Royal Canin Sensory Smell - zselés nedves táp felnőtt macskák részéreRoyal Canin Sensory Smell - zselés nedves táp felnőtt macskák részére

Royal Canin Sensory Smell - zselés nedves táp felnőtt macskák részére

A Royal Canin Sensory Smell egy teljes értékű kocsonyás táp, ami serkenti a macskák kitűnő szaglását.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 6 349 Ft
Royal Canin Sensory Smell - zselés nedves táp felnőtt macskák részére 12 x 85 g

Royal Canin Sensory Smell - zselés nedves táp felnőtt macskák részére 12 x 85 g

12 x 85 g
Ár: 6 349 Ft (5 772 Ft / kg)
65 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

A Royal Canin Sensory Smell egy teljes értékű kocsonyás táp, ami serkenti a macskák kitűnő szaglását.

Jellemzők:

- Stimuláló illat

- Stimulálja az érzékszerveket

- Ösztönösen előnyben részesített

- Egészséges húgyutak

A macskák nagyban támaszkodnak az érzékszerveikre, amikor eldöntik, hogy egy táp vonzó-e számukra. A macskák a szaglásuk révén szerzik az első benyomást a táplálékról, így annak aromája nagyban befolyásolja azt, hogy elfogadják-e a tápot.

A ROYAL CANIN® Sensory Smell tápot kimondottan úgy alkottuk meg, hogy különleges textúrájával izgalmas és vonzó ingert nyújtson a macskák érzékeny és kifinomult szaglószerve számára és a változatos érzékelési élmény mellett az optimális egészségi állapot és  jó közérzet fenntartásához is hozzájáruljon.

Jelentősen javítja macskája közérzetét az, ha a tápláléka nemcsak tápláló, hanem érzékszerveire is változatos hatást gyakorol.

A ROYAL CANIN® Sensory Smell formulát olyan aromaprofillal alkottuk meg, amely igen vonzó a macskák szaglószerve számára. Az aromaprofil összetétele révén az illatok gyorsabban és intenzívebben áradnak szét az eledel körül, ami még magával ragadóbb és komplexebb érzékszervi élményt nyújt neki.

A ROYAL CANIN® Sensory termékcsaládjának további termékei a Sensory Taste és a Sensory Feel. Vonzó összetételének köszönhetően mindegyik termék igazán étvágygerjesztő, és kényezteti a macska érzékeit.

A táp összetétele igazodik ahhoz az optimális makrotápanyag-összetételhez, melyet ösztönösen előnyben részesítenek a felnőtt macskák.

A formula olyan tápanyagok kombinációját is tartalmazza, amelyek segítenek támogatni a felnőtt macskák húgyúti egészségét.

Ha felváltva eteti macskáját nedves és száraz eledellel, még változatosabb textúrákat kínálhat számára, ezáltal még jobban segíthet stimulálni az étvágyát. A nedves és száraz eledelt egyaránt tartalmazó étrend válogatós macskák esetében is jó választás. A megfelelő etetési adag érdekében mindenképpen kövesse az etetési útmutatót. A Sensory™ nedves tápok bármelyik Feline Health Nutrition Adult száraz tápunkkal kombinálható.

A ROYAL CANIN® vállalatnál elkötelezettek vagyunk a kisállatok szükségleteinek megfelelő táplálási megoldások nyújtása iránt. Valamennyi termékünk esetében átfogó minőség-ellenőrzési eljárást folytatunk le, biztosítva az eledelek optimális minőségét, valamint hogy megfeleljenek macskája speciális táplálási igényeinek és életmódjának. Ez azt jelenti, hogy amikor macskája ROYAL CANIN® Sensory Smell tápot eszik, teljes értékű és kiegyensúlyozott összetételű táplálékot fogyaszt.

Összetevők:

- Hús- és állati származékok, hal- és halszármazékok, növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, élesztők, különböző cukrok.

ADALÉKANYAGOK (kg-onként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin: 160 NE, Vas (3b103): 4 mg, jód (3b202): 0,28 mg, Réz (3b405, 3b406): 2,2 mg, Mangán (3b502, 3b503, 3b504): 1,1 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 11 mg - Technológiai adalékanyagok: Üledékes eredetű klinoptilolit: 2 g.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:

Fehérje: 11,0%, Zsírtartalom: 4,5%, Nyershamu: 1,7%, Nyersrostok: 0,5%, Nedvesség: 80,0%.

#FHN HEALTH

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK