Finom, puha falatok és lazacra jellemző, kellemes aroma.
A norvég lazac, mint fő összetevő, gazdag Omega-6 és Omega-3 zsírsavakban, melynek köszönhetően támogatja a bőr és a szőrzet egészségét.
A dokozahexaénsav (DHA) és az omega-3 zsírsav nélkülözhetetlen tápanyag a macskák neurológiai és vizuális funkcióinak fejlődéséhez.
A recept gabonafélék felhasználása nélkül készült.
Összetevők:
Hús és származékai (friss nyúlhús 30%), hal és származékai (norvég lazac 16%), olajok és zsírok (lazac olaj), zöldségfélék (burgonya), ásványi anyagok, tejfehérje por.
Analitikai összetétel:
Nyersfehérje 9,5%, Nyersrost 0,5%, Olajok és zsírok 5%, Nyershamu 2%, Nedvesség 79%, n-3 zsírsav 0,2%, n-6 zsírsav 0,6%, DHA 0,01%.
Tápérték (/kg):
Vitamin D3: 180 NE, Vitamin E: 40 mg, Vas: 13 mg, Jód: 1.6 mg, Réz: 3.4 mg, Mangán: 8.5 mg, Cink: 42 mg, Szelén: 0.04 mg. Technológiai adalékanyagok: sűrűsítő és emulgeálószerek.
Felhasználási javaslat:
A táblázatban feltüntetett ajánlott napi adag 3 étkezés között osztható fel. A mennyiséget az állat méretének, aktivitásának és életmódjának megfelelően módosíthatja. Gondoskodjon mindig friss és tiszta ivóvízről. Felbontás után hűtve tárolandó.