Biztonságos vásárlás

Sokan az internetes vásárlást még mindig tabuként kezelik, féltik személyes adataikat, nem szívesen adják meg címüket, telefonszámukat egy esetleges későbbi visszaéléstől való félelemből.

 

A Petissimo-ban 100%-ban megbízhatsz!


A Petissimo Kft. (korábban Webkutya Kft.) 2006 óta van jelen az állateledel piacon. Az internetes kutya- és macskaeledel piacon piacvezető cégként, több, mint 25.000 elégedett ügyfelünk garancia arra, hogy kockázatok nélkül, kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz nálunk.

 

Elektronikus minősítő tanúsítvány 

 

256 bites SSL titkosítást használunk!

Nálunk nem csak a bankkártyás fizetés az ami biztonságos! A Petissimo-nál a teljes vásárlási folyamat (regisztráció, adatmegadás, belépés stb.) biztonságos csatornán zajlik. Nem kell tartanod attól, hogy valaki akár egy nyilvános internet kávézóban lelopja az adataidat! Tanúsítványunkat a NetLock Kft. adta ki.

 

 

 

Biztonságos bankkártyás fizetés

A megrendelt termékek ellenértékét a megrendelés során azonnal, bankkártyával is kifizetheted. A biztonságos bankártyás fizetést a Borgun és a SimplePay szavatolja. Használhatsz MasterCard, VISA, VISA Electron, American Express, Maestro kártyát – utóbbit csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi – valamint internetes használatra alkalmas webkártyát. Adataid mindvégig tökéletes biztonságban lesznek, mivel a fizetés a Borgun vagy a SimplePay titkosított oldalán történik. Kártyaadataid kizárólag a Borgun vagy a SimplePay kezeli a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. A vásárlás végeztével e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük az úgynevezett tranzakcióazonosítót – ez a szám azonosítja a bankod felé a kártyás fizetést.

Bővebb információt a bankkártyás fizetésről itt olvashatsz!

 

Személyes adatok védelme

A nálunk megadott személyes adatokat (még akkor is ha nem regisztráltál) soha, semmilyen körülmények között harmadik személynek nem adjuk át. Magasszintű adatbiztonsági megoldásaink szavatolják, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá ügyfeleink adataihoz.

 

Amennyiben további kérdése, észrevétele van keresd fel ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken!