FURminator kefe kis állatokatnakFURminator kefe kis állatokatnak

FURminator kefe kis állatokatnak

A FURminator egy precíziós kefe az elhalt szőr eltávolítására, kis állatok részére.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 6 839 Ft
FURminator kefe kis állatokatnak 1 db

FURminator kefe kis állatokatnak 1 db

1 db
Ár: 6 839 Ft
72 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

A FURminator egy precíziós kefe az elhalt szőr eltávolítására, kis állatok részére.

90%-kal csökkenti a szőrhullást, garantáltan jobban, mint bármilyen más kefe, fésű vagy elhalt szőr és aljszőr kiszedő eszköz.Az eszközön lévő nyomógombbal kilökheti a fogak közé akadt elhalt szőrt.Ergonomikus markolat.

FURminator deShedding™ eszköz használati utasítása:

1.Bizonyosodjon meg róla, hogy az állat szőrzete tiszta és TELJESEN SZÁRAZ!

2. Mielőtt elkezdené használni a FURminator deShedding™ eszközt, vizsgálja meg az állat szőrzetét, hogy van-e benne szőrcsomó, és bőrét, hogy sérült-e! Ha bármelyik eset fennáll, ne használja az eszközt, hanem vegye igénybe képzett kutyakozmetikus, illetve állatorvos szolgáltatását!

3. ÓVATOSAN húzza a FURminator deShedding™ eszközt a szőr növekedésével megegyező irányban! Hosszú, óvatos simításokat tegyen, ne kis területen ismételő mozdulatokat! A legérzékenyebb részeken (gyomor, lábak, nemi szerv, végbélnyílás) gyengéden használja az eszközt! NE FEJTSEN KI TÚL NAGY ERŐT ÉS LEFELÉ IRÁNYULÓ NYOMÁST fésülés közben! A mély és durva mozdulatok kipirosíthatják és irritálhatják a bőrt. Ha pirosodást és irritációt fedez fel az állat bőrén, ne használja tovább az eszközt!

4. A fogak közé akadt elhalt szőrt az eszközön lévő nyomógombbal tudja kilökni.Megjegyzés: A FURminator deShedding™ eszközt kizárólag szőrhullató állatokon használja!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK