bezár

Royal Canin

Royal Canin

Tápok kutyáknak          Tápok macskáknak

Kiemelt ajánlatunk kutyáknak:

Kiemelt ajánlatunk macskáknak:


Hogyan tároljam kedvencem eledelét?

A száraz tápot az eredeti tápzacskóban kell tárolni, és az etetések között le kell zárni. A legtöbb kis kiszerelésű tápzacskó újrazárható cipzárral rendelkezik. Ha a tápzacskó nem rendelkezik ezzel a funkcióval, akkor javasoljuk, hogy tartsa a tápot az eredeti csomagolásában, illetve száraz, légmentesen záró, fedéllel ellátott műanyag vagy fém táptartóban tárolja. A kinyitott nedves tápokat lezárt műanyag vagy kerámia edényben kell lefedni és hűteni. Ha kedvence nem szereti a hideg eledelt, táplálás előtt próbálja felmelegíteni szobahőmérsékletűre. (Kérjük, vegye figyelembe: ha mikrohullámú sütőt használ, helyezze a terméket megfelelő mikrohullámú-védő tartóba, és etetés előtt mindig ellenőrizze a hőmérsékletét).

Mennyi ideig marad Kedvencem tápja friss?

Száraz tápok esetén a tápszemcse ízletessége a zacskó kinyitása után egy hónapig a legjobb, de legfeljebb két hónapig, amennyibe a zacskót hűvös, száraz, légmentes táptartóban tárolja. Felbontás után a nedves tápot hűteni kell és két napon belül el kell fogyasztani. Ha szobahőmérsékleten hagyja, akkor azt két óra elteltével ki kell dobni.

Hogyan tarthatom frissen Kedvencem tápját?

A termék friss állapotának megőrzésének legjobb módja az eredeti zacskóban való tárolás, légmentesen záródó táptartóban. Mivel a termék természetes módon van tartósítva, minél hosszabb ideig nyitva van a tápzacskó, annál inkább oxidálódik a táp. Nem ajánlott a táp fagyasztása, mivel ez kiszívja a nedvességet a tápszemcsékből, és felolvasztáskor penészesedést okozhat. A nedves eldelek frissen tartása érdekében, tárolja őket hűtőszekrénybe egy lezárt edényben, és figyeljen oda, hogy 1-2 napon belül el legyen fogyasztva. Függetlenül attól, hogy háziállatát nedves vagy száraz táppal eteti fontos, hogy a tálakat rendszeresen mossa el, és alaposan öblítse le tiszta vízzel, mivel az eleségmaradék vonzhatja a baktériumokat és a rovarokat.

Honnan szerzi be a Royal Canin a tápok összetevőit?

A Royal Canin termékek összetevőit több különböző tényező alapján választjuk ki, ideértve a szállítók minőségi és élelmiszerbiztonsági követelményeinknek való megfelelését, az állandó rendelkezésre állást és a tápanyagok elérhetőségét.A Royal Canin a fenntarthatóság jegyében, lépéseket tesz annak érdekében, hogy megpróbálja a nyers alapanyagokat a lehető legközelebbről beszerezni az egyes gyártóüzemkehez.

Mennyi tápot kellene adnom Kedvencemnek?

Minden Royal Canin táphoz az állatok életkora, mérete és / vagy súlya alapján etetési útmutató tartozik. Ezek jelzik kedvence napi tápagadjának pontos mennyiségét. Ajánlott ezt felosztani két vagy három etetésre a nap folyamán. Használjon megfelelő mérleget és / vagy a tápzacskón feltüntetett speciális mérőpoharat. Mindig ügyeljen arra, hogy a tápot nagyon alaposan mérje ki. Egy kis mérési eltérés macskák és kis kutyák etetésekor jelentősen megnövelheti kalóriabevitelüket.

Forrás: https://www.royalcanin.com/hu/about-us/faqs

Elérhetőségek