Royal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves táp
Royal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves tápRoyal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves tápRoyal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves tápRoyal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves táp

Royal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves táp

A Royal Canin Maine Coon Adult alutasakos egy teljes értékű táp macskák részére - Maine Coon fajtájú felnőtt macskák számára speciálisan - 15 hónapos kortól (vékony szeletek pecsenyelében).

részletes termékleírás
Bruttó ár: 5 199 Ft
Értékelés: 4.6 / 10 Összes értékelés olvasása (3)
Royal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves táp 12 x 85 g

Royal Canin Maine Coon Adult - Maine Coon felnőtt macska nedves táp 12 x 85 g

12 x 85 g
Ár: 5 199 Ft (5 097 Ft / kg)
54 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Royal Canin Maine Coon Adult alutasakos egy teljes értékű táp macskák részére - Maine Coon fajtájú felnőtt macskák számára speciálisan - 15 hónapos kortól (vékony szeletek pecsenyelében).

Főbb előnyök/jellemzők:

 - Egészséges csontok és ízületek

 - Magas energiatartalom

 - Egészséges bőr és szőr

A maine coon a legnagyobb testű háziasított macska a világon de nagyon sok tulajdonos tisztában van vele, hogy hatalmas termete szelíd viselkedéssel és igazán kedves természettel párosul.

A hatalmas testméret és a nagy termet megterhelő lehet az ízületek számára- a maine coon a masszív csontozata és izomrendszere miatt az átlagos macskák testtömegének akár háromszorosát is elérheti.

A ROYAL CANIN® Maine Coon Adult in Gravy kifejezetten e fajta igényeinek figyelembevételével készült. Megnyugodhat, az Ön Maine Coon-jának táplálási igényei számunkra legalább olyan fontosak mint Önnek.

A ROYAL CANIN® Maine Coon Adult in Gravy magas energiatartalmú összetétele biztosítja, hogy macskáját megfelelő mennyiségű energiával lássa el az átlagos napi tevékenységeihez.

A ROYAL CANIN® Maine Coon Adult in Gravy taurinban és DHA-ban, EPA-ban (omega-3 zsírsavak)  gazdag, hogy elősegítse az egészséges szív működésének folyamatos támogatását.

Az EPA és DHA kifejezetten jótékony hatással van macskája csont- és ízületrendszerére is. Nagy testmérete és  csontozata miatt különleges figyelmet kell szentelni macskája izületei általános állapotának és egészségének.

A maine coon macskának sűrű, tömött félhosszú szőrzete van, finom, puha aljszőrzettel. Az ebben a formulában levő specifikus aminosavak, vitaminok, omega-3 és omega-6 zsírsavak segítenek fenntartani a bőr és szőrzet egészségét az Ön macskájánál. A  szőrzet nutritív támogatása mellett ajánlott a rendszeres szőrápolás annak egészsége megőrzése érdekében.

Annak érdekében, hogy kielégítse az egyes macskák egyedi ízlését, a ROYAL CANIN® Maine Coon Adult száraz tápként is kapható, roppogós és ízletes falatok formájában. Ha vegyes (száraz és nedves) etetést kíván alkalmazni, egyszerűen kövesse etetési útmutatónkat annak érdekében, hogy macskája a nedves és a száraz tápból is megfelelő mennyiségeket kapjon az optimális előnyök biztosítása érdekében.

A ROYAL CANIN®-nál mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a kedvenc szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsunk. Minden termékünk átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át a tápok optimális minőségének biztosítása, illetve a macska különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Maine Coon Adult in Gravy tápot fogyasztó macska egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap.

Összetétel:

Hús és állati származékok, gabonafélék, hal és halszármazékok, növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, olajok és zsírok, ásványi anyagok, különféle cukrok, puhatestűek és rákfélék.

Adalékanyagok (kilogrammonként):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 310 NE, E1 (Vas): 11 mg, E2 (Jód): 0,3 mg, E4 (Réz): 2,6 mg, E5 (Mangán): 3,4 mg, E6 (Cink): 34 mg.

Beltartalom Mennyiség
Nyersfehérje 10,00 %
Nyers olajok és zsírok 4,30 %
Nyershamu 1,40 %
Nyersrost 1,60 %
Nedvesség 78,00 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Kis
Értékelés:
2021.07.14. 14:43
5
Feladó: Kis
Értékelés:
2021.06.30. 10:18
4
Feladó: Csaba
Értékelés:
2018.01.08. 22:22
Megbízható, magas minőségű, fajtára specializált, egészséges fejlődést biztosító nedves macskaeledel.