Beaphar Spot On nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek, patkányoknakBeaphar Spot On nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek, patkányoknak

Beaphar Spot On nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek, patkányoknak

A Beaphar Spot On egy élősködők elleni készítmény nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek és patkányoknak.

részletes termékleírás
Tetű elleni védelem
Bruttó ár: 1 799 Ft
Beaphar Spot On nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek, patkányoknak 1 db

Beaphar Spot On nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek, patkányoknak 1 db

1 db
Ár: 1 799 Ft (1 799 Ft / db)
19 hűségpont
Szállítás: 10 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Termékleírás

A Beaphar Spot On egy élősködők elleni készítmény nyulaknak, tengerimalacoknak, görényeknek és patkányoknak.

Beaphar élősködők elleni spot on nyulak, tengerimalacok, vadászgörények és patkányok részére A.U.V. 

Hatóanyag: ivermektin 150 µg /pipetta Segédanyag:  1,2-propilénglikol 

JAVALLAT(OK): Kedvtelésből tartott nyulak, tengerimalacok, vadászgörények és patkányok fonálféreg-, tetű-, rühatka- és egyéb atkafertőzöttsége kezelésére.  

ELLENJAVALLATOK: Nem alkalmazható 300 g-nál kisebb testtömegű állatokon. Nem alkalmazható más állatfajokon, különösképpen kutyákon vagy teknősökön! Beteg vagy lábadozó állatoknak nem adható.  

MELLÉKHATÁSOK: Alkalmazása esetén ritkán kedvetlenség, átmeneti étvágytalanság, pupillatágulat, mozgászavarok, remegés és nyálzás jelentkezhet.  

CÉLÁLLAT FAJOK: Kedvtelésből tartott nyulak, tengerimalacok, vadászgörények és patkányok 

ADAGOLÁS, ALKALMAZÁSI MÓD(OK) CÉLÁLLAT FAJONKÉNT: Külsőleg, a bőrre cseppentve, minél nagyobb felületen kell alkalmazni.  1 pipetta/ patkány (300 g fölött),  1 pipetta/ tengerimalac (750 g testtömeg alatt), 2 pipetta/ tengerimalac (750 g testtömeg fölött), 1 pipetta/ nyúl (testtömeg szerint 750 g-onként), 1 pipetta/ vadászgörény (750 g testtömeg alatt),  2 pipetta/ vadászgörény (750 -1500 g testtömeg között), 3 pipetta/ vadászgörény (1500g testtömeg fölött).  300 g-nál könnyebb állatok kezelésére használja a Beaphar élősködők elleni spot on aranyhörcsögök és futóegerek részére A.U.V. készítményt. A kezelést szükség esetén 4 hét múlva meg lehet ismételni. A kezeléssel egyidejűleg az állatok ketrecét, etető- és itatóedényeit is fertőtleníteni szükséges. 

A HELYES ALKALMAZÁSRA VONATKOZÓ JAVASLAT: A pipetta tartalmát egy nyomással csöppentse az állat lapockái közé, közvetlenül a bőrre. Ne nyomja össze a pipettát másodszor! Gyermekek elől gondosan el kell zárni!  Legfeljebb 25°C-on tárolandó. Az eredeti csomagolásban, közvetlen napfénytől védve tartandó. Kerülni kell a készítmény szembe kerülését. Az alkalmazást követően szappannal és bő vízzel kezet kell mosni.  Amennyiben a kezelést követően is jelentkeznek a tünetek, állatorvoshoz kell fordulni. Az állatgyógyászati készítmény ártalmatlansága nem igazolt vemhesség és laktáció idején. A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni. A készítmény nem kerülhet természetes vizekbe, mert veszélyes a halakra és más vízi élőlényekre.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK