Leonardo Fiber TablettaLeonardo Fiber Tabletta

Leonardo Fiber Tabletta

Az AniVital készítmények gyorsan és megbízhatóan segítenek macskájának. Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik macskájának, akár egy jutalomfalat.

részletes termékleírás
Fogyókúrás, light
Emésztőrendszeri problémákra
Szőrlabda-képződés ellen
Bruttó ár: 10 290 Ft
Leonardo Fiber Tabletta 260 db

Leonardo Fiber Tabletta 260 db

260 db
Ár: 10 290 Ft (40 Ft / db)
108 hűségpont
Szállítás: 6 munkanap?
Szállítás díja: ingyenes
db: Kosárba
Termékleírás

Az AniVital készítmények gyorsan és megbízhatóan segítenek macskájának. Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik macskájának, akár egy jutalomfalat.

Az AniVital készítmények gyorsan és megbízhatóan segítenek macskájának. Ez az újszerű tabletta kiegészíti a táplálkozást, és annyira ízlik macskájának, akár egy jutalomfalat. A FeliFiber a túlsúly csökkentésére, emésztési zavarok szabályozására és a lenyelt szőr kíméletes eltávolítására szolgál. A tabletták kiegészítik a macska tápanyagellátását természetes ballasztanyagokkal és L-karnitinnel. Erősen laktató hatása van és pozitívan hat az anyagcserére. Különösen alkalmas túlsúlyos macskáknak a testsúly csökkentésére és normál testsúlyú macskák súlyának megtartására idősebb korban vagy a kisebb aktivitási időszakában. A ballasztanyag tartalma miatt ugyancsak ajánljuk emésztési problémákkal küzdő macskáknak az emésztés stabilizálására, a lenyelt szőr kiválasztására, illetve cukorbeteg macskáknak az etetés utáni vércukorszint emelkedés elhúzására, késleltetésére. A FeliFiber tabletták teljesen természetes forrásból származnak, 140 és 260 darabos kiszerelésben. Etetési javaslat: 1/1 adagolásban a súlycsökkentéshez: kb.10-12 tabletta naponta egy kifejlett kb. 5 kg testtömegű macska számára. 1/2 adagolás emésztési zavarkra /súlystabilizálásra, a szőrlabdácskák képződésének elkerülésére: kb.4-6 tabletta naponta egy kifejlett kb. 5 kg testtömegű macska számára. A napi adag, a szárazeledel felvétel 10 %-át ne haladja meg és különösen fogyókura esetén 2-3 alkalomra elosztva adni. A folyamatos szabadon elérhető, friss ivóvíz ellátást biztosítani kell. A testsúly csökkentéshez minimum 4-6 hétig javasoljuk a FeliFiberŽ etetését. Szükség esetén a FeliFiberŽ táplálékkiegészítést, 2-3 hónap múlva ismételjük meg.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK