Beaphar Spot On aranyhörcsögöknek és futóegereknekBeaphar Spot On aranyhörcsögöknek és futóegereknek

Beaphar Spot On aranyhörcsögöknek és futóegereknek

A Beaphar Spot On egy élősködők elleni készítmény aranyhörcsögöknek és futóegereknek.

részletes termékleírás
Tetű elleni védelem
Bruttó ár: 1 899 Ft
Beaphar Spot On aranyhörcsögöknek és futóegereknek 1 db

Beaphar Spot On aranyhörcsögöknek és futóegereknek 1 db

1 db
Ár: 1 899 Ft (1 899 Ft / db)
20 hűségpont
Szállítás: 10 munkanap?
Szállítás díja: díjtáblázat?
db: Kosárba
Termékleírás

A Beaphar Spot On egy élősködők elleni készítmény aranyhörcsögöknek és futóegereknek.

Beaphar élősködők elleni spot on aranyhörcsögök és futóegerek részére A.U.V.

Hatóanyag: ivermektin 25 ug /pipetta Segédanyag:  1,2-propilénglikol 

JAVALLAT(OK): Aranyhörcsögök és futóegerek fonálféreg-, tetű-, rühatka- és más atkafertőzöttsége kezelésére.  

ELLENJAVALLATOK: Nem alkalmazható 50 g-nál kisebb testtömegű állatokon (pl. törpehörcsögökön). Nem alkalmazható más állatfajokon, különösképpen kutyákon vagy teknősökön! Beteg vagy lábadozó állatoknak nem adható.  

MELLÉKHATÁSOK: Alkalmazása esetén ritkán kedvetlenség, átmeneti étvágytalanság, pupillatágulat, mozgászavarok, remegés és nyálzás jelentkezhet.  

CÉLÁLLAT FAJOK: Aranyhörcsögök, futóegerek 

ADAGOLÁS, ALKALMAZÁSI MÓD(OK) CÉLÁLLAT FAJONKÉNT: Külsőleg, a bőrre cseppentve, minél nagyobb felületen kell alkalmazni.  1 pipetta (25 mikrogramm hatóanyag) / 50 g testtömeg/ kezelés, azaz  1 pipetta (25 mikrogramm hatóanyag) / futóegér/ kezelés.  2 pipetta (50 mikrogramm hatóanyag) / aranyhörcsög / kezelés. A kezelést szükség esetén 4 hét múlva meg lehet ismételni. A kezeléssel egyidejűleg az állatok ketrecét, etető- és itatóedényeit is fertőtleníteni szükséges. 

A HELYES ALKALMAZÁSRA VONATKOZÓ JAVASLAT: A pipetta tartalmát egy nyomással csöppentse az állat lapockái közé, közvetlenül a bőrre. Ne nyomja össze a pipettát másodszor! Gyermekek elől gondosan el kell zárni!  Legfeljebb 25°C-on tárolandó. Az eredeti csomagolásban, közvetlen napfénytől védve tartandó. Kerülni kell a készítmény szembe kerülését. Az alkalmazást követően szappannal és bő vízzel kezet kell mosni.  Amennyiben a kezelést követően is jelentkeznek a tünetek, állatorvoshoz kell fordulni. Az állatgyógyászati készítmény ártalmatlansága nem igazolt vemhesség és laktáció idején. A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni. A készítmény nem kerülhet természetes vizekbe, mert veszélyes a halakra és más vízi élőlényekre.

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK