Kedves Vásárlóink! Április 19-én és 22-én (pénteken és hétfőn) ügyfélszolgálatunk és átvételi pontunk zárva tart. Megértéseteket köszönjük!
Beaphar Spot On nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek, patkányoknakBeaphar Spot On nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek, patkányoknak

Beaphar Spot On nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek, patkányoknak

A Beaphar Spot On egy élősködők elleni készítmény nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek és patkányoknak.

részletes termékleírás
Tetű elleni védelem
Bruttó ár: 2 999 Ft
Beaphar Spot On nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek, patkányoknak 1 db

Beaphar Spot On nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek, patkányoknak 1 db

1 db
Ár: 2 999 Ft (2 999 Ft / db)
31 hűségpont
Szállítás: 10 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Termékleírás

A Beaphar Spot On egy élősködők elleni készítmény nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek és patkányoknak.

Beaphar élősködők elleni spot on nyulak, tengerimalacok, vadászgörények és patkányok részére A.U.V. 

Hatóanyag: ivermektin 150 µg /pipetta Segédanyag:  1,2-propilénglikol 

JAVALLAT(OK): Kedvtelésből tartott nyulak, tengerimalacok, vadászgörények és patkányok fonálféreg-, tetű-, rühatka- és egyéb atkafertőzöttsége kezelésére.  

ELLENJAVALLATOK: Nem alkalmazható 300 g-nál kisebb testtömegű állatokon. Nem alkalmazható más állatfajokon, különösképpen kutyákon vagy teknősökön! Beteg vagy lábadozó állatoknak nem adható.  

MELLÉKHATÁSOK: Alkalmazása esetén ritkán kedvetlenség, átmeneti étvágytalanság, pupillatágulat, mozgászavarok, remegés és nyálzás jelentkezhet.  

CÉLÁLLAT FAJOK: Kedvtelésből tartott nyulak, tengerimalacok, vadászgörények és patkányok 

ADAGOLÁS, ALKALMAZÁSI MÓD(OK) CÉLÁLLAT FAJONKÉNT: Külsőleg, a bőrre cseppentve, minél nagyobb felületen kell alkalmazni.  1 pipetta/ patkány (300 g fölött),  1 pipetta/ tengerimalac (750 g testtömeg alatt), 2 pipetta/ tengerimalac (750 g testtömeg fölött), 1 pipetta/ nyúl (testtömeg szerint 750 g-onként), 1 pipetta/ vadászgörény (750 g testtömeg alatt),  2 pipetta/ vadászgörény (750 -1500 g testtömeg között), 3 pipetta/ vadászgörény (1500g testtömeg fölött).  300 g-nál könnyebb állatok kezelésére használja a Beaphar élősködők elleni spot on aranyhörcsögök és futóegerek részére A.U.V. készítményt. A kezelést szükség esetén 4 hét múlva meg lehet ismételni. A kezeléssel egyidejűleg az állatok ketrecét, etető- és itatóedényeit is fertőtleníteni szükséges. 

A HELYES ALKALMAZÁSRA VONATKOZÓ JAVASLAT: A pipetta tartalmát egy nyomással csöppentse az állat lapockái közé, közvetlenül a bőrre. Ne nyomja össze a pipettát másodszor! Gyermekek elől gondosan el kell zárni!  Legfeljebb 25°C-on tárolandó. Az eredeti csomagolásban, közvetlen napfénytől védve tartandó. Kerülni kell a készítmény szembe kerülését. Az alkalmazást követően szappannal és bő vízzel kezet kell mosni.  Amennyiben a kezelést követően is jelentkeznek a tünetek, állatorvoshoz kell fordulni. Az állatgyógyászati készítmény ártalmatlansága nem igazolt vemhesség és laktáció idején. A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni. A készítmény nem kerülhet természetes vizekbe, mert veszélyes a halakra és más vízi élőlényekre.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK