Purina ONE Bifensis Junior Chicken
Purina ONE Bifensis Junior Chicken
Purina ONE Bifensis Junior Chicken

Purina ONE Bifensis Junior Chicken

A Purina ONE Bifensis  Junior Chicken egy csirkében gazdag és teljes kiőrlésű gabonákkal készült táp, kifejezetten a kismacskák számára kifejlesztve 1 éves kor alatt.

részletes termékleírás
Csirke - Egyfajta fehérjeforrás
Bruttó ár: 2 949 Ft
Értékelés: 4.8 / 26 Összes értékelés olvasása (8)
Purina ONE Bifensis Junior Chicken 0,8 kg

Purina ONE Bifensis Junior Chicken 0,8 kg

0,8 kg
Ár: 2 949 Ft (3 686 Ft / kg)
30 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

A Purina ONE Bifensis  Junior Chicken egy csirkében gazdag és teljes kiőrlésű gabonákkal készült táp, kifejezetten a kismacskák számára kifejlesztve 1 éves kor alatt.

A kismacskák tápanyag szükséglete kiemelkedően magas, hogy fedezni tudja a gyors növekedési ütemüket. Kiscicája első életéve meghatározó a későbbi megfelelő egészségügyi állapot szempontjából. Ez alatt az idő alatt fejlődik újszülött cicából kölyökmacskává, majd fiatal felnőtt állattá. Pontosan ezért a lehető legideálisabb táplálékra van szüksége az erős csontozat, megfelelő izomzat és jól kifejlett természetes védekezőképesség kialakulásához, mely elősegítheti vitalitását élete első éve folyamán.  

Ön is biztosíthatja számára a megfelelő eledelt már egészen kölyökkorától kezdve a Purina ONE Junior segítségével, mely támogatja természetes védekezőképességének kialakulását, az élettani funkciók, izomzat és csontozat egészséges fejlődését, valamint könnyen emészthető.

Mit tartalmaz

A Purina táplálkozási szakértői és állatorvosai által kifejlesztett Junior formula a kölyökmacskák táplálkozási igényeihez igazított termék, mely támogatja egészséges fejlődésüket.

Körültekintően kifejlesztett formulájával segít kielégíteni kismacskája táplálkozási igényeit, gondoskodva tápanyag szükségleteiről és immunrendszeréről.

Fehérje tartalma magas (41%), így segíthet az erős csontok és izomzat fejlődésében. Ez kulcsfontosságú mozgékonyságának megőrzése érdekében kölyökkorától fogva. Természetes DHA forrást is tartalmaz, ami egy, az anyatejben is megtalálható kulcsfontosságú tápanyag, mely támogatja az egészséges agyi és látórendszeri fejlődést.

Actilea formulát tartalmaz, melynek egyedi táplálékformuláját arra fejlesztették ki, hogy segítsen megőrizni macskája természetes védekezőképességét.

- DHA-t tartalmaz, mely az anyatejben is megtalálható kulcsfontosságú tápanyag, bizonyítottan jótékony hatással van a kismacskák agyi, illetve látórendszeri fejlődésére

- Egészséges csontozat és izomzat fejlődés a magas fehérje- és kiegyensúlyozott ásványi anyag tartalomnak köszönhetően

- A növekedési fázishoz igazított tápanyag összetétel támogatja az életfunkciók megfelelő fejlődését

- Kiváló minőségű összetevőkkel a könnyű emészthetőségért

- Nélkülözhetetlen tápanyagok és ropogós falatkák segítségével gondoskodik a fogíny és a fogak ápolásáról

Összetétel:

Csirke (17%), szárított baromfifehérje, kukorica-glutén liszt, teljes kiőrlésű búza (12%), állati eredetű zsiradék, szójaliszt, búza-glutén liszt, kukoricakeményítő, borsófehérje-koncentrátum, szárított cikória gyökér (2%), ásványi anyagok, kukorica, hidrolizátum, élesztő (1%), halolaj.

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

- A Vitamin: 33000 NE/kg
- D3 Vitamin: 1000 NE/kg
- E Vitamin: 700 mg/kg
- C Vitamin: 170 mg/kg

Beltartalom Mennyiség
Fehérje 41,0 %
Zsírtartalom 20,0 %
Hamu 8,0 %
Rost 2,5 %
DHA 0,05 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Ibolya
Értékelés:
2023.12.07. 09:07
Az egy évnél idősebb cicáink is fogyasztják - mégpedig igen nagy előszeretettel.
Feladó: Réka
 
2023.12.06. 15:38
Tökéletes
Feladó: Csaba
Értékelés:
2021.10.05. 08:16
Még a nagyobb is szívesen eszi.
Feladó: Gábor
Értékelés:
2021.03.18. 16:10
Macska imádja, lehetne olcsóbb is ....
Feladó: sebestyén
Értékelés:
2020.10.28. 11:23
5
Feladó: Edit
Értékelés:
2020.04.30. 23:54
Kivalo.
Feladó: Dorina
Értékelés:
2016.12.21. 01:15
Cicám nagyon szereti, az illata is nagyon jó. Azért nem tökéletes, mert nagyon kicsik a szemek benne, ezért szerintem csak a nagyon kis méretű cicáknak jó egyedüli tápként adni. Mi csak ízesítésként használjuk, erre nagyon szuper.
Feladó: Alexandra
Értékelés:
2016.08.05. 06:11
Ezeket a tápokat imádják a cicáim,csak úgy porszívózzàk.Üresen magába is megeszik és mivel kis szemű, így könnyebb nekik rágni is.Adnék 5-ös értékelést, de nem lehet csak 4-est kijelölni.Egyetlen negatívum a kiszerelés lehetne nagyobb s kicsit olcsóbb;)