Finom, puha falatok és halra jellemző, kellemes aroma.
Az ecuadori jack makréla gazdag zsírban, különösen omega-3 zsírsavakban.
A lazacolaj gazdag omega-3 zsírsavakban, tehát jótékony hatással van a szőrzetre és a bőr fényességére.
A recept gabonafélék felhasználása nélkül készült.
Összetevők:
Hús és származékai (friss nyúlhús 30%), hal és származékai (ecuadori makréla 20%), zöldségfélék (burgonya), olajok és zsírok (lazac olaj), ásványi anyagok, tejfehérje por.
Analitikai összetétel:
Nyersfehérje 10%, Nyersrost 0,5%, Olajok és zsírok 5%, Nyershamu 2,2%, Nedvesség 77%.
Tápérték (/kg):
Vitamin D3: 180 NE, Vitamin E: 40 mg, Vas: 13 mg, Jód: 1.6 mg, Réz: 3.4 mg, Mangán: 8.5 mg, Cink: 42 mg, Szelén: 0.04 mg. Technológiai adalékanyagok: sűrűsítő és emulgeálószerek.
Felhasználási javaslat:
A táblázatban feltüntetett ajánlott napi adag 2 étkezés között osztható fel. A mennyiséget az állat méretének, aktivitásának és életmódjának megfelelően módosíthatja. Gondoskodjon mindig friss és tiszta ivóvízről. Felbontás után hűtve tárolandó.