar vesediétás táp - lazacos

A Beaphar vesediétás táp egy nedves macskaeledel speciálisan a vese-és húgyúti homok problémájával küzdő macskáknak.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 449 Ft
Beaphar vesediétás táp - lazacos 100 g

Beaphar vesediétás táp - lazacos 100 g

100 g
Ár: 449 Ft (44 900 Ft / kg)
5 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Beaphar vesediétás táp egy nedves macskaeledel speciálisan a vese-és húgyúti homok problémájával küzdő macskáknak.

A Beaphar Renal vesediéta ízletes fajtáival speciálisan olyan macskáknak készül, melyek vese- és húgyúti homok-problémával küzdenek. Az eledel a legjobb, természetes nyersanyagokból, mesterséges adalékanyagok  nélkül készül. A kiváló minőségű fehérjeforrások optimális tolerálhatóságot és elfogadási arányt eredményeznek. Ilyen problémák esetében a macska számára rendkívül fontos, hogy a vesékre lehetőleg minél kisebb teher nehezedjék. Az alacsony foszfortartalom és a lecsökkentett fehérje-részarány tehermentesítik a veséket. A receptúra lazacolajat is tartalmaz, ami gazdag telítetlen omega zsírsavakban, így hozzájárul a bőr és a szőrzet egészségéhez, de mindenekelőtt segítséget tud nyújtani a krónikus veselégtelenség esetén fellépő szorulás ellen.

A Beaphar Renal vesediéta, lazaccal finomított, könnyen emészthető nedveseledel, melyet állatorvosok irányítása alatt fejlesztettek ki, speciálisan a vesebeteg macskák igényeihez igazítva. Emellett a táp taurintartalma támogatja a szív, az agy & szemek egészséges működését. A taurint a macska szervezete nem képes elegendő mennyiségben előállítani, ezért ahhoz az állatnak az eledelen keresztül kell hozzájutnia.

Összetevők: 85 % hús és állati származékok ( 5,5% csirke), hal és halszármazékok ( 5% lazac), gabona, zsírok és olajok (lazac olaj 3,5%) ásványi anyagok, fehérjeforrás: sertés, csirke, lazac, rizsliszt.

Beltartalom Mennyiség
Kálium 0,24%
Foszfor 0,08%
Nátrium 0,08%
Kalcium 0,13%
Nyershamu 1,2%
Nyers olajok és zsírok 8,0%
Nyersrost 0,6%
Nyersfehérje 7,2%
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Júlia
Értékelés:
2018.03.28. 10:07
Sajnos az állatkám nem eszi :(