Gondolj idén is a karácsonyra! A futárcégek túlterheltsége miatt időben gondoskodj a Kedvencednek szánt meglepetésről. Rendelj december 15-ig, hogy csomagod biztosan megérkezzen még az Ünnepek előtt.
bezár
Kedves Vásárlóink! December 14-én (szombaton) ügyfélszolgálatunk és átvételi pontunk zárva tart. Megértéseteket köszönjük!
Beaphar Fresch Alomszagtalanító granulátumBeaphar Fresch Alomszagtalanító granulátum

Beaphar Fresch Alomszagtalanító granulátum

A Beaphar  Fresh Alomszagtalanító granulátum egy friss alternatíváját adja a kisállatok ketrecéből gyakorta terjengő kellemetlen szagok megszüntetésének.

részletes termékleírás
Bruttó ár: 1 999 Ft
Beaphar Fresch Alomszagtalanító granulátum 600 g

Beaphar Fresch Alomszagtalanító granulátum 600 g

600 g
Ár: 1 999 Ft (3 332 Ft / kg)
21 hűségpont
Időszakos készlethiányÉrtesítő
Termékleírás

A Beaphar  Fresh Alomszagtalanító granulátum egy friss alternatíváját adja a kisállatok ketrecéből gyakorta terjengő kellemetlen szagok megszüntetésének.

A Beaphar Cage Fresh Alomszagtalanító granulátum egy friss alternatíváját adja a kisállatok ketrecéből gyakorta terjengő kellemetlen szagok megszüntetésének. 

MI OKOZZA A KISÁLLATOK KELLEMETLEN SZAGÁT?

Nyilvánvaló, hogy egy kisállat-ketrecben felgyűlő ürülék és vizelet kellemetlen szagokat áraszt, ezzel is jelezve, hogy ideje kitakarítani, elrendezni kedvencét. Azonban még egy frissen takarított ketrecnek is lehet némi szaga. Ennek az oka az, hogy sok kisállat vizelete markáns szaggal rendelkezik, amit a területjelzésre és párkeresésre használnak. A szabadon élő állatok esetén ez rendben is van, de otthonaink keretei között ez egy kicsit erős lehet. 

MIKÉNT SEGÍT A BEAPHAR Cage Fresh Alomszagtalanító granulátum?

A Cage Fresh fehér granulátumaiba a szagelnyelés és a nem patogén mikroorganizmusok technológiájának legújabbika került. Amint a granulátumok nedvességet kapnak (pl. egy hörcsög lepisili), azonnal aktiválódnak. A vizelet semlegesítésre kerül, majd olyan melléktermékekké bontódik le, amelyeknek nincs szaga. 

HOGYAN HASZNÁLJA A BEAPHAR Cage Fresh Alomszagtalanító granulátumot?

Szórja a Cage Fresh Alomszagtalanító granulátumot a ketrec, stb. aljába, különösen azon területekre, ahol az állatok rendszeresen végzik a dolgukat. Legjobb, ha a terméket közvetlenül takarítást követően használja száraz felületre, mielőtt még almot szórna a ketrecbe. Használata minden takarítást követően javasolt. A BEAPHAR Cage Fresh Alomszagtalanító granulátum valamennyi kisállatfaj esetén alkalmazható, például a hörcsög, patkány, egér, görény, nyúl, tengeri malac, stb. 

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK