Royal Canin Persian Adult - Perzsa felnőtt macska nedves táp
Royal Canin Persian Adult - Perzsa felnőtt macska nedves tápRoyal Canin Persian Adult - Perzsa felnőtt macska nedves tápRoyal Canin Persian Adult - Perzsa felnőtt macska nedves tápRoyal Canin Persian Adult - Perzsa felnőtt macska nedves tápRoyal Canin Persian Adult - Perzsa felnőtt macska nedves táp

Royal Canin Persian Adult - Perzsa felnőtt macska nedves táp

A Royal Canine Persian Adult egy teljes értékű táp macskák részére - Perzsa fajtájú felnőtt macskák számára speciálisan - 12 hónapos kortól (pépes állagú).

részletes termékleírás
Bruttó ár: 4 599 Ft
Értékelés: 4.5 / 2 Összes értékelés olvasása (2)
Royal Canin Persian Adult - Perzsa felnőtt macska nedves táp 12 x 85 g

Royal Canin Persian Adult - Perzsa felnőtt macska nedves táp 12 x 85 g

12 x 85 g
Ár: 4 599 Ft (4 509 Ft / kg)
47 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás
Beltartalom

A Royal Canine Persian Adult egy teljes értékű táp macskák részére - Perzsa fajtájú felnőtt macskák számára speciálisan - 12 hónapos kortól (pépes állagú).

Főbb tulajdonságok:

 - Különleges hosszú szőr

 - Emésztési teljesítmény

 - Egészséges húgyutak

Hosszú fényűző szőrzet, beleértve a sűrű aljszőrzetet is – ez a tipikus perzsa macska védjegye. Valójában minden macskafajta közül a perzsa fajtának van hivatalosan is a leghosszabb és legsűrűbb szőrzete.  Ez azt jelenti, hogy az Ön perzsa macskája hasznosítani tudja azokat a specifikus tápanyagokat, amelyek képesek támogatni a bőr jó egészségét.

A ROYAL CANIN® Persian Adult pástétom a tápanyagok olyan speciális kombinációját tartalmazza, ami segít támogatni a bőr “védőfal” szerepét, a bőr egészséges állapotát valamint a hosszú szőrű bundát simán és fényesen tartani.

ROYAL CANIN Persian Adult pástétom delikát és az optimális ízletességhez adaptált állagú. Segít fenntartani az egészséges emésztést számos, könnyen emészhető fehérjével és rostok különleges kombinációjával a precízen testreszabott vitamin- és ásványianyag-összetétellel együtt.

A perzsa közepes testméretű macska de nagyobbnak tűnhet az őt beborító hatalmas szőrzetnek és aljszőrzetnek köszönhetően. A ROYAL CANIN® Persian Adult pástétom mindennapi etetése mellett azt ajánljuk, hogy a bunda  ápolását és kicsomózását is végezze el naponta.

Mi több, a ROYAL CANIN® Persian Adult formulája úgy lett kialakítva, hogy segítsen támogatni a perzsa macskák húgyutainak egészségét.

Annak érdekében, hogy kielégítse az egyes macskák egyedi ízlését, a ROYAL CANIN® Persian Adult száraz tápként is kapható, ropogós és ízletes tápszemcsék formájában. Ha vegyes (száraz és nedves) etetést kíván alkalmazni, egyszerűen kövesse etetési útmutatónkat annak érdekében, hogy macskája a nedves és a száraz tápból is megfelelő mennyiségeket kapjon az optimális előnyök biztosítása érdekében.

A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macskája különleges táplálási igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Persian Adult pástétomot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap. 

Összetétel:

Hús és állati származékok, hal és halszármazékok, gabonafélék, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, ásványi anyagok, különféle cukrok, élesztők.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 330 NE, E1 (Vas): 11 mg, E2 (Jód): 0,24 mg, E4 (Réz): 1,9 mg, E5 (Mangán): 3,4 mg, E6 (Cink): 34 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 0,4 g.

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 9,00 %
Nyers olajok és zsírok 6,00 %
Nyershamu 1,90 %
Nyersrost 1,00 %
Nedvesség 78,50 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Ferencné
 
2021.03.28. 09:39
4
Feladó: Klára
 
2018.04.20. 08:16
Nagyon ízlik a cicámnak!