Kedves Vásárlóink! Sajnos az Express One Hungary futárszolgálatnál technikai probléma adódott, ami miatt csúszás fordulhat elő. A probléma kijavítása folyamatban van, addig is szíves türelmeteket és megértéseteket kérjük. Köszönjük szépen!
Repeta csonterősítő tabletta macskák részéreRepeta csonterősítő tabletta macskák részére

Repeta csonterősítő tabletta macskák részére

Az ízesített Repeta Csonterősítő tabletta macskák részére a táplálkozás-élettani ismeretek alapján összeállított táplálék kiegészítő. 

részletes termékleírás
Bruttó ár: 499 Ft
Repeta csonterősítő tabletta macskák részére 50 db

Repeta csonterősítő tabletta macskák részére 50 db

50 db
Ár: 499 Ft (10 Ft / db)
5 hűségpont
Szállítás: 1 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Raktáron
Termékleírás
Beltartalom

Az ízesített Repeta Csonterősítő tabletta macskák részére a táplálkozás-élettani ismeretek alapján összeállított táplálék kiegészítő. 

Megfelelő arányban és mennyiségben tartalmaznak kalciumot, foszfort és D3-vitamint, valamint a szárított élesztő magas biológiai értékű természetes alkotórészeit. Jól értékesülő kalcium- és foszforvegyületeket biztosít kedvenceink optimális táplálásához. A készítmény segíti az egészséges csont- és fogfejlődést, növeli a fogak és a csontok szilárdságát, segíti a vemhesség és a szoptatás alatt megnövekedett ásványianyag-szükséglet fedezését, a kalcium- és foszforhiányból eredő anyagcsere zavarok elkerülését.

Összetétel 1 tablettában (1,0 g): Kalcium: 100 mg, Foszfor: 64 mg, D3-vitamin: 90 NE , továbbá vivőanyagként magas biológiai értékű szárított élesztőt és természetes ízesítő anyagokat tartalmaz.

Beltartalom Mennyiség
Nedvesség max. 10,00 %
Nyersfehérje 12,00 %
Nyerszsír 0,50 %
Nyershamu 9,00 %
Nyersrost 0,30 %
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK
Feladó: Veronika
 
2017.11.14. 12:47
A tabletta elég nagy méretű. Aggódtam a beadásával kapcsolatban. De könnyen porrá törhető (pl. fokhagymanyomóval) és utána maláta szőroldó pasztával keverem össze. Így gond nélkül megeszi. Kölyökmacskának adom. Szépen fejlődik, 2 hét alatt szemmel látható növekedést tapasztaltam.